SM Clinic bij Clara Zetkin

Multidisciplinair medisch centrum
Врачи (171) Цены (687) Запись online Beoordelingen (41) Artsen (171) Prijzen (687) Record online
 • Alle richtingen
 • schoonheidsspecialiste
 • verloskunde
 • Plastische chirurgie
 • allergologie
 • andrologie
 • geslachtsziekten
 • gastro-enterologie
 • gynaecologie
 • dermatologie
 • cardiologie
 • Logopedie
 • branche wetenschap van zoogdieren
 • neurologie
 • oncologie
 • otolaryngology
 • oogheelkunde
 • kindergeneeskunde
 • proctologie
 • psychiatrie
 • pulmonology
 • reumatologie
 • stomatologie
 • Orthopedie Traumatologie
 • urologie
 • flebologie
 • chirurgie
 • endocrinologie
 • fysiotherapie
 • diagnostiek
 • analyses
 • consultaties
prijzen
, Adres: Moskou ,
Str. Klara Zetkin, overleden 33, geb. 28
Dichtstbijzijnde metro:
Voikovskaya
(m. Voikovskaya)
schema:
Ma - vr: 09:00 - 22:00
Za - zo: 09:00 - 21:00
Officiële website:
smclinic.ru
telefoons:
(495) 154-13-20
Medlitsenziya:

"SM Clinic" op straat Clara Zetkin (m. Voikovskaya) is een multidisciplinair medisch centrum dat diensten aanbiedt in alle diagnostische en behandelingsgebieden: allergologie, gynaecologie, gastro-enterologie, urologie en andrologie, dermatologie, cardiologie, fysiotherapie, neurologie, otolaryngologie, oftalmologie, traumatologie en orthopedie, flebologie, flebologie etc. De kliniek biedt laboratorium-, echografie-, endoscopische, functionele, röntgenfoto-, tomografische diagnostiek. De diensten van het SM-Clinic medisch centrum omvatten specialistische consulten, conservatieve en chirurgische behandelingen op basis van ons eigen ziekenhuis en revalidatietherapie.

meer ...

