IAKI op Victory Square

Diagnostisch en behandelcentrum
Врачи (2) Цены (270) (495) 152-58-97 Beoordelingen (16) Artsen (2) Prijzen (270) (495) 152-58-97
 • Alle richtingen
 • andrologie
 • geslachtsziekten
 • gastro-enterologie
 • gynaecologie
 • dermatologie
 • cardiologie
 • schoonheidsspecialiste
 • branche wetenschap van zoogdieren
 • neurologie
 • otolaryngology
 • psychiatrie
 • pulmonology
 • reumatologie
 • trichologie
 • urologie
 • chirurgie
 • endocrinologie
 • fysiotherapie
 • diagnostiek
 • analyses
 • consultaties
prijzen
, Adres: Moskou ,
pl. Victory, d. 2 gebouw. 1
Dichtstbijzijnde metro:
Victory Park
(m. Victory Park)
Telefoon nummer:
(495) 152-58-97
schema:
Ma - za: 09:00 - 21:00
Zon: vrije dag
Officiële website:
ksmed.ru
Moskou Unified Enquiries:

telefoons:
(499) 519-31-47 ,
(499) 148-88-66 ,
(499) 148-36-41 ,
(499) 148-63-49 ,
(499) 148-01-62
Informatie over de organisatie wordt verkregen uit open bronnen of bijgewerkt door de eigenaar van de organisatie in uw persoonlijke account.

"Clinic of modern medicine" is een multidisciplinair medisch centrum en een onderzoekscentrum. Klinische diensten worden vertegenwoordigd door de volgende richtingen: gynaecologie, urologie, nefrologie, dermatovenerologie, endocrinologie, trichologie, gastro-enterologie, cosmetologie, immunologie, therapie. De "Clinic of Modern Medicine" voert een volledig scala van laboratorium- en echografie-onderzoeken uit; onvruchtbaarheid behandeling, zwangerschap management, behandeling van obesitas en eetstoornissen, psychologische counseling en meer. et al.

meer ...

