AlcoSpas in Shenkursky-passage

Gespecialiseerde kliniek
Врачи (16) Цены (28) Запись online Beoordelingen (1) Artsen (16) Prijzen (28) Record online
  • Alle richtingen
  • Narcologie
  • psychiatrie
  • fysiotherapie
  • consultaties
prijzen
, Adres: Moskou ,
Shenkursky pr-d, 3B
Dichtstbijzijnde metro:
Altufyevo
(m. Altufevo)
schema:
Ma - zo: de klok rond
Officiële website:
alkospas.ru
telefoons:
(499) 212-20-35
Medlitsenziya:
Informatie over de organisatie wordt verkregen uit open bronnen of bijgewerkt door de eigenaar van de organisatie in uw persoonlijke account.

AlcoSpas Medical Center in Shenkursky passage (metro Altufevo), gespecialiseerd in de behandeling van alcoholisme en drugsverslaving, biedt zijn patiënten verschillende opties voor medische zorg op het gebied van narcologie. De kliniek gebruikt een geïntegreerde benadering van de behandeling van alcoholisme, die verschillende stadia omvat: ontgifting van het lichaam, psychiatrische behandeling, psychotherapie, selectie van een receptorblokker en revalidatie. Artsen kunnen een conclusie trekken uit hard drinken, de patiënt snel ontnuchteren, de symptomen van een kater verlichten en verbodsbepalingen uitvoeren (codering voor alcoholisme). AlcoSpas Medical Center is een noodsituatie en de klok rond helpt u thuis.

meer ...

AlcoSpas in Shenkursky passage - kliniek beoordelingen

на основании 1 отзыва и 1 оценки 1/5 op basis van 1 beoordeling en 1 beoordeling
23 april 2018
2018/04/23
erg slecht
Ik bestelde detox voor 3 dagen, de eerste dag maakte de arts al 4 uur een eenvoudige druppelaar! , de tweede dag doorboorde hij alle aders die een professionele verpleegster moesten bellen. De tweede druppelaar duurde ook 4 uur! Hoewel alkomed dit allemaal in 40 minuten doet. De samenstelling van de druppelaar bestond uit een mix van dezelfde medicijnen die deel uitmaken van de al gebruikte medicijnen. En dit is voor 21 tr van de patiënt ... Plus de toeslag voor de verpleegster ... We weigerden de derde keer en gratis codering. De arts zelf was een jonge, monsterlijk trage ongekwalificeerde DODELIJKE DOCTOR, omdat het geen gebruikelijke alcoholvergiftiging zou zijn bij een gezonde jonge man, die zelf gemakkelijk zou zijn weggelopen, dan is het risico op overlijden van een patiënt in een moeilijke toestand extreem groot. Alkopas vroeg zelf niet eens hoe het was. Gewoon verschrikkelijk voor ons land ...
antwoord
0
Uw beoordeling
Uw beoordeling:
Uw beoordeling
We publiceren geen beoordelingen die beledigingen of godslastering bevatten

Andere klinieken

Informatie gepubliceerd op de site,
alleen bedoeld ter referentie
en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
Raadpleeg zeker uw arts!

Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.