Over ons

encoreci.net is een open, voortdurend bijgewerkte elektronische catalogus van een nieuw formaat met informatie over de meest succesvolle klinieken en medische centra van de hoofdstad.

We zien onze missie als het verstrekken van objectieve informatie over medische en salonprocedures, die organisaties helpt bij het uitbreiden van de klantenkring via actieve internetgebruikers.

Schoonheid en medicijnen zijn een handige bron voor zowel consumenten die op zoek zijn naar een bepaalde procedure in Moskou of St. Petersburg, als voor organisaties die verschillende medische en cosmetische diensten aanbieden.

De inhoud van de site is gebaseerd op een grondige analyse van de verzoeken van internetgebruikers, waardoor we met vertrouwen een leidende positie in toonaangevende zoekmachines kunnen behouden.

We zijn jong, energiek, ambitieus en geïnteresseerd in >

We zijn gericht op het creëren van een positief en concurrerend imago van uw bedrijf en bieden een effectief hulpmiddel voor het promoten van uw organisatie op de markt voor medische diensten in Moskou en St. Petersburg.

Kun je zonder onze catalogus? Natuurlijk kunt u dat. Op dezelfde manier is het in principe mogelijk om te doen zonder een telefoon, internet, een auto, elektriciteit ... In dit geval rijst echter een redelijke vraag - is het de moeite waard om jezelf te ontkennen dat het je werk en leven enorm kan vergemakkelijken?

Kom dichter bij uw klanten, neem een ​​stap richting hen, met behulp van de mogelijkheden van de Beauty and Medicine-catalogus!

Wij bieden onze partners:

  • Gratis plaatsing van uw eigen organisatiepagina
  • de mogelijkheid om de bedrijfspagina onafhankelijk te beheren en invloed te hebben op de rating in de catalogus
  • technische ondersteuning en informatie-ondersteuning

Als u onze partner nog niet bent geworden en uw organisatie nog niet in onze catalogus hebt gevonden, schrijf ons dan en wij zullen uw bedrijf GRATIS toevoegen.

Onze voordelen:

Publiek bereiken

Het publiek van de site encoreci.net is gemiddeld 150.000 unieke bezoekers per dag (4-4-5 miljoen per maand), het aantal bekeken pagina's per maand is meer dan 10 miljoen. De gemiddelde maandelijkse toename van nieuwe sitegebruikers is 10%.

Leeftijd en geslachtskenmerken van sitegebruikers:

  • 63% - vrouwen van 18 tot 45 jaar oud
  • 12% - mannen van 18 tot 45 jaar oud
  • 25% - vrouwen en mannen jonger dan 18 en ouder dan 45 jaar oud

De sociale status van gebruikers van de site is kantoormedewerkers, huisvrouwen, studenten, gratis managers en managers op verschillende niveaus.

Het unieke van de catalogus

De catalogus bevat de meeste multidisciplinaire en gespecialiseerde medische centra, tandheelkundige en cosmetische klinieken, schoonheidssalons in Moskou en St. Petersburg.

Elke organisatie heeft een eigen pagina met volledige informatie over het bedrijf: adres, telefoonnummers, e-mail, locatiekaart, prijslijst, werktijden, fotogalerij, beschrijving van activiteiten, een link naar de bedrijfswebsite, informatie over de gebruikte preparaten, apparatuur en cosmetica.

Het zoeken naar een organisatie op de site kan worden uitgevoerd door de richting van de geleverde dienst, metrostation, district of gewoon op aanvraag in de zoekregel.

De beoordeling van organisaties binnen de site is absoluut onpartijdig en is gebaseerd op de principes van openheid van informatie over prijzen voor diensten aan bezoekers. De beoordeling wordt ook beïnvloed door bezoekersrecensies. De hoogste beoordeling wordt toegekend aan organisaties die in hun prijslijst het maximale aantal prijzen voor elk activiteitsgebied hebben ingevoerd en het maximale aantal positieve beoordelingen hebben.

De mogelijkheid om de organisatiepagina onafhankelijk te beheren

Nadat u zich in onze catalogus hebt geregistreerd , krijgt u eigenlijk uw eigen minisite met de mogelijkheid om uw pagina onafhankelijk te beheren. U zult in staat zijn om informatie tijdig aan te vullen en bij te werken, de nodige prijswijzigingen aan te brengen, waardoor uw beoordeling binnen de site wordt verhoogd.

Vanwege de volledigheid van de geposte informatie, kunt u uw bedrijf in het best mogelijke licht presenteren en een positief beeld van de organisatie creëren in de ogen van uw potentiële klanten.

Door een vragenlijst en prijzen voor de diensten van uw kliniek te posten, kunt u de bezoekersstroom vergroten zonder dat u er bijna moeite voor hoeft te doen. Uw klanten zelf zullen u vinden door de gewenste zoekopdracht in de zoekbalk te typen of door uw organisatie in de lijsten te zien.

In uw persoonlijke account kunt u altijd het aantal bezoeken aan de pagina van de organisatie en het aantal klikken op uw site bijhouden, recensies van bezoekers lezen en de kwaliteit van de aangeboden diensten objectief evalueren.

Organisatie toevoegen

Informatie gepubliceerd op de site,
alleen bedoeld ter referentie
en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
Raadpleeg zeker uw arts!

Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.