Hij heeft klinieken op Vorontsovskaya

Multidisciplinair medisch centrum
Врачи (60) Цены (410) Запись online Beoordelingen (89) Artsen (60) Prijzen (410) Record online
 • Alle richtingen
 • schoonheidsspecialiste
 • Plastische chirurgie
 • allergologie
 • andrologie
 • geslachtsziekten
 • gastro-enterologie
 • gynaecologie
 • dermatologie
 • cardiologie
 • branche wetenschap van zoogdieren
 • neurologie
 • oncologie
 • otolaryngology
 • oogheelkunde
 • proctologie
 • psychiatrie
 • pulmonology
 • reumatologie
 • Orthopedie Traumatologie
 • trichologie
 • urologie
 • flebologie
 • chirurgie
 • endocrinologie
 • fysiotherapie
 • diagnostiek
 • analyses
 • consultaties
prijzen
, Adres: Moskou ,
Str. Vorontsovskaya, d. 8, p.6
Dichtstbijzijnde metro:
Taganskaya
(m. Taganskaya)
schema:
Ma - zo: 09:00 - 21:00
Officiële website:
onclinic.ru
telefoons:
(495) 432-60-19
Medlitsenziya:
LO-77-03-000440

Medisch centrum "He Clinics" op straat. Vorontsovskaya (metro Taganskaya) is een multidisciplinaire kliniek, onderdeel van het internationale medische netwerk. Ontvangst in de kliniek wordt uitgevoerd door hooggekwalificeerde specialisten (artsen van de hoogste categorie, kandidaten voor wetenschappen en professoren) op meer dan 50 gebieden - gynaecologie, urologie, proctologie, mammologie, endocrinologie, gastro-enterologie, neurologie, dermatologie, fysiotherapie, oogheelkunde, otolaryngologie, traumatologie, oncologie, hematologie reumatologie, enz. Het medisch centrum van He Clinics heeft zijn eigen diagnostische basis (laboratorium-, radiologische en endoscopische diensten, functionele diagnostiek), waardoor een zo kort mogelijke Het is tijd om de resultaten van de nodige enquêtes te ontvangen.

meer ...

