MedCenterService in Noord-Medvedkovo

Diagnostisch en behandelcentrum
Врачи (12) Цены (909) (495) 927-03-01 Beoordelingen (8) Artsen (12) Prijzen (909) (495) 927-03-01
 • Alle richtingen
 • verloskunde
 • allergologie
 • andrologie
 • geslachtsziekten
 • gastro-enterologie
 • gynaecologie
 • dermatologie
 • schoonheidsspecialiste
 • cardiologie
 • branche wetenschap van zoogdieren
 • Narcologie
 • neurologie
 • oncologie
 • otolaryngology
 • Plastische chirurgie
 • oogheelkunde
 • kindergeneeskunde
 • proctologie
 • psychiatrie
 • pulmonology
 • reumatologie
 • stomatologie
 • Orthopedie Traumatologie
 • trichologie
 • urologie
 • flebologie
 • chirurgie
 • endocrinologie
 • Schoonheidssalons
 • fysiotherapie
 • diagnostiek
 • analyseert
 • consultaties
prijzen
, Adres: Moskou ,
Str. Polyarnaya, 32
Dichtstbijzijnde metro:
Medvedkovo
(m. Medvedkovo)
Telefoon nummer:
(495) 927-03-01
schema:
Ma - zo: de klok rond
Officiële website:
medcentrservis.ru
telefoons:
(495) 927-03-01 ,
(499) 641-13-02
Medlitsenziya:

MedCenterService is een netwerk van erkende multidisciplinaire klinieken die medische diensten van hoge kwaliteit leveren sinds 1995. Kliniek op straat Polyarnaya (metro Medvedkovo) is gespecialiseerd in urologie, gynaecologie en dermatologie. De kliniek voert verschillende soorten abortus uit - chirurgie, vacuüm en medicijnen, echografie en laboratoriumdiagnostiek, tandheelkundige behandelingen, operaties op esthetische en functionele intieme plastische chirurgie worden uitgevoerd.

meer ...
  Serviceprijzen
  Аллергология (2) Андрология (49) Венерология (52) Гастроэнтерология (18) Гинекология (106) Дерматология (84) Косметология (142) Кардиология (10) Маммология (7) Наркология (2) Неврология (16) Онкология (4) Отоларингология (61) Пластическая хирургия (2) Офтальмология (1) Педиатрия (2) Проктология (17) Психиатрия (3) Пульмонология (5) Ревматология (33) Стоматология (1) Травматология-ортопедия (26) Трихология (7) Урология (32) Флебология (8) Хирургия (9) Эндокринология (35) Салоны красоты (1) Физиотерапия (26) Диагностика (29) Анализы (186) Консультации (7) Verloskunde (3) Allergologie (2) Andrologie (49) Venereologie (52) Gastro-enterologie (18) Gynaecologie (106) Dermatologie (84) Cosmetologie (142) Cardiologie (10) Mammologie (7) Narcologie (2) Neurologie (16) Oncologie ( 4) Otolaryngologie (61) Plastische chirurgie (2) Oogheelkunde (1) Pediatrie (2) Proctologie (17) Psychiatrie (3) Longziekten (5) Reumatologie (33) Tandheelkunde (1) Traumatologie-orthopedie (26) Trichologie (7) Urologie (32) Flebologie (8) Chirurgie (9) Endocrinologie (35) Schoonheidssalons (1) Fysiotherapie (26) Diagnostiek (29) Analyses (186) Consultaties (7)

