K-Medicine op Prospekt Mira

Diagnostisch en behandelcentrum
Врачи (43) Цены (507) (495) 152-58-93 Beoordelingen (49) Artsen (43) Prijzen (507) (495) 152-58-93
 • Alle richtingen
 • verloskunde
 • allergologie
 • andrologie
 • geslachtsziekten
 • gastro-enterologie
 • gynaecologie
 • dermatologie
 • cardiologie
 • schoonheidsspecialiste
 • branche wetenschap van zoogdieren
 • neurologie
 • oncologie
 • otolaryngology
 • oogheelkunde
 • kindergeneeskunde
 • Plastische chirurgie
 • proctologie
 • psychiatrie
 • pulmonology
 • reumatologie
 • stomatologie
 • Orthopedie Traumatologie
 • trichologie
 • urologie
 • flebologie
 • chirurgie
 • endocrinologie
 • fysiotherapie
 • diagnostiek
 • analyses
 • consultaties
prijzen
, Adres: Moskou ,
Prospekt Mira, d. 105, p.1
Dichtstbijzijnde metro:
ENEA
(m. VDNH)
Telefoon nummer:
(495) 152-58-93
schema:
Ma - vr: 08:00 - 20:00
Za - zo: 10:00 - 20:00
Officiële website:
k-medica.ru
Moskou Unified Enquiries:

telefoons:
(499) 969-26-81 ,
(499) 116-69-51
Medlitsenziya:
Informatie over de organisatie wordt verkregen uit open bronnen of bijgewerkt door de eigenaar van de organisatie in uw persoonlijke account.

"K-Medicine" op Prospekt Mira (metro VDNH) is een polikliniek dat een breed scala aan kwaliteitsdiensten biedt tegen een betaalbare prijs. De be> meer ...

