CELT op de snelweg Enthusiasts

Multidisciplinair medisch centrum
Врачи (125) Цены (1071) Запись online Beoordelingen (14) Artsen (125) Prijzen (1071) Record online
 • Alle richtingen
 • schoonheidsspecialiste
 • verloskunde
 • Plastische chirurgie
 • allergologie
 • andrologie
 • geslachtsziekten
 • gastro-enterologie
 • gynaecologie
 • dermatologie
 • cardiologie
 • branche wetenschap van zoogdieren
 • neurologie
 • oncologie
 • otolaryngology
 • oogheelkunde
 • kindergeneeskunde
 • proctologie
 • psychiatrie
 • pulmonology
 • reumatologie
 • stomatologie
 • Orthopedie Traumatologie
 • trichologie
 • urologie
 • flebologie
 • chirurgie
 • endocrinologie
 • fysiotherapie
 • diagnostiek
 • analyses
 • consultaties
prijzen
, Adres: Moskou ,
Liefhebbers van snelwegen, d. 62
Dichtstbijzijnde metro:
Enthousiaste snelweg
(m. Highway Enthusiasts)
schema:
Ma - vr: 08:00 - 20:00
Zat: 08:00 - 18:00
Zon: 09:00 - 17:00 uur
Officiële website:
celt.ru
telefoons:
(495) 788-33-88
Medlitsenziya:

Het Center of Endosurgery and Lithotripsy on the Enthusiasts Highway is een multidisciplinaire kliniek, inclusief poliklinische en intramurale diensten voor medische zorg aan kinderen en volwassen patiënten in 50 specialiteiten. De diagnostische basis van de kliniek wordt vertegenwoordigd door straling, endoscopie, echografie en functionele diagnostiek, klinisch en biochemisch laboratorium. De afdeling tandheelkunde biedt een volledig scala aan diensten in therapeutische, chirurgische, orthopedische, parodontale, orthodontische tandheelkunde. Het Centrum voor Endochirurgie en Lithotripsie voert traditionele en endoscopische operaties uit op het gebied van gynaecologie, neurochirurgie, plastische chirurgie, urologie, traumatologie, proctologie, oncologie, endocrinologie, gastro-enterologie, cardiologie, thoracale chirurgie, oogheelkunde, otolaryngologie.

meer ...

