Euro-Med op Prospekt Mira

Diagnostisch en behandelcentrum
Врачи (17) Цены (155) Запись online Beoordelingen (49) Artsen (17) Prijzen (155) Record online
 • Alle richtingen
 • verloskunde
 • allergologie
 • andrologie
 • geslachtsziekten
 • gastro-enterologie
 • gynaecologie
 • dermatologie
 • cardiologie
 • branche wetenschap van zoogdieren
 • neurologie
 • oncologie
 • otolaryngology
 • proctologie
 • reumatologie
 • Orthopedie Traumatologie
 • urologie
 • flebologie
 • chirurgie
 • fysiotherapie
 • diagnostiek
 • analyseert
 • consultaties
prijzen
, Adres: Moskou ,
Prospect Mira, d. 3, gebouw. 1
Dichtstbijzijnde metro:
Suharevskaya
(m. Sukharevskaya)
schema:
Ma - zo: 08:00 - 20:00
Officiële website:
mc-euromed.ru
telefoons:
(499) 969-23-21 ,
(499) 113-43-36
Medlitsenziya:

Euro-Med Medical Center op Mira Avenue (metrostation Sukharevskaya) biedt patiënten een volledig scala aan diensten met betrekking tot de gezondheid van vrouwen en kinderen. Zwangerschapsprogramma's, bevalling, onvruchtbaarheidsbehandeling, een volledige reeks gynaecologische diensten, inclusief zwangerschapsafbreking (abortus) - met al deze vragen kunt u terecht bij de specialisten van de kliniek. Gynaecologie - is een prioriteitsgebied van het medisch centrum. Zorgend voor uw comfort en veiligheid, onderhoudt het medisch centrum Euro-Med steevast een hoog niveau van service en kwalificaties van zijn specialisten.

meer ...