  MedCenterService in Noord-Medvedkovo - beoordelingen van klinieken

  на основании 8 отзывов и 6 оценок 3.3 / 5 gebaseerd op 8 beoordelingen en 6 beoordelingen
  21 mei 2015
  2015/05/21
  erg slecht
  Ondanks het fatsoenlijke interieur en de uitrusting, is deze "medische faciliteit" (ik bedoel de vestiging op Polyarnaya 32 - ik zeg het niet voor anderen) niet primair bezig met het behandelen van patiënten, maar in het "oplichten" voor geld. Dat is formeel niets om uit te zoeken - de arts laadt je echt met eindeloze betaalde analyses en procedures daar, "zonder de kassa te verlaten", zodat, zoals ze zegt, "de meest serieuze dingen uitsluiten", dat wil zeggen, laten we zeggen dat je oor pijn doet, maar voor het geval dat we tegelijkertijd een ECG, fluorografie en ploscostopia doen, en dan, in de beste tradities van Khoja Nasreddin, "ofwel het eerste paar zal sterven, of de ezel, of ik," dat wil zeggen, beide behandelingen zullen het resultaat geven, of het lichaam zelf gaat er op de een of andere manier mee om, of de patiënt raakt grootmoeder tekort, of Bo ver> Enkele voorbeelden:
  Mijn 27-jarige vriend, een atleet, voelde zich onwel, kon gewoon niet uit bed komen, kroop nauwelijks naar deze sharaga en kwam net bij Yulia Borisovna, die hem belastte met verschillende (waaronder van enkele exotische ziekten, voor mijn vriend) was al eens in je leven in Thailand zelf) met analyses voor 10.000 roebel. en stuurde 2 dagen om naar huis te gaan, waarna, twee dagen later, treurig naar de resultaten van de analyse kijkend zonder een enkele spier van het gezicht weg te trekken, de liefste Joelia Borisovna hem een ​​behandeling voor 45 duizend roebel voorschreef. Godzijdank had de vriend de geest om onmiddellijk naar een reguliere kliniek te gaan en te luisteren naar zijn "diagnose" - een ernstig overwerk, dat genezen werd door een week bedrust en sindsdien niet meer is teruggekeerd. Wat de geweldige dokter Julia Borisovna daar suggereerde, wil ik niet eens zeggen, nu is het al op een of andere manier grappig ...
  Ik persoonlijk (ik moet bekennen, na het verhaal met een vriend, ik wist dat je daar niet naar toe kon, maar de ingang van deze sharaba was letterlijk naast mijn ingang, er was geen kruipen naar de kliniek) kroop er een week geleden na plotseling zo mijn linkerzijde in te grijpen dat de paarden dachten te bewegen - niet te ademen, noch te bewegen. En ik moet zeggen dat ik twee weken geleden het medisch onderzoek en fluorografie en ECG heb gedaan, en volgens de resultaten werd mij verteld dat ik het hart van een astronaut heb, maar je weet maar nooit, ik denk dat alles gebeurt. Ik raakte alleen Julia Borisovna. Met het gezicht van de terminator begon de Aesculapius haar lied te zingen dat we onmiddellijk 100.500 analyses en procedures voor 12-15 duizend moeten uitvoeren en dan, misschien nadat ze mijn hoofd heeft gekrabd, in staat zal zijn om op zijn minst iets te zeggen, ik luisterde er niet naar en bedankte, kroop in de kliniek, waar na een consult van 10 minuten een echte "dokter van God" de diagnose "Intercostale neuralgie" kreeg met behandeling, gaan liggen en tv-shows kijken, ik voelde me de volgende dag veel beter, en na 5 dagen was ik absoluut gezond, wel, in dat in hoeverre ben ik zelfs in staat yt gezond in principe (pah-pah-pah))). Het grappige is dat de "behandeling" van Yulia Borisovna, zodat ze me niet hypothetisch zou voorschrijven, hoewel ik 's ochtends wil drinken, mijn resultaat op dezelfde manier zou geven en na 5 dagen toch op mijn benen zou staan ​​!! En ik zou denken dat Yulia Borisovna, oh goed gedaan, haar op de been zette na een hartaanval (die ze noemde en het verschil tussen de symptomen waarvan en mijn neuralgie op mijn vingers vertelde me binnen 3 minuten een normale arts in de kliniek, dat wil zeggen, "verwarren" twee van deze ziekten kan alleen "betaalde dokter" of koppige drugsverslaafde) zeggen !! Nu is het grappig, maar een week geleden was het helemaal niet zo leuk ...
  In het algemeen, trek je eigen conclusies, ik vertel het je ook niet voor alle artsen (maar ik gok op basis van welk principe deze 'medische instelling' functioneert), dus mijn advies aan jou voordat je iets serieus ingaat, is proberen te snuffelen onzin zoals een loopneus of een puistje op het voorhoofd en luister naar tests voor builenpest en behandeling voor vijftig dollar)). En ik adviseer niet om daar serieus zaken te doen.
  antwoord
  1
  26 oktober 2012
  26.10.2012