  CELT op de snelweg Enthousiasten - beoordelingen van klinieken

  на основании 14 отзывов и 14 оценок 3.9 / 5 gebaseerd op 14 beoordelingen en 14 beoordelingen
  14 september 2018
  2018/09/14
  goed
  Heeft plasmaferese gedaan met Viktor Vladimirovich Bugun. Ik ben erg blij dat ik op een link naar dit centrum stuitte. De prijzen zijn onder het gemiddelde, de arts en verpleegkundige zijn professionals. Naast professionaliteit wil ik de vriendelijkheid en bijna huiselijke sfeer opmerken die Viktor Vladimirovich en zijn assistent creëren. Heel erg bedankt!
  antwoord
  1
  3 februari 2017
  2017/02/03
  excellent
  Veel dank aan de Duitse Ivanovich! De arts-diagnosticus is super! En als u in eerste instantie onder toezicht van deze arts staat, kunnen veel ziekten eenvoudig worden voorkomen! Aandacht, reactievermogen, bereidheid om te helpen in elke situatie en op elk moment gaat over jou, beste Kizyavka Duitse Ivanovich
  antwoord
  1
  12 december 2015
  2015/12/12
  excellent
  >
  antwoord
  1
  4 mei 2019
  2019/04/05
  erg slecht
  Was op afspraak met een geneticus, consult en echografie. Behandeld met buikpijn. De arts gaf een lezing over seksueel overdraagbare aandoeningen en zei dat echografie op zwangerschap lijkt. En ze adviseerde om een ​​test thuis te doen en ook om geen medicijnen categorisch te nemen.
  antwoord
  0
  25 augustus 2015
  2015/08/25
  excellent
  Hij verwijderde de tand in TsELT bij Evgeny Borisovich Antyukhin. Voordien werd een tand slechts één keer in het leven verwijderd, >
  antwoord
  0
  22 augustus 2014
  2014/08/22
  excellent
  Puzirev Alexey Nikolaevich de dokter van God, ik had geluk, het centrum is erg blij.
  antwoord
  0
  19 juni 2014
  2014/06/19
  In verband met de vele klachten over Kizyavka Duits Ivanovich in het Endosurgery and Lithotripsy Center, heeft een groep van zijn voormalige patiënten een controle van certificaten van al het medisch personeel van de instelling op hun professionele geschiktheid ingesteld. De implementatie ervan is gepland in de nabije toekomst. Dit komt omdat het ondanks de vele klachten over kyzivka tot op de dag van vandaag blijft werken.
  antwoord
  0
  16 mei 2014
  2014/05/16
  Ik ben 49 jaar oud. Alle artsen zeiden dat de baarmoeder dringend moet worden verwijderd, omdat er constant bloedingen zijn. Ze deed laparoscopische myomectomie en hysteroresectoscopie - een resectie van de myomatische knoop twee operaties tegelijkertijd een maand geleden (april 2014). Drie nauwelijks naden van 1 cm, geen complicaties. Tegelijkertijd werd ook de eierstokstruik verwijderd. Knopen verwijderd zonder interne naad! In de kliniek, alle professionals - van de verpleegkundige tot de anesthesist en natuurlijk de arts Puzyrev! Na de operatie, verschillende positieve effecten - hemorrhoidal knopen stopten met uitvallen, de buik verdwenen, er was geen genitaal oedeem, geen nachtreizen naar het toilet. Eenheden moeten ondubbelzinnig worden verwijderd - de gevolgen zijn alleen positief, ik denk dat zelfs deze kleine sporen niet uit de naden zullen blijven. Als er een probleem is voor een dochter die in het buitenland woont, breng ik haar naar Alexei Nikolayevich Puzyrev - ik vertrouw hem volledig. Ik voel me 15 jaar jonger en de stemming is geweldig!
  antwoord
  0
  27 maart 2014
  2014/03/27
  excellent
  Ik wil Alexey Nikolayevich Puzyrev oprecht bedanken! Alexey Nikolaevich is een geweldig persoon en hooggekwalificeerde specialist. De GHA met hem gedaan, alles ging snel en pijnloos !!! Zeer attent voor patiënten !!! Alexey Nikolaevich, heel erg bedankt !!!
  antwoord
  0
  13 januari 2014
  2014/01/13
