Mishina Victoria Vladimirovna

Uroloog, arts van de eerste kwalificatiecategorie. Lid van de Russische Vereniging voor Urologie. Zijn professionele interesses zijn ambulante urologie, andrologie, oncourologie.
Onderwijs:
  • 1998 - Saratov State Medical University. V. I. Razumovsky, specialiteit "Algemene geneeskunde"
  • 2000 - ingezetenschap, specialisatie "Urologie"
  • 2018 - geavanceerde training in de specialiteit "Urologie"
Professionele vaardigheden:
Het is gespecialiseerd in de behandeling van nierziekten, blaas, mannelijke geslachtsorganen, seksueel overdraagbare aandoeningen, erectiestoornissen (impotentie) en sommige vormen van onvruchtbaarheid. Hij heeft vaardigheden in de diagnose en behandeling van urologische aandoeningen: pyelonefritis, cystitis, orchoepididymitis, prostatitis, vesiculitis, urolithiasis, tumorpathologie (blaaskanker, nier, prostaat, testikel). Betrokken bij metafylaxie (profylaxe) van recidief van urolithiasis. Heeft een oncoloogervaring (3 jaar).
Professionele prestaties:
  • Lid van medische conferenties, waaronder die online gehouden, urologische congressen, ronde tafels
  • De auteur van populaire wetenschappelijke artikelen over medische onderwerpen op veel sites. Om op de hoogte te blijven van geavanceerde behandelmethoden voor uropathologie, bestudeert hij voortdurend Engelstalige bronnen.
Over mij
Ik geloof dat het bij eventuele negatieve symptomen noodzakelijk is om een ​​arts te raadplegen. Als er geen tijd is voor een persoonlijke afspraak, kunt u beginnen met een online consult, maar u moet nog steeds testen doen, echografie, MRI, CT ondergaan, afhankelijk van de klinische situatie. U kunt die artsen niet vertrouwen die, zonder een enkele analyse of studie, de diagnose bepalen en de behandeling voorschrijven. In mijn werk houd ik me aan het principe: "Doe geen kwaad!" En geloof nog steeds dat de arts hulp biedt in plaats van medische diensten te verlenen.

Auteur artikelen

Informatie gepubliceerd op de site,
alleen bedoeld ter referentie
en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
Raadpleeg zeker uw arts!

Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.