Hij heeft klinieken op Bolshaya Molchanovka

Multidisciplinair medisch centrum
Врачи (47) Цены (411) Запись online Beoordelingen (23) Artsen (47) Prijzen (411) Online opnemen
 • Alle richtingen
 • schoonheidsspecialiste
 • Plastische chirurgie
 • allergologie
 • andrologie
 • geslachtsziekten
 • gastro-enterologie
 • gynaecologie
 • dermatologie
 • cardiologie
 • branche wetenschap van zoogdieren
 • neurologie
 • oncologie
 • otolaryngology
 • oogheelkunde
 • proctologie
 • psychiatrie
 • pulmonology
 • reumatologie
 • Orthopedie Traumatologie
 • trichologie
 • urologie
 • flebologie
 • chirurgie
 • endocrinologie
 • fysiotherapie
 • diagnostiek
 • analyses
 • consultaties
prijzen
, Adres: Moskou ,
Str. B. Molchanovka, d. 32, p. 1
Dichtstbijzijnde metro:
Smolensk
(m. Smolenskaya)
schema:
Ma - zo: 09:00 - 21:00
Officiële website:
onclinic.ru
telefoons:
(495) 432-60-13
Medlitsenziya:
LO-77-02-005055

Medisch centrum "He Clinics" op straat. Bolshaya Molchanovka (metro Arbatskaya) is een multidisciplinaire kliniek, onderdeel van het internationale medische netwerk. Ontvangst in de kliniek wordt uitgevoerd door hooggekwalificeerde specialisten (artsen van de hoogste categorie, kandidaten voor wetenschappen en professoren) op meer dan 50 gebieden - gynaecologie, urologie, proctologie, mammologie, endocrinologie, gastro-enterologie, neurologie, dermatologie, fysiotherapie, oogheelkunde, otolaryngologie, traumatologie, oncologie, hematologie reumatologie, enz. Het medisch centrum van He Clinics heeft zijn eigen diagnostische basis (laboratorium-, radiologische en endoscopische diensten, functionele diagnostiek), waardoor een zo kort mogelijke Het is tijd om de resultaten van de nodige enquêtes te ontvangen.

meer ...