Hij heeft klinieken over Vorontsovskaya - beoordelingen van klinieken

на основании 89 отзывов и 78 оценок 4.2 / 5 gebaseerd op 89 beoordelingen en 78 beoordelingen
9 november 2018
2018/09/11
goed
Ik denk dat bijna elke vrouw me zal begrijpen als ik zeg dat het vinden van UW gynaecoloog erg problematisch is. Ik vond dit in ON Clinics. Ik zal de naam en de specifieke kliniek van het netwerk niet opzettelijk noemen, omdat mijn gynaecoloog je om de een of andere reden helemaal niet mag. Ik zeg alleen dat veel artsen hier erg goed zijn (verschillende hadden zichzelf, een goede vriend wordt waargenomen door een andere arts en ze is ook blij met alles). Ik hou van de uitrusting van de kliniek en zijn veelzijdigheid. U kunt slagen voor alle noodzakelijke tests, op aanbeveling van een gynaecoloog om andere specialisten te bezoeken.
antwoord
0
15 september 2018
2018/09/15
excellent
Mijn moeder lijdt al vele jaren aan hartfalen. Veel artsen waren bij haar. Op advies van een collega nam hij haar mee naar de kliniek naar de arts Fitileva. Ze heeft haar behandeling anders voorgeschreven dan de vorige. En het werkte. Er zijn duidelijke verbeteringen. Verder gaan we nu naar de klinieken.
antwoord
0
03 september 2018
2018/03/09
goed
Ik kwam naar Onklinik naar Dr. Kolobova met het probleem van obesitas. Ze kon haar gewicht op geen enkele manier verminderen, hoe hard ze het ook probeerde. De endocrinoloog identificeerde de oorzaak en schreef me de juiste voeding en behandeling voor. Mijn gewicht begon geleidelijk af te nemen, terwijl mijn gezondheid niet leed. Heel erg bedankt voor je hulp, nu volg ik al haar aanbevelingen.
antwoord
0
28 augustus 2018
2018/08/28
goed
Veel dank aan Dr. Kirichenko I.M. Voor aandacht en goed werk. Ik had een enorme kook in mijn neus, een bonus van hoge koorts en ongemak. Irina Mikhailovna deed vakkundig alle procedures en keek me in de toekomst nog steeds aan, gaf waardevolle instructies. Godzijdank is alles goed, dank haar daarvoor. Ik was heel blij met de dokter.
antwoord
0
14 augustus 2018
2018/08/14
goed
Ik kan niet geloven dat ik een jaar geleden een probleemhuid had. Acne en acne kwelden me, dus ik wendde me tot V.I. Maltseva in Onclinic. Ze had een procedure en haar huidconditie verbeterde. Er is geen vettige glans en acne ook. Waar kun je nog meer van dromen ?! Geweldige dokter.
antwoord
0
7 augustus 2018
2018/07/08
excellent
In Onclinic bij K.D. Nisanbaeva werd behandeld voor chronische prostatitis. Heel erg bedankt voor alles: voor de houding, professionaliteit en het resultaat! Enorm tevreden.
antwoord
0
17 juli 2018
2018/07/17
excellent
Moeder leed aan osteochondrose, haar rug was erg pijnlijk. De arts adviseerde, naast elk medicijn, om een ​​kuur van therapeutische massage te ondergaan. Dus moeder was in handen van Dr. Lobanov in de klinieken. De dokter vond haar leuk, de massage was uitstekend. En nu, na verschillende sessies, is ze veel beter. Daarom danken wij hem van harte.
antwoord
0
13 juli 2018
2018/07/13
excellent
Ik kwam bij Dr. Yagudaev met verergerde cystitis, die me regelmatig kwelt. Tijdens het onderzoek kwamen we erachter waarom deze pijnlijke plek me niet verlaat en constant terugkeert. De behandeling heeft zijn resultaten opgeleverd.
antwoord
0
11 juli 2018
2018/07/11
excellent
Ik wendde me tot Victoria Leonidovna Popova met verdachte bloedingen na de menstruatie. De arts heeft een grondig onderzoek uitgevoerd en het bleek dat ik poliepen in de baarmoederhals heb, die moeten worden verwijderd. Alles ging goed, ik heb geen problemen. Nu ga ik meteen naar de dokter en stel mijn problemen niet uit.
antwoord
0
10 juli 2018
2018/07/10
excellent
Ik wil Dr. Nisanbaev bedanken voor zijn professionele aanpak en effectieve behandeling van prostatitis. Voor de tactvolle en zeer attente houding en voor het houden van me de mogelijkheid om een ​​man te zijn.
antwoord
0
2 juli 2018
2018/02/07
excellent
Dankzij Dr. Khalidova had ik bloedarmoede. Er waren een aantal symptomen: slaperigheid, vermoeidheid, soms duizeligheid, maar de arts slaagde erin alles samen te brengen. Kistaman Karpushevna schreef me een goede behandeling voor, na een paar weken voelde ik me veel beter. En zoals ik niet eerder had geraden, kom naar de dokter en laat je controleren. Met dank aan haar!
antwoord
0
18 juni 2018
2018/06/18
goed
Hij kwam naar Dr. Magomedov met klachten van pijnlijk urineren en een afname van seksuele activiteit. De arts maakte een gunstige indruk op mij, hij is diep en goed thuis in het probleem waarmee hij werd aangesproken. Na diagnose en overleg schreef hij mij de juiste en effectieve behandeling voor, waardoor de pijn volledig verdween en alles weer normaal werd.
antwoord
0
17 juni 2018
2018/06/17
excellent
Ze wendde zich tot Panarina met verergering van psoriasis. Een soort ongeluk, geen ziekte. Irina Sergeevna bestudeerde mijn medische geschiedenis, onderzocht en schreef een complexe behandeling voor. Het is natuurlijk onmogelijk om het volledig te genezen, maar nu zijn in ieder geval exacerbaties minder frequent geworden. Dit is al goed.
antwoord
0
14 juni 2018
2018/06/14
goed
Het begon allemaal met gastritis, die ik in het begin niet echt behandelde. Niet tot het heet is. Ze werd ziek zodat ze op aanraden van haar collega met Alexandrina naar de kliniek rende. En de waarheid bleek een goede specialist te zijn en nu is alles in orde met mij. Haar behandeling was effectief en zeer op tijd.
antwoord
0
13 juni 2018
2018/06/13
excellent
Tijdens de zwangerschap moest ik mijn tanden controleren. Zodat ik zeker zonder pijn naar het medisch centrum van Onclinics ging. Mijn arts was Irina Gennadyevna Kovaleva. Ze genas mijn tanden gemakkelijk en eenvoudig, rekening houdend met al mijn nuances en tegelijkertijd zonder pijn. Bedankt voor haar zorg en een mooie glimlach.
antwoord
0

Andere klinieken

Informatie gepubliceerd op de site,
alleen bedoeld ter referentie
en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
Raadpleeg zeker uw arts!

Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.