  IAKI op Victory Square - beoordelingen van klinieken

  на основании 16 отзывов и 18 оценок 4.9 / 5 gebaseerd op 16 beoordelingen en 18 beoordelingen
  2 juli 2018
  2018/02/07
  excellent
  Mijn eerste zwangerschap was in 2015, en de tweede die ik een maand geleden beviel. En met de eerste en tweede baby, observeerde Olga Vladilenovna Prokudina ook deze zaak, wanneer kan worden gezegd dat ik beide keren veel geluk had, dat het in de handen van een dergelijke specialist zijn bijna een garantie is dat alles in orde zal zijn. Er was een moment dat ik me erg zorgen maakte over de tests en de arts vroeg om me te vertellen zodra ze de resultaten had, ze deed alles, het is zo leuk. Over het algemeen is ze altijd zo beleefd, zacht, attent, voor zwangere vrouwen is dit trouwens erg be>
  antwoord
  0
  6 mei 2018
  2018/05/06
  excellent
  Slechts een paar keer was ik hier met een nefroloog. Ik hield echt van de kliniek - schoon en comfortabel, gunstig gelegen, er zijn geen parkeerproblemen, er zijn bijna alle specialisten en apparatuur voor verschillende onderzoeken. Prijzen zijn gemiddeld, voor sommige diensten zelfs een beetje goedkoper. Ik weet niet hoe andere artsen het doen, maar de nefroloog is attent, onderzocht zonder gedoe en haast en vroeg gedetailleerd naar de klachten. Aandacht is vooral be>
  antwoord
  0
  28 april 2018
  2018/04/28
  excellent
  Ik begon naar deze kliniek te gaan vanwege complexe programma's. >
  antwoord
  0
  18 april 2018
  2018/04/18
  goed
  Zodra ik ouder was dan 50, waren er problemen met de gezondheid van mannen. Hij sleepte zich voort met behandeling en kwam al met prostaatadenoom naar deze kliniek. Een onaangename ziekte, zowel fysiek als mentaal. Ik kwam bij een goede uroloog Silchenko Anatoly. Na onderzoeken word ik behandeld met medicijnen, gelukkig is een operatie nog niet nodig. Deze arts heeft een goed kennisniveau, adviseert niets overbodig, alle behandelingen zijn in wezen een probleem. Als patiënt ben ik blij met hem.
  antwoord
  0
  15 februari 2018
  2018/02/15
  excellent
  Meestal had ik overal waar ik contact had problemen met het personeel. Bijna bij elke wens van mij om een ​​afspraak te maken, begreep het personeel niet wat ik wilde, hier belde ik om een ​​afspraak te maken en receptioniste Maria bood me zonder problemen een handige afspraak met de arts aan en legde uit wat en hoe. De eerste keer zie ik een intelligente beheerder.
  antwoord
  0
  10 februari 2018
  2018/02/10
  goed
  Toen mijn aanhangsels pijn begonnen te doen, was ik serieus bezorgd, omdat ik daar nooit iets had gekwetst en geen problemen had. Ik besloot me meteen bij een specialist aan te melden en onderzocht te worden om al mijn problemen te ontdekken. Waarschijnlijk zal elke vrouw me begrijpen als ik zeg dat ik >
  antwoord
  0
  5 februari 2018
  2018/02/05
  excellent
  Ik hou van dit medisch centrum in alle opzichten, ik word hier constant behandeld en er zijn nooit conflicten geweest met het personeel, bovendien zijn de resultaten altijd goed!
  antwoord
  0
  5 mei 2016
  2016/05/05
  excellent
  Mijn moeder en ik bezoeken deze kliniek al heel >
  antwoord
  0
  22 maart 2016
  2016/03/22
  excellent
  Een zeer slimme KNO-arts bij KSM en over het algemeen zijn de specialisten geweldig. Ze onderging een onderzoek, slaagde voor tests en raadpleegde artsen. Eerlijk gezegd, benoem geen onnodige onderzoeken en analyses. De kliniek is goed.
  antwoord
  0
  4 maart 2016
  2016/03/04
  excellent
  Geweldige cardioloog Talitsky, hartelijk dank van mij en moeder! Nu voorkomen we regelmatig hartziekten. Een keer per jaar (moeder vaker, na een hartaanval) gaan we stabiel naar de dokter, we zijn erg tevreden over de zorg en vriendelijke houding, de dokter is altijd attent en herinnert zich de situatie van de patiënt.
  antwoord
  0
  2 februari 2016
  2016/02/02
  excellent
  Dus ik ben moeder, en hoeveel was er, waarschijnlijk kun je een roman schrijven. 3 jaar wachten op zwangerschap, er was een diagnose, er waren enorme kosten en alles omwille van mijn kleine bundel van geluk. Verschillende artsen behandelden me, ze behandelden me voor onvruchtbaarheid en beloofden "nou, snel", maar het kwam niet. Ik vond Makarov zelf, op internet, hoeveel dank er is van moeders en ik wilde ook. En zo gebeurde het, bedankt, ik ben zo blij. Zelfs de tranen van geluk kunnen niet worden tegengehouden. Ik ga rechtstreeks uit het ziekenhuis om de klasarts te bedanken.
  antwoord
  0
  9 november 2015
  2015/09/11
  excellent
  Ik behandelde seksueel overdraagbare aandoeningen in Zakharchenko. Behandeld volgens het nieuwe schema, met nieuwe medicijnen. Daarvoor bezocht ik een andere arts, in een andere kliniek. Hij dronk het medicijn (hoewel niet duur), maar er waren geen verbeteringen. Ik was echt wanhopig, maar vroeg meteen een goede uroloog. De behandeling werkte echt, hoewel duur. Maar er waren geen terugvallen en de tests waren in perfecte staat
  antwoord
  0
  25 september 2014
  2014/09/25
  excellent
  Ongeveer een maand geleden verschenen er waterige, jeukende puistjes op mijn schaamlippen en stuitbeen. Ik was serieus bang, ik dacht dat deze waterpokken bij de tweede run begon, gelukkig niet. Ik ging naar de "Kliniek voor moderne geneeskunde" naar de dermatoloog Bashlykova Maria Vladimirovna. Bij onderzoek bleek dat dit een gewone herpes is, ik wist niet eens dat het op dergelijke plaatsen gebeurt. Het is goed dat ik de dokter op tijd heb bezocht. Ik kreeg medicijnen voorgeschreven en na het innemen voelde ik me elke dag beter. Ik raad iedereen aan om tijdig contact op te nemen met een specialist en niet zelfmedicatie te gebruiken.
  antwoord
  0
  23 augustus 2014
  2014/08/23
  excellent
  Hij bezocht de Clinic of Modern Medicine met het probleem van de seksuele gezondheid van mannen, en gewoon prostatitis.De ziekte begon standaard bij iedereen, met moeite met plassen, met een afname van de seksuele functie. In het geheim van zijn vrouw begon hij drugs te gebruiken die algemeen worden gehoord omdat de advertentie alle vrije lucht overspoelde. Maar mijn vrouw vond dit wonder in mij en had een persoonlijk gesprek en stuurde me naar een afspraak met een uroloog. Zakharchenko N.N. de arts die in deze kliniek werkt, die mij heeft onderzocht en de nodige medicijnen heeft voorgeschreven voor de behandeling van prostatitis. Pah pah pah ... sinds 5 maanden heb ik geen problemen ervaren. In mijn geval, zoals Nikolai Nikolayevich zei, slaagde de ziekte er niet in om over te gaan naar het chronische stadium, dankzij mijn vrouw! En over de kliniek zal ik dit zeggen. Uitstekende artsen, moderne behandeling, snelle diagnose. Het is jammer dat ik >
  antwoord
  0
  14 augustus 2014
  2014/08/14
  excellent
  Ik vond mijn arts - therapeut in de Clinic of Modern Medicine. Het is onmogelijk om in de districtskliniek te bespreken, de arts maakt het niet uit wat er met zijn patiënt gebeurt, duikt niet in het probleem, schrijft dom medicijnen voor en doet zelfs geen moeite om analogen voor te schrijven in plaats van de originele. Tatjana Vladimirovna behandelt anders, luistert altijd, onderzoekt, voelt van alle kanten, maatregelen druk, de maag voelt, en niet met woorden schrijft. Ik ga niet meer naar de staatskliniek, ik moet naar normale artsen, dan zullen er geen problemen zijn.
  antwoord
  0

  Andere klinieken

  Informatie gepubliceerd op de site,
  alleen bedoeld ter referentie
  en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
  Raadpleeg zeker uw arts!

  Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.