A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Medische ziektegids

Gratie en schoonheid kunnen niet worden gescheiden van gezondheid.
Cicero Mark Tullius

De medische gids met ziekten die u voor u ziet, is een elektronische encyclopedie met de meest uitgebreide bijgewerkte informatie over verschillende ziekten bij de mens.

De medische ziektegids bevat een gedetailleerde beschrijving van meer dan 4000 nosologische eenheden. Het weerspiegelde zowel de meest "populaire", veel voorkomende ziekten, als die systematische informatie waarover niet in bijna elke online publicatie wordt gerepresenteerd.

De structuur van de medische map is zo opgebouwd dat u de betreffende ziekte kunt vinden in de alfabetische categorie, de bijbehorende sectie of via de zoekbalk. De beschrijving van elke ziekte bevat een korte definitie, classificatie, informatie over de oorzaken en mechanismen van ontwikkeling, symptomen, methoden voor diagnose en behandeling, preventie en prognose. Een dergelijke duidelijke eenwording van artikelen, volgens de auteurs van de online publicatie, zal de lezer van de medische directory van ziekten enerzijds de meest uitgebreide informatie geven, en niet "verdwalen in de wildernis van medische labyrinten" - aan de andere kant.

Tot op heden bestaat de inhoud van de medische ziektegids uit 30 afzonderlijke secties, waarvan er twee ("Esthetische problemen" en "Cosmetische problemen") betrekking hebben op het gebied van schoonheid, en de rest vertegenwoordigt de geneeskunde zelf. Deze hechte symbiose van esthetiek en gezondheid gaf de naam aan de hele site - "Beauty and Medicine".

De pagina's van de medische ziektegids bieden uitgebreide informatie over vrouwelijke, nerveuze, pediatrische, huid-, seksueel overdraagbare, infectieuze, urologische, systemische, endocriene, cardiovasculaire, oculaire, tandheelkundige, pulmonale, gastro-intestinale en KNO-aandoeningen. Elk deel van de medische ziektegids komt overeen met een specifiek klinisch gebied (bijvoorbeeld Vrouwenziekten - Gynaecologie, Kinderziekten - Kindergeneeskunde, Tandziekten - Tandheelkunde, Esthetische problemen - Plastische chirurgie, Cosmetische problemen - Cosmetologie, enz.), Waarmee de gebruiker van de beschrijving kan afwijken ziekten tot informatie over diagnostische en therapeutische procedures.

De artikelen in de medische ziektegids zijn geschreven door artsen en ondergaan een grondige voorafgaande beoordeling vóór publicatie. Alle beoordelingen zijn geschreven in een toegankelijke populaire wetenschappelijke taal die betrouwbare informatie niet vervormt, maar ook niet toelaat tot populisme. Het toevoegen en bijwerken van de medische ziektegids vindt dagelijks plaats, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de meest betrouwbare en relevante informatie uit de medische wereld krijgt.

De universaliteit van de medische ziektegids is dat deze nuttig zal zijn voor een breed scala van internetgebruikers die met een bepaald gezondheidsprobleem worden geconfronteerd. Een medische gids van ziekten is een arts die altijd binnen handbereik is! Tegelijkertijd vestigen wij uw aandacht op het feit dat de hier gepresenteerde informatie alleen voor informatieve doeleinden is, niet in de plaats komt van het face-to-face consult van een gespecialiseerde arts en niet kan worden gebruikt voor zelfdiagnose en zelfbehandeling.

"Praemonitus praemunitus" - "Voorwaarschuwing - betekent gewapend," zeiden de ouden. Tegenwoordig is dit gevleugelde Latijnse gezegde zo relevant mogelijk: iedereen moet voor zichzelf en hun gezondheid zorgen. Gezondheid is de enige niet-voorbijgaande mode en de grootste luxe die onvergelijkbaar is met aardse goederen. Gezond zijn betekent succesvol zijn, het geluk van moederschap en vaderschap kennen, een >

Gezondheid en schoonheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden; Schoonheid is bovendien een weerspiegeling van de gezonde toestand van het lichaam. Inderdaad, om een ​​perfecte huid, een slank figuur, luxueus haar te hebben, moet je in de eerste plaats voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid zorgen.

We hopen dat de medische gids van ziekten voor u een betrouwbare en begrijpelijke gids voor de grote wereld van de geneeskunde wordt.

Gezondheid voor u en uw dierbaren!
rasotaimedicina.ru Met vriendelijke groet, K rasotaimedicina.ru team

meer ...
Informatie gepubliceerd op de site,
alleen bedoeld ter referentie
en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
Raadpleeg zeker uw arts!

Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.