  Ik las de beoordelingen en besloot een andere kliniek te zoeken. En ze schrijven onderweg positief. Over het algemeen ben ik de laatste tijd als begeleidende naar ziekenhuizen en klinieken geweest. Ik kan zeggen dat veel artsen zich de eed van Hippocrates niet herinneren, het niet weten en niet willen onthouden. Prijzen worden aangekondigd zonder iemand te schamen en zonder angst voor iets. Waar zijn we naartoe gekomen? Met dank aan Vova P., een diepe buiging!
  antwoord
  1
  03 juli 2015
  2015/07/03
  slecht
  Ik heb kanker en moet constant kankermarkers in de gaten houden. Na de eerste XMT geslaagd in de MC. Het resultaat is 488. Ik kreeg meteen een consultatie aangeboden. Er zijn geen woorden om uw toestand te beschrijven. Ik nam al mentaal afscheid van het leven, met mijn zoon. Maar ik besloot het allemaal hetzelfde te doen in mijn kliniek en ook voor een vergoeding (de tijd raakte op). Het resultaat is 224 (!). Ik ging naar huis met dit resultaat en de tranen vloeiden.
  antwoord
  0
  24 juni 2014
  2014/06/24
  Ik sluit me aan bij negatieve beoordelingen, absolute leken, betreurde het dat ik er tweehonderd keer naartoe ging - ik moest een tweede echo maken om in het ziekenhuis te worden opgenomen, ik moest nog een coupon wachten voor nog eens 2 weken, nou, ik besloot niet te wachten en het sneller te maken in het dichtstbijzijnde centrum bij het metrostation. Medvedkovo, specialisten vonden dit verdriet naast mijn blaas met een "7 cm diameter opleiding" en stuurden me dringend naar een MRI (bovendien keek ik naar 2 artsen, een uzist en een gynaecoloog), terwijl ik wachtte op het MRI-record, nam ik mentaal afscheid van mijn man en zoon, dacht ik tumor (!), prop Ik gaf 3 dagen borstvoeding, ik had al >
  antwoord
  0
  21 januari 2014
  2014/01/21
  Ik zal je mijn verhaal vertellen ... Ik werd gestuurd voor een consult bij de nefroloog in het kraamkliniek voor een periode van 29 weken zwangerschap, en daarom moet ik daar komen met tests. 01/01/2014 Ik ben geslaagd voor een algemene urinetest in de kliniek. Ik passeerde de urine volgens de Nechiporenko-methode op 01/11/2014 aan MedCenterService in Medvedkovo voor 400 roebel. De analyse was binnen 1 uur klaar. Als gevolg hiervan kwam ik op 13/01/2014 naar de gynaecoloog voor de rest van de documenten, ik liet de tests zien en ze zei vol afgrijzen dat er volgens Nechiporenko bloed in de urine was gevonden, en de algemene analyse was perfect. Natuurlijk ging ik naar een nefroloog in shock en zenuwen, legde de situatie uit en ze wilden me in het ziekenhuis opnemen. Met dit alles, mijn zwangerschap is positief, pah pah pah om het niet te jinxen. Als gevolg hiervan hebben ze me vrijgelaten en ik heb deze analyse op 14 januari 2014 in mijn kliniek opnieuw gedaan en vandaag op 21 januari 2014 hebben ze me bevestigd dat alles in orde is, de analyse is perfect gekomen. Al deze dagen was ik bezorgd en nerveus, hoe kan ik me op deze manier met mijn werk verhouden ??? Ik heb geen medelijden met het geld, maar ik heb medelijden met mijn toestand en zenuwen. Daarom zal ik nooit meer naar betaalde klinieken gaan, tenzij op aanbeveling van mijn gynaecoloog.
  antwoord
  0
  14 november 2013
  14/11/2013
  Meer dan een jaar geleden ging ik naar deze kliniek in Medvedkovo voor een echografie. Mijn maag deed erg pijn, volgens de test werd het duidelijk dat ik zwanger werd. Bij de echografie zei de arts dat dergelijke pijn werd veroorzaakt door het loslaten van het foetale ei, en ik moest dringend naar het ziekenhuis gaan ... in het algemeen maakte het me hysterisch. Ik dacht dat ik naar de gebruikelijke vrouwen ging. ze maakte een echografie consult en de arts op de site zelf en zei dat alles OK was, geen peeling. Over het algemeen is een echografie specialist in deze kliniek niet !!!
  antwoord
  0
  28 april 2013
  28.04.2013
  Een vriend adviseerde me om naar Faina Fedorovna te gaan, ik had er geen spijt van dat ik me had aangemeld, maar ze stopte omdat ze het extra geld van haar patiënten weghaalde, ik ga niet meer naar deze kliniek, schat. zusters zijn niet ervaren, afyristen werken, als ze maar meer geld zouden betalen!
  antwoord
  0
  21 december 2012
  21.12.2012
  Heel erg bedankt Faina Fyodorovna van onze familie voor de laagste eerbetuigingen, ik wens je veel succes in het nieuwe jaar voor vele jaren en bedank het personeel van de medische diensten voor een gelukkig nieuwjaar !!!!!!!
  antwoord
  0
  Uw beoordeling
  Uw beoordeling:
  Uw beoordeling
  We publiceren geen beoordelingen die beledigingen of godslastering bevatten

  Andere klinieken

  Informatie gepubliceerd op de site,
  alleen bedoeld ter referentie
  en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
  Raadpleeg zeker uw arts!

  Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.