  Ik schrijf in een goed humeur, maar er is een negatief voor het centrum van endochirurgie en lithotripsie - meer precies, voor een specifieke arts - voor de ongelukkige arts KIZYAVKA. In november 2013 mijn vader werd geraadpleegd door deze arts, die zo beleefd en behulpzaam leek. Hij gaf papa slechte diagnoses, zelfs in woorden zei hij dat het absoluut oncologie was. Nou, we leden tijdens een verder onderzoek, kwamen overeen om een ​​nieuw onderzoek te ondergaan in een grote kliniek op de afdeling van het medische instituut, deden een tweede echografie en MRI, de kandidaten van de wetenschap en zelfs een beroemde professor keken naar ons. Gelukkig werd de diagnose van KIZYAVKA niet bevestigd! Niets stond zelfs in de buurt. We bedankten God en waren gelukkig. Ik wil me wenden tot de leiding van het medisch centrum om specialisten beter te selecteren, om genezers te stimuleren. En patiënten hoeven niet "gepakt" te worden door hoffelijkheid en dienstbaarheid (hij was zo oplettend! - tot onfatsoenlijkheid), maar ging naar een bekwame arts. Veel dingen zijn geschreven over KIZYAVK op internet. Het blijkt dat onze zaak niet de enige is in zijn praktijk.
  antwoord
  0
  27 mei 2013
  2013/05/27
  Hoe Kizyavka de gezondheid van veel mensen "heeft geërfd" !!! Ik ben hem zelf niet bekend. God heeft genade! Maar hier liet hij een spoor achter van het lot van mijn nicht, om het zachtjes uit te drukken. Ze kwam naar Kizyavka met een schildklier. Knoop gevonden. Kizyavka voorgeschreven bloedhormonen. Ze bleken normaal te zijn. Zei dat het net werd waargenomen. En na 4 maanden werd zwelling van de nek aan één kant (van de knobbel) merkbaar. Het instituut voor endocrinologie maakte een lekke band. Het bleek kanker te zijn! De lymfeklieren van de nek waren toen al toegenomen. En toen de nicht naar Kizyavka ging, was het niet te laat. Nu bereiden we documenten voor op het indienen bij de rechtbank. Dit kan niet worden teleurgesteld. Op basis van andere beoordelingen verwaarloost hij niet alleen de patiënten van de kliniek, maar waarschijnlijk ook een slechte (gevaarlijke!) Dokter.
  antwoord
  0
  Maria
  17 augustus 2018
  2018/08/17
  Knobbeltjes tot een grootte van 1 cm prikken niet. Wat was de maat?
  0
  antwoord
  19 maart 2013
  2013/03/19
  Ik ben al vele jaren ziek van thyroiditis. Gepikt op de goede recensies over het centrum. Ik draaide me daar om. De endocrinoloog Kizyavka was bij mij betrokken. Het resultaat: verergerende klachten, daarna het ziekenhuis en de volledige annulering van zijn behandeling. Dit centrum is misschien niet slecht, maar ze moeten zich ontdoen van de artsen die zo vies zijn reputatie zijn.
  antwoord
  0
  8 december 2012
  08.12.2012
  Was op afspraak met een geneticus, consult en echografie. Behandeld met buikpijn. De arts gaf een lezing over seksueel overdraagbare aandoeningen en zei dat echografie op zwangerschap lijkt. en raadde me aan om thuis een test te doen en ook geen categorische medicijnen te nemen. na 2 dagen werd een andere kliniek gediagnosticeerd met endometritis en ze zeiden dat het al zeer grondige en dringend voorgeschreven antibiotica en een heleboel medicijnen was. de dokter was erg verwend door mijn verhaal over het consult in Kelten. Dit is met hun toenmalige prijsbeleid.
  antwoord
  0
  16 november 2012
  16.11.2012
  Welkom!
  Was op een receptie met een traumatoloog Marina Vitaly Semenovich. Hij keek naar de MRI van mijn kniegewricht, raakte mijn been aan en zei dat artroscopische mini-ectomie, die 75.000 roebel kost, in de nabije toekomst nodig is.
  Hij wekte geen vertrouwen, hoewel een atleet het mij aanbeveelde.
  Stel je mijn verbazing voor dat na twee opeenvolgende consulten door professoren van de Russische Academie van Wetenschappen en universitair hoofddocent van CITO te hebben bezocht, geen van hen veranderingen in mijn meniscus vond, en nadat de conservatieve behandeling was voltooid, ging alles weg.
  Is het de moeite waard om te praten over de professionaliteit van Marina? Ik denk het niet, is het een arts die allereerst alleen geld nodig heeft ???
  Om een ​​diagnose te stellen en een patiënt zomaar in anesthesie te brengen, voor oma's - dat is teveel!

  Zijn God straft niet zo.
  Dus CELT voor mij en de enorme kring van mijn vrienden stierf voor altijd.
  Tot ziens.
  antwoord
  0
  Uw beoordeling
  Uw beoordeling:
  Uw beoordeling
  We publiceren geen beoordelingen die beledigingen of godslastering bevatten

  Andere klinieken

  Informatie gepubliceerd op de site,
  alleen bedoeld ter referentie
  en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
  Raadpleeg zeker uw arts!

  Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.