Hij heeft klinieken op Bolshaya Molchanovka - beoordelingen over de kliniek

на основании 23 отзывов и 15 оценок 4.5 / 5 gebaseerd op 23 beoordelingen en 15 beoordelingen
20 augustus 2018
2018/08/20
goed
Ik wendde me tot de traumatoloog Barinov met een pijnlijk been. Ik ren en doe haar op de een of andere manier pijn. Het bleek - verstuiking. Alexander Sergeyevich adviseerde verkoudheid, zalf en niet te spannen, maar meer te rusten. Vreemd genoeg - het hielp.
antwoord
0
2 augustus 2018
2018/02/08
excellent
Al het werk op mijn computer. Tegenwoordig is het anders. Het is duidelijk dat dit een zittend werk is en de schouders met de rug voortdurend in spanning zijn en moe worden. Daarom besloot ze te zijn als een ontspannende massage, wendde zich tot Neymanov in de onclinic. Ik hield echt van de massage en de benadering van de patiënt. Het voelt alsof zelfs de houding rechter is geworden.
antwoord
0
19 juli 2018
2018/07/19
goed
Heeft rhinoplastiek met Dr. Elenschleger. Ik had een heel opvallende bult. Ik heb veel informatie over artsen herlezen en erop gericht. Nu word ik blij, met een mooie neus. Zelfs de revalidatieperiode was gemakkelijker dan ik dacht. Er waren natuurlijk twijfels, zorgen ... Maar dat was alles voor de operatie. Geen dag spijt van wat er was gebeurd, alleen dat ze niet eerder kon beslissen. Geweldige dokter! Bedankt Dmitry Vladimirovich!
antwoord
0
9 juli 2018
2018/07/09
goed
Ik kwam terecht bij Dr. Krivoruchko nadat ik probeerde van maagzuur af te komen. Een hoop frisdrank en tabletten hebben dit probleem tijdelijk opgelost. Uit analyses bleek dat ik een hoge zuurgraad heb. Van de medicijnen heeft de arts niets overbodig voorgeschreven, de aanbevelingen zijn competent. Ik ben aan de beterende hand!
antwoord
0
6 juli 2018
2018/06/07
excellent
Ik werk als tv-presentator, dus ik moet dienovereenkomstig kijken. Daarom bezoekt hij voortdurend klinieken en Dr. Sych. Ze maakt me een hoop nuttige en plezierige dingen. Ik ontspan en geniet en vooral het gewenste resultaat. Na een ontmoeting met Antonina Mikhailovna heb ik altijd een goed humeur en een goed humeur. Heel erg bedankt hiervoor en voor de zorg
antwoord
0
6 november 2017
2017/06/11
goed
Ik ga alleen naar de tandarts hier. De tand was vernietigd, ik ging naar verschillende tandartsen, ze zeiden altijd dat je niet zonder een implantaat kunt (en dit plezier is vrij duur). Hier vertelde de arts me dat het mogelijk is om nu een kroon te zetten, maar er zullen enkele problemen zijn. Desondanks begon hij er niet op te staan ​​dat ik gekke duizenden betaalde voor het implantaat. Hartelijk dank voor deze aanpak.
antwoord
0
29 maart 2017
2017/03/29
goed
Welkom! Ik zal adviseren, maar ik wil ook delen! )) De gynaecoloog bracht me bijna tot tranen in mijn geboortekliniek, zei dat ik moest behandelen, veel dingen ophoopte, ik werd nerveus, ging naar internet op het forum en het meisje gaf iemand een link om online een afspraak te maken, zonder aarzeling heb ik me aangemeld voor naar een andere arts, maar dat alles)) is ook naast het huis in de kliniek. Daar gaf ze dezelfde tests af, vond niets ergers dan colpitis. De behandeling werd beëindigd, gerustgesteld. En dit alles is vriendelijk en met maximale aandacht. Dus ik adviseer iedereen die https: // medics moet nemen en aanmelden. Ru / dokters / ginekolog Ik ga niet meer naar de kliniek, stop de zenuwen voor me. ))
antwoord
0
HIJ KLINIEK
4 april 2017
2017/04/04
Beste Elena! Bedankt voor uw positieve feedback over onze kliniek. Met vriendelijke groet, de administratie van "He Clinics".
0
antwoord
21 oktober 2014
2014/10/21
excellent
Igor Valentinovich, heel erg bedankt voor mijn buik! Je bent een echte tovenaar!
antwoord
0
24 september 2014
2014/09/24
excellent
Ze vonden een ernstige pijnlijke plek bij mij, maar besloten in een betaalde kliniek te worden behandeld. Ik ging naar He Clinics voor consulten en behandeling, de arts kwam een ​​goede, adequate tegen - N. Lyubimova Tijdens de behandeling ontving ik gedetailleerd overleg en ondersteuning, heel erg bedankt.
antwoord
0
30 juni 2014
2014/06/30
excellent
Ik ga naar de oncoloog naar de schoonheidsspecialiste. Ze deed het schoonmaken en verschillende maskers, en laser peeling. De huid daarna is gewoon super. De procedures zijn niet goedkoop, maar ik hou van het effect. Dan weet ik tenminste waar ik voor betaal en geen geld weggooien.
antwoord
0
12 mei 2014
2014/05/12
Mijn vader heeft een probleem met aderen, tamelijk oud. Maar het lijkt erop dat de operatie niet nodig is. On>
antwoord
0
23 februari 2014
2014/02/23
excellent
Ik heb on>
antwoord
0
5 juni 2013
2013/05/06
Ze voerde mammoplastiek uit bij He Clinics. Dit is wanneer ze de vorm van de borst veranderen zonder implantaten. De operatie is goed verlopen. Het personeel in het ziekenhuis is zeer goedaardig en aangenaam. Ik ben tevreden met het resultaat. Nu lijkt mijn borst op die van een jong meisje. Met dank aan de arts Voroshkevich Andrey Albertovich
antwoord
0
19 april 2013
2013/04/19
Mijn man en ik werden behandeld door Vera Nikolaevna (Parshina), >
antwoord
0
1 december 2012
01.12.2012
We liepen met zijn zoon in de speeltuin, hij zit geen minuut bij de fidget van mei. kroop onder de schommel gekneusde schouder. Onmiddellijk meegenomen naar waar, aan wie? Bekende vrienden Hij prees de klinieken, de arts was goed, maakte onmiddellijk een röntgenfoto, zei dat er niets mis was en vertelde wat te doen zodat de pijn wegging
antwoord
0

Andere klinieken

Informatie gepubliceerd op de site,
alleen bedoeld ter referentie
en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
Raadpleeg zeker uw arts!

Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.