Medisch nieuws

De helft van de hoeveelheid rood en verwerkt vlees in het dieet kan een aanzienlijke invloed hebben op de gezondheid. Dit werd gemeld door een groep wetenschappers van de Universiteit van Nottingham na voltooiing van hun onderzoek.
...
In een nieuwe studie uitgevoerd door wetenschappers van de Universiteit van Cambridge, bleek dat het verlies van minstens 10% van het gewicht patiënten met diabetes type 2 helpt om remissie te bereiken. Het project werd geleid door Dr. Hajira Dambha-Miller van het Cambridge Department of Health and Primary Care.
...
Wetenschappers van het EPFL Laboratory of Configurable Robotics (RRL) en het Laboratory of Soft Bioelectronic Interfaces (LSBI) hebben een nieuw werkmodel van kunstleer ontwikkeld. Laboratoria worden geleid door Dr. Jamie Pike en Stephanie Lacour.
...
Genetische studies door koningin Mary van de Universiteit van Londen kunnen de deur openen naar eerdere detectie van mensen met een risico op hartfalen. Het project werd geleid door Dr. Nye Aung.
...
Onderzoekers van ACS Environmental Science Technology ontdekten dat bij het zetten van thee in plastic theezakjes microdoses van nanomateriaal in plastic in de drank terechtkomen, wat gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid. Het wetenschapsteam werd geleid door Natalie Tufenkji.
...

Al het nieuws

Informatie gepubliceerd op de site,
alleen bedoeld ter referentie
en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
Raadpleeg zeker uw arts!

Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.