  K-Medicine op Prospekt Mira - beoordelingen over de kliniek

  на основании 49 отзывов и 42 оценок 4.4 / 5 gebaseerd op 49 beoordelingen en 42 beoordelingen
  14 augustus 2019
  2019/08/14
  excellent
  Eindelijk vond ik mijn gynaecoloog. Ik ga nu ongeveer een jaar naar Yevgenia Sergeevna. Hij is zeer attent, en heelt vooral goed en reageert op tijd op ziekten. Haar moeder adviseerde me, nu we constant worden waargenomen in de kliniek K Medicine, bij de staatsinstellingen waar ze eerder werden behandeld, is er geen manier om te vergelijken - houding, apparatuur, specialisten van de hoogste categorieën. Je kunt je geen zorgen maken over je gezondheid. Bedankt
  antwoord
  0
  23 april 2019
  2019/04/23
  excellent
  Was bij de endoscopist Kutepova Svetlana Yurievna over de procedure - colonoscopie. Ze was er vreselijk bang voor, en nog meer zonder verdoving. Maar alles ging heel goed. De dokter is erg goed. De procedure duurde niet >
  antwoord
  0
  20 maart 2019
  2019/03/20
  goed
  Het werd waargenomen in Tsaregorodtseva Marina Alexandrovna. Ze hielp me een comfortabele bril te kiezen voor werk en lezen, evenals contactlenzen. Ze is nogal een attente en verstandige specialist. Behandelt zijn patiënten met respect. Ik ben altijd klaar om te luisteren, professioneel advies of advies te geven. Ik adviseer iedereen die gezond wil zijn, contacteer haar!
  antwoord
  0
  18 maart 2019
  2019/03/18
  goed
  Samen met de dochter van de psychotherapeut Nikolayeva Tatyana Alekseevna hadden ze een veel voorkomend probleem van de relatie tussen ouders en hun kinderen. Natuurlijk gelooft mijn dochter dat ik in de huidige situatie hoogstwaarschijnlijk de schuld heb, maar ik neem niet de schuld van mezelf en ik denk dat het nodig is om te proberen een gemeenschappelijke taal te vinden. Tijdens het consult slaagde de arts erin onze relatie een beetje vast te leggen. En het lijkt mij dat de steen is verplaatst.
  antwoord
  0
  15 maart 2019
  2019/03/15
  goed
  Met dank aan Tsaregorodtseva Marina Alexandrovna! Het was haar eerste keer. De ontvangst was geweldig, de indrukken waren positief. Ik hield van de inspectieprocedure - alles in het geval en professioneel, zonder enige veronderstellingen. Ze realiseerde zich onmiddellijk wat het probleem was en schreef de juiste behandeling voor. Ik volg al haar aanbevelingen! De arts communiceert adequaat, beantwoordt alle vragen geduldig. Ik was tevreden!
  antwoord
  0
  23 februari 2019
  2019/02/23
  excellent
  In het medisch centrum wendde K Medicine zich tot een gastro-enteroloog Duits Leopoldovich. Ik heb ernstige stagnatie van gal, en als gevolg daarvan ernstige pijn in de galblaas. De arts stuurde een echografie van de buikholte en volgens de resultaten voorgeschreven behandeling. Twee weken na inname van de medicatie verbeterde mijn gezondheid. Ik ga verder met de therapie. De arts is een echte professional in zijn vakgebied. Beleefd, hoffelijk, niet bang voor vreselijke diagnoses. Ik zal contact opnemen.
  antwoord
  0
  14 februari 2019
  2019/02/14
  excellent
  Alexandrova Alexandra Konstantinovna is een echte specialist in haar vakgebied. Ze hielp bij het bepalen van de oorzaak van seizoensgebonden huiduitslag. Voor mij zijn huidziekten allemaal op één gezicht, maar in werkelijkheid zijn ze heel verschillend van elkaar. Toen ze erachter kwam dat het niet besmettelijk was, kalmeerde ze. En toen ik een kuur onderging (het duurde ongeveer 3 maanden), stoorden ze me niet meer. Zonder een competent onderzoek zou ik last hebben gehad van dit probleem. Specialisten van het K Medicine Center, u heeft geen prijs!
  antwoord
  0
  01 februari 2019
  2019/01/02
  excellent
  Het is vrij moeilijk om nu een goede massagetherapeut te vinden. En op mijn leeftijd was massage niet >
  antwoord
  0
  18 januari 2019
  2019/01/18
  goed
  Behandeling zoeken bij een voedingsdeskundige Nezvanova Svetlana Aleksandrovna. Een goede specialist met uitgebreide ervaring. Het hielp me om het werk van het spijsverteringskanaal vast te stellen. Als gevolg daarvan slaagde ik erin om met de juiste voeding die extra kilo's te verliezen, die te veel waren. Ik zou zelf nooit slagen. En er is weinig wilskracht. Maar wanneer een voedingsdeskundige je leidt, dan is hier een heel ander verhaal. Je betrapt jezelf voortdurend op verantwoordelijkheidsgevoel om er waardig uit te zien in de ogen van een arts. Plus dat Svetlana Aleksandrovna hielp bij het maken van het menu volgens mijn smaakvoorkeuren. Daarom voelde ik niet veel stress.
  antwoord
  0
  15 december 2018
  2018/12/15
  excellent
  Deze kliniek werd voor het eerst sindsdien bezocht Ze woonde in een ander gebied. De kliniek is goed, de eerste indruk is aangenaam. Vriendelijk en beleefd personeel, netheid in de kantoren en in de kliniek. Ingeschreven in gynaecoloog Karseladze Elena Apollonovna. Een competente specialist, het is duidelijk dat dit een professional in zijn vakgebied is. Inspectie uitgevoerd volgens alle regels, zeer zorgvuldig. Ik was tevreden met de ontvangst))
  antwoord
  0
  9 december 2018
  2018/09/12
  goed
  In de kliniek "Beauty Medicine" ben ik een frequente gast. De kliniek zelf is aardig, schoon, vriendelijk en beleefd personeel. Regelmatig bezoek ik Lyudmila Mikhailovna Dmitrieva, ik wil worden gecontroleerd op de vrouwelijke lijn of als er problemen zijn, dan onmiddellijk aan haar. Professioneel in zijn vakgebied. Alle ziekten worden onmiddellijk gedetecteerd, zonder overtollig water en onduidelijke diagnoses, zoals ik bij andere specialisten had.
  antwoord
  0
  4 december 2018
  2018/04/12
  goed
  Ik nam contact op met dit medisch centrum op advies van een vriend. Ik schaatste en brak mijn knie, het leek in orde, maar ze genas bijna een maand niet, en toen besloot ik een specialist te raadplegen. Ik werd ontvangen door Vantsinova Elena Vladimirovna, een zeer goede vrouw. Zo beleefd, beleefd. De hele receptie werd op een vriendelijke toon gehouden. Ze ontdekte meteen de oorzaak van de ziekte. Nu is mijn knie in perfecte staat. Ik ben blij dat ik naar deze chirurg en naar dit centrum ben gekomen. Het is duidelijk dat mensen hun baan kennen en verantwoordelijk zijn voor hun werk.
  antwoord
  0
  10 november 2018
  2018/10/11
  excellent
  Ik wil graag mijn dank uitspreken aan Kozlova Lilia Pavlovna voor een goede massage en aangename gesprekken. Van kinds af aan had ik een kromme rug en ging ik niet met dit probleem om, maar na vele jaren realiseerde ik me dat ik niet gebogen was om te lopen en meldde me aan voor een massage. Na twee weken behandeling begon ik redelijk goede verbeteringen op te merken. Ik denk nog een paar maanden en zal mijn rug strekken.
  antwoord
  0
  2 november 2018
  2018/02/11
  goed
  Ik ga naar K-Medicine naar de gynaecoloog Olga Nikolaevna Evgrafova. Zeer ervaren gynaecoloog. Ik vind het leuk dat ze jong is en een frisse uitstraling en nieuwe kennis in gynaecologie heeft. Geneest niet, selecteert individueel voorbehoedsmiddelen, geeft praktisch advies. Elke vraag kan aan haar worden gericht. We gaan een baby krijgen en zijn van plan om naar haar toe te gaan ter voorbereiding op de zwangerschap.
  antwoord
  0
  28 oktober 2018
  2018/10/28
  excellent
  Vorige maand moest ik naar de dokter, omdat huidproblemen begonnen (roodheid gemorst), waterige ogen, jeukende neus en keel - het werd duidelijk dat je een goede allergoloog moest vinden. Om naar K. te gaan. Mijn zus heeft me geadviseerd. Ze bleek gelijk te hebben - in deze kliniek werd een goede arts gevonden, Irina Valentinovna Panina, die me kon helpen met mijn allergie. Ze beval me om tests te doen, en toen ze het resultaat van het onderzoek ontvingen, schreef Irina Valentinovna de hele behandelingskuur gedetailleerd in. Na de cursus ben ik mijn probleem vergeten - dankzij de geweldige arts!
  antwoord
  0

  Andere klinieken

  Informatie gepubliceerd op de site,
  alleen bedoeld ter referentie
  en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
  Raadpleeg zeker uw arts!

  Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.