Euro-Med op Prospekt Mira - beoordelingen van klinieken

на основании 49 отзывов и 47 оценок 4.5 / 5 gebaseerd op 49 beoordelingen en 47 beoordelingen
11 oktober 2019
2019/11/10
excellent
In mijn familie wordt diabetes overgedragen via de vrouwelijke lijn en lactose-intolerantie. Toen ze zwanger werd, was ze bang dat ze de baby zou kunnen beïnvloeden, temeer later op de echografie liet ze zien dat ze een meisje zou zijn. Zwangerschap management besloot onmiddellijk dat het noodzakelijk was om te observeren voor een vergoeding. Gutnikova Victoria Yakovlevna werd gekozen. We hebben alle tests gedaan, het dieet aangepast, rekening houdend met al onze kenmerken, leeftijd en zelfs de tijd van het jaar! Dank aan de arts Viktoria Yakovlevna voor het redden van mij en mijn dochter van waarschijnlijke insulinetherapie!
antwoord
0
7 oktober 2019
2019/07/10
excellent
Ze nam voor de dag op bij de première op Euromed. Ik heb Arlashina Olga Anatolyevna. We hebben gepraat, ik heb gesproken over de problemen van mijn vrouwen en wat mij dwars zit. Ze luisterde, onderzocht en bestelde de tests die ik dezelfde dag had doorstaan. Na een tweede afspraak, behandeling met medicijnen die aan mij waren voorgeschreven en ik kocht ze zonder problemen in de dichtstbijzijnde apotheek. Ze begon snel te herstellen. Nu voel ik me veel beter.
antwoord
0
28 september 2019
2019/09/28
excellent
Een goede kliniek, ook al is het privé. Uitstekend medisch personeel, rationele planning van opname, normale menselijke houding ten opzichte van patiënten. Ik was hier meerdere keren en iedereen was tevreden met de ontvangst. Wat mij betreft, het is beter om te betalen en je een man te voelen dan te luisteren naar vernedering in een relatief gratis consult.
antwoord
0
19 september 2019
2019/09/19
excellent
Bij de receptie in Victoria Yakovlevna voel ik me altijd zelfverzekerd en ontspannen. Ze is een uitstekende arts die weet hoe ze patiënten moet benaderen. Luister altijd en help. Ik was op geplande examens die ik regelmatig bezoek. Ze behandelde ook spruw. Eersteklas specialist die van zijn beroep houdt en zijn patiënt waardeert.
antwoord
0
19 augustus 2019
2019/08/19
excellent
Ik kan Kulyn Elena Vadimovna, die vorige week een afspraak had, ten zeerste aanbevelen. Voor het eerst in de Euromed-kliniek, maar de indrukken waren positief. Heeft me onmiddellijk ontvangen. Elena Vadimovna luisterde naar mijn problemen, voerde een onderzoek uit en kreeg een lijst met analyses toegewezen. En ze deed het zeer bekwaam en professioneel. Bij de tweede receptie gingen de details, aangezien de analyses klaar waren. Ik vind de behandelmethoden gerechtvaardigd. Voor geld, een beetje duurder, maar soms effectiever. Nu is het veel eenvoudiger, de toestand is weer normaal, maar de cursus is nog niet voltooid.
antwoord
0
10 augustus 2019
2019/08/10
excellent
Veel dank aan de arts Gutnikova Victoria Yakovlevna, dankzij haar ben ik gekomen om mijn geliefde dochter te informeren. Ik had een dreiging, er was ontslag en ik was bang om met een ambulance te gaan. Mijn man heeft ons naar de EUROMED-kliniek gebracht en heeft haar net aanbevolen, maar ik twijfelde een beetje. Ik kreeg een medicijn en voelde me meteen beter. Toen besloten mijn man en ik daar naar een zwangerschap over te gaan. We maakten ons constant zorgen over elk klein ding, maar Victoria Yakovlevna stelde ons allebei gerust en bleef niet alleen achter, maar legde in detail uit wat en waarom. Ik heb helemaal geen spijt van het geld, het be>
antwoord
0
03 augustus 2019
2019/08/03
excellent
Ik wil niemand agiteren, maar ik geloof niet >
antwoord
0
25 juli 2019
2019/07/25
excellent
In de Euromed-kliniek observeer ik al enkele maanden zwangerschap. Wat kan ik zeggen, ik heb nog geen aanvragen opgemerkt, allemaal in het kader van de aangegeven behandelingen en onderzoeken. Het personeel is vrij vriendelijk. De arts (ik heb Elena Vadimovna Kulyn) stemt alleen voor het goede, helpt bij het omgaan met angsten, beantwoordt vragen altijd in detail en veel praktisch advies kan bij haar worden ingewonnen. Heeft me veilige (en goedkope!) Medicijnen voorgeschreven. De kliniek heeft ook vele andere specialisten die indien nodig aanvullend advies geven. Er is moderne apparatuur. Terwijl ik alles leuk vind.
antwoord
0
16 juli 2019
2019/07/16
excellent
Met de bittere ervaring van de eerste zwangerschap, de tweede dergelijke fout die ik niet ging maken. De zoektocht naar een gekwalificeerde specialist leidde me naar Euromed, namelijk naar Olga Anatolyevna Arlashina. Veel experts hadden en luisterden naar zelfpromotie. Van Olga hoorde Anatolyevna zoiets nog nooit. Het gesprek is constructief en in feite. Dat is wat mij erin heeft omgekocht. Een gekwalificeerde, begripvolle arts, klaar om op elk moment te helpen. Goed advies, nuttige aanbevelingen en gewoon een menselijke houding. Bedankt voor je hulp. Uw bijdrage is moeilijk te overschatten.
antwoord
0
10 juli 2019
2019/07/10
excellent
Over Euromed gesproken, ik herinner me meteen Kulyn Elena Vadimovna, die hielp omgaan met de hormonale storing die me op dat moment bezighield. Een zeer gekwalificeerde specialist en gewoon een responsief persoon. Hij zal altijd naar het einde luisteren, een keuze bieden, de voordelen van een bepaalde behandelingsmethode beschrijven. En nog be>
antwoord
0
02 juli 2019
2019/07/02
excellent
Ik wil ook mijn indrukken van Euromed delen. Met een diagnose van obstructie van de eileiders, moest ik een echografie-GHA doen, in mijn overleg is dit geld, een wachtrij en een halfdood apparaat. We hebben ons aangemeld en Euromed-geld is bijna hetzelfde, maar de apparatuur is veel beter en u hoeft niet te wachten. Er was angst, maar alles ging goed vanwege het feit dat ik lokale anesthesie kreeg (voor het geval ze ook een druppelaar bij de hand hadden). Gutnikova Victoria Yakovlevna deed de procedure voor mij. Toen gaven ze me nog een half uur om te gaan liggen om te herstellen. Bedankt!
antwoord
0
22 juni 2019
2019/06/22
excellent
Over het algemeen is Kulyn Elena Vadimovna gewoon een geweldige arts, en opnieuw ga ik na een week precies naar haar toe. Jaren>
antwoord
0
18 juni 2019
2019/06/18
excellent
Veel dank aan Dr. Gutnikova Victoria Yakovlevna, die Euromed in de kliniek ontvangt. Een echte professional in zijn vakgebied. Geweldige dokter en mooie vrouw. Ze hielp me niet alleen bij het kiezen van voorbehoedsmiddelen, maar herstelde ook de normale hormonale achtergrond, waardoor ik de folliculaire cyste op tijd kon verwijderen. Ze deden het zonder chirurgie en zelfs zonder serieuze ingrepen. Het be>
antwoord
0
8 juni 2019
2019/08/06
excellent
Arlashina Olga Anatolyevna is gewoon een eersteklas arts, een vriendelijk en sympathiek persoon en attent, sociaal, kortom, de mens is goud! Ik ben blij dat ik mijn moeilijke zwangerschap heb toevertrouwd om haar te verlaten. We hebben een erfelijke ziekte aan moederszijde, hier kunt u niet zonder gekwalificeerde hulp. Mijn dochter werd gezond en vol geboren, bedankt voor de hoge professionaliteit en geduld!
antwoord
0
01 juni 2019
2019/06/01
Ik zal mijn vrouwelijke ziekte niet specificeren, omdat ik er voor altijd van af ben en probeer het eens te vergeten. Slechts een paar positieve woorden over de arts. Kulyn Elena Vadimovna - dit is iets. Niet alleen een hooggekwalificeerde specialist, maar ook gewoon een geweldig en sensueel persoon. Ik kwam in mijn positie en steunde op een moeilijk moment, toen ik medische hulp nodig had. Eerlijk gezegd was ik erg overstuur om mijn diagnose na tests te kennen. En alleen de dokter, zo lijkt het, verloor haar geduld niet en moedigde me aan, zeggend dat niet alles zo slecht is en alles is te repareren. En het bleek absoluut gelijk te hebben. Haar houding, in combinatie met de juiste behandeling, leverde positieve resultaten op. Ze is haar veel verschuldigd. Er zouden meer van dergelijke artsen in ons land zijn.
antwoord
0

Andere klinieken

Informatie gepubliceerd op de site,
alleen bedoeld ter referentie
en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
Raadpleeg zeker uw arts!

Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.