  Kliniek voor Clara Zetkin - beoordelingen van klinieken

  на основании 41 отзыва и 57 оценок 4.1 / 5 gebaseerd op 41 beoordelingen en 57 beoordelingen
  18 september 2019
  2019/09/18
  erg slecht
  Het gebeurde zo dat, waar ik een colonoscopie wilde doen, de anesthesist ziek werd en ik op zoek moest naar een andere kliniek waar ik dit onder algemene verdoving kon doen. Mijn keuze was in de Sm-Clinic op Klara Zetkin St. Ik heb me aangemeld en kwam voor het eerst naar deze kliniek en blijkbaar de laatste. (Overeenkomst nr. 962849 van 5 september 2019) .Ik arriveerde 60 minuten eerder dan de afgesproken tijd in de kliniek, zat in de gang en wachtte. Gastroscopie en colonoscopie werden onmiddellijk in 2 kamers gedaan. Wat waarschuwde dat er een transportband van patiënten was, realiseerde ik me onmiddellijk dat zelfs voor het geld een individuele aanpak niet zou zijn. Anesthesist Popov P.M. In plaats van in kamers met patiënten te zijn, rende ik constant door de gang of was op mijn kantoor (hoewel alle patiënten voor mij de procedure onder algemene verdoving deden). Toen ik op de afgesproken tijd het kantoor binnenging, zag ik endoscopist Sizonenko E.V. (er zijn geen klachten bij hem), nadat hij met hem had gepraat, op een zonnebank ging liggen, het eerste wat ik niet leuk vond, kwam de anesthesist niet naar me toe en hij was helemaal niet! , het was donker op kantoor, verpleegster Golovko Natalya kwam (haar blijkbaar uit thee te scheuren) en begon haastig anesthesie in een ader te injecteren, het deed onmiddellijk pijn, ik vertelde haar er onmiddellijk over, ze reageerde niet, ze ging door, 3 keer vertelde haar erover totdat ze bijna schreeuwde van pijn, ging alles niet in een ader, maar subcutaan ... Ze deed het haastig en niet professioneel, zonder handschoenen. Toen vond ze elders een ader en deed het goed. De anesthesist verscheen niet. Maar hij moest aanwezig zijn en een mini-enquête houden vóór de procedure en het hele proces zelf beheren. Toen ze wakker werd, kwam er geen verontschuldiging van hem of de verpleegster. Lopende ogen, een onverzorgde blik, volledige onverschilligheid voor de zieken, een nalatige houding die in deze arts heerste. Klacht geschreven. De hand zwol gewelddadig en was waanzinnig ziek, 2 nachten konden niet slapen van de pijn. 4 dagen ging ik met een kompres op mijn hand en kon mijn hand niet bewegen. Hier is hoe anesthesist Popov P.M. zijn plichten behandelt En zijn ondergeschikte verpleegsters voor het geld! En dit is niet in de stadskliniek. Ik raad deze kliniek niet aan!
  antwoord
  0
  12 maart 2019
  2019/03/12
  goed
  Zieken is tegenwoordig niet alleen eng en duur, maar ook beschamend. En allemaal omdat de meeste ziekten zijn gehuld in een stel mythen en stereotypen. En als de HIV-geïnfecteerde mensen recenter correcter zijn behandeld, dan wordt tuberculose beschouwd als een ziekte van alcoholisten, daklozen, disfunctionele mensen. En niemand zegt dat bijna een op de drie besmet is met een passieve vorm van deze ziekte. Mensen proberen instellingen die een tuberculose-apotheek worden genoemd te vermijden; er zijn gevallen waarin familieleden weigeren te communiceren met mensen aan wie deze diagnose is gesteld. Niemand legt tenslotte uit wat deze "ziekte van de grote Russische schrijvers" is: wat zijn de symptomen, wat kunt u ervan verwachten, hoe te behandelen. En het lijkt erop dat in Rusland behandeling voor deze kwaal noodzakelijk en gratis is ... Maar het staat op papier. Maar in werkelijkheid .... Hij is de auteur van het boek "Semi-Autobia" en de eigenaar van het grootste netwerkproject gewijd aan de problemen van tuberculose in de post-Sovjetruimte van tuberculose - voor altijd. Andrei Ivashkov, een man die al enkele jaren met tuberculose worstelt en de hele 'keuken' van binnenuit kent, geeft ons de mogelijkheid om onze ogen te openen voor de waarheid. De houding van het personeel, de levensomstandigheden, de psychologische sfeer in de tbc-apotheek zijn vergelijkbaar met opnamen uit horrorfilms. En hier in mijn geheugen komen foto's naar voren over de toestand van de Russische geneeskunde, die je, gezond, gedachteloos door de band bladerde. Dit gaat tenslotte niet over ons, het zal ons niet overkomen. Gewoon gedachteloos geven we onze toekomst aan mensen in wiens handen we alleen maar pionnen zijn. En dus denken we: problemen zullen ons niet beïnvloeden. Het lijkt nu het moment om van gedachten te veranderen! Dit is onze toekomst en we hebben het recht om alles te veranderen en de schurk niet toe te staan ​​zijn plannen uit te voeren ten koste van ons leven en dat van onze nakomelingen!
  antwoord
  0
  14 mei 2018
  2018/05/14
  excellent
  Ik wil mijn diepe dankbaarheid betuigen aan de orthopedische traumatoloog Veyal Nick Fayzovich voor de hulp. 29. 03. 2018. Hij onderging een operatie om een ​​extensorhouder van 1 vinger van een borstel op zijn linkerhand te ontleden en weg te snijden. De operatie was briljant. Ik kan bewegen, objecten vasthouden en alles wat nodig is voor een volledig leven, en ik ben al 61 jaar oud, heb een kleinzoon, en nu kan ik met hem omgaan, dit is geluk. Als iemand een soortgelijke ziekte heeft, neem dan contact op met een arts Veil Nick Fayzovich, een arts met gouden handen.
  antwoord
  0
  29 januari 2018
  2018/01/29
  goed
  Veel dank aan Mikhail Ivanovich voor de procedures en aandacht en nauwkeurigheid. Sterk geaard en geeft een gevoel van vertrouwen en vertrouwen in de genezing van zijn kwaal. Bedankt
  antwoord
  0
  21 januari 2018
  2018/01/21
  excellent
  Ik wil Irina Yuryevna Slepukhina bedanken. Zeer professionele arts. We zien haar voor het vierde jaar sinds de geboorte. Altijd attent en zeer gevoelig voor het kind. Correct voorgeschreven behandeling. We zijn erg tevreden over de dokter. Ik beveel deze arts aan iedereen aan.
  antwoord
  0
  26 december 2017
  2017/12/26
  excellent
  26. 12. 2017. Lidia Alekseevna
  Ik ben 78 jaar oud. Ik wil mijn dank en diepe dankbaarheid uitspreken aan de chirurg-traumatoloog Veyal Nick Fayzovich voor de operatie die ik heb uitgevoerd 30. 10. 2017. Onder SMA - Ludloff's corrigerende osteotomie van het eerste middenvoetsbeentje, fixatie met een plaat en schroeven, verwante osteotomie van de proximale falanx van de eerste teen van de rechtervoet. De volgende dag begon ik een beetje te lopen. Het wondgenezingsproces verloopt goed. Ik wil wijzen op de hoge professionaliteit van Nick Fayzovich en zijn zorgvuldige houding ten opzichte van patiënten. Hij heeft altijd contact. Ik wil ook het reactievermogen en de betrouwbaarheid bedanken van de kant van het medische personeel en het operationele personeel van het chirurgische personeel van de kliniek, namelijk Elena en Irina, voor hun gekwalificeerde hulp.
  antwoord
  0
  25 november 2017
  2017/11/25
  goed
  Abramova Tatyana Borisovna is gewoon een superdokter die wonderen kan doen! Naast haar onmiskenbare professionaliteit, is Tatyana Borisovna erg vriendelijk met patiënten, ze vindt een benadering voor iedereen en zal altijd gedetailleerd en duidelijk uitleggen wat er is gebeurd en waarom en hoe ermee om te gaan. Binnenkort ga ik haar uit Otrivin spenen! En als er iets met mij gebeurt, kom ik terug naar haar. Ze weet in 3-5 dagen op te staan ​​(afhankelijk van verwaarlozing) en dit is erg goed, vooral met mijn "sieraden" neus Heel erg bedankt! Meer voor dergelijke specialisten!
  antwoord
  0
  12 november 2017
  2017/11/12
  goed
  Ik wil dankbaarheid en dank uitspreken aan Gorshkova Julia Viktorovna! Julia Viktorovna is een uitstekende specialist, zeer aangenaam en gemakkelijk om te communiceren. Hij toont oprechte interesse en oprechte zorg voor zijn patiënten. Naast het feit dat ze volgens haar profiel hielp om met de ziekte om te gaan, leidde ze me ook letterlijk door het handvat naar een specialist in een ander profiel. Waar ben ik haar enorm dankbaar voor. Ik zou zelf waarschijnlijk heel >
  antwoord
  0
  29 september 2017
  2017/09/29
  excellent
  Na een moeilijke tandextractie als gevolg van een cyste, begon sinusitis. Helaas begreep ik dit niet meteen. Ik ging al naar de dokter toen er een acute vorm was. Veel dank aan Malchenko Olga Vyacheslavovna voor de onverschilligheid en individuele benadering. Ze probeerden vanaf het begin te genezen met een medicijn, maar het hielp niet, ze deden de operatie. Nu ben ik een ademend persoon, ruikend en zonder hoofdpijn)))
  antwoord
  0
  7 juli 2017
  2017/07/07
  goed
  Geweldige dokter. Geweldig welkom. Hij legde alles uit, legde alles uit, we hadden geen vragen meer achter hem. We hadden geen problemen. We bereiden ons voor op de operatie en we hadden een certificaat nodig dat er geen contra-indicaties waren. De consultatieprijs is gemiddeld, ik zou niet zeggen dat het goedkoop is, maar ook niet duur.
  antwoord
  0
  29 juni 2017
  2017/06/29
  goed
  Het bezoek is volledig tevreden. De arts veranderde de behandeling, was zeer attent. Ik was best tevreden met de ontvangst
  antwoord
  0
  18 mei 2017
  2017/05/18
  goed
  Goede dokter, ik heb zeer goede recensies over haar. Ze schreef behandeling voor mijn vader voor en hij voelde zich veel beter. Eerst hebben we een MRI gedaan, we zullen het doen en tot een tweede afspraak komen.
  antwoord
  0
  4 mei 2017
  2017/04/05
  goed
  De indruk is goed, normaal. Bij de eerste receptie kan ik zeggen dat de arts beleefd is. En dan weet ik niet hoe, ik zal verbeteringen hebben of niet. Dan zullen we denken. Het personeel communiceerde goed, geen klachten.
  antwoord
  0
  19 april 2017
  2017/04/19
  goed
  Ik wil mijn grote dank uitspreken aan de artsen en verpleegkundigen van de SM Clinic op Klara Zetkin Street en persoonlijk aan de plaatsvervangend hoofdarts voor chirurgie Davydov Vladislav Georgievich en de otolaryngoloog Gorov Alexander Mikhailovich voor de uitstekend uitgevoerde uitgebreide lichaamsafstemming en bijna nieuw leven gepresenteerd. Volgens de resultaten van de operatie verloor hij in mei 2016 60 kilogram, verdwenen snurken, hernia werd verwijderd. Alles is erg snel en van hoge kwaliteit, op een uitstekend professioneel niveau. Het ziekenhuis is uitstekend, de verpleegkundigen zijn attent en gevoelig. Bedankt allemaal, je Vyacheslav.
  antwoord
  0
  28 maart 2017
  2017/03/28
  goed
  De kliniek is echt goed, ik lees beoordelingen en er is niets om aan te vullen, alles is al gezegd))) Ik zal alleen van mezelf toevoegen - heel erg bedankt. Ik zal je aanbevelen aan vrienden, familie en kennissen.
  antwoord
  0

  Andere klinieken

  Informatie gepubliceerd op de site,
  alleen bedoeld ter referentie
  en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
  Raadpleeg zeker uw arts!

  Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.