We nodigen beoefenaars van verschillende specialiteiten, docenten van medische universiteiten, afgestudeerde studenten uit om samen te werken. We bieden verschillende samenwerkingsvormen op afstand:

Voor medische experts in hun vakgebied

Hoe co-auteur worden van een al geschreven artikel?

Alle artikelen die op de website worden gepubliceerd, worden voortdurend bijgewerkt en aangevuld in overeenstemming met de nieuwste resultaten van de medische wetenschap. Als u een enge specialist bent, een expert in uw vakgebied, en u denkt dat een onderwerp op onze website niet volledig is bekendgemaakt, of dat de informatie in het artikel verouderd is, en u kunt het bijwerken, uw toevoegingen aanbieden en co-auteur van het artikel worden. Wij garanderen u dat wij u als co-auteur van de tekst aangeven en uw persoonlijke pagina in de sectie "Onze auteurs" plaatsen.

Hoe word ik de auteur van een nieuw artikel?

We werken niet alleen regelmatig oude inhoud bij, maar schrijven ook voortdurend nieuwe unieke artikelen. Als je graag professioneel en tegelijkertijd voor een breed publiek over medicijnen praat, nodigen we je uit om onze vaste auteur te worden. Ervaring met andere medische internetprojecten, de aanwezigheid van publicaties in gedrukte media is welkom. Wij garanderen een duidelijke technische taak, ondersteuning van de redactie, tijdige vergoeding voor elke publicatie, plaatsing op de website van uw persoonlijke pagina.

Voor artsen met een eigen beelddatabase

Het is geen geheim dat materiaal van medische aard duidelijker wordt waargenomen als het illustraties bevat die klinische symptomen, diagnostische criteria of therapeutische tactieken aantonen. Op onze site meer dan 4.000 artikelen met een gedetailleerde beschrijving van ziekten - bied uw unieke afbeelding voor elk van hen en u wordt co-auteur van het artikel.

We wachten op voorstellen van de volgende experts die klaar staan ​​om gratis auteursrechtelijk beschermd foto- en videomateriaal gratis of tegen betaling te delen:

  • Radiologen . Er zijn röntgenfoto's, computer- en magnetische resonantietomogrammen nodig die verschillende nosologieën illustreren.
  • Endoscopisten . Foto's en video's van endoscopische onderzoeken voor verschillende ziekten zijn nodig. De gegevens van gastroscopie, colonoscopie, bronchoscopie, colposcopie, hysteroscopie en andere studies zijn interessant.
 • Chirurgen. We hebben intraoperatieve foto's nodig, evenals video's van verschillende chirurgische ingrepen (buik-, laparoscopisch, robotondersteund).
 • Plastisch chirurgen . Geïnteresseerd in afbeeldingen die het oorspronkelijke esthetische probleem en de toestand van het probleemgebied weergeven na plastische chirurgie.
 • Dermatologen . We wachten op foto's en dermatoscopische afbeeldingen die de huidconditie illustreren van patiënten met verschillende dermatologische aandoeningen.
 • Schoonheidsspecialisten . We zijn klaar om illustraties van esthetische defecten voor en na correctie te posten met behulp van injectie- en hardwarecosmetische methoden.
 • Tandartsen We hebben foto's nodig van de mondholte van patiënten met verschillende tandproblemen voor en na de behandeling. Zowel de therapeutische aanpak als de opties voor chirurgische, orthopedische, orthodontische oplossingen voor klinische situaties zijn interessant.

We staan ​​ook open voor samenwerking met andere artsen die een eigen database met originele afbeeldingen van medische inhoud hebben.

De voordelen van uw persoonlijke pagina:

 1. Groot publiek van potentiële klanten . Elke dag worden we gelezen door inwoners van verschillende regio's van Rusland - van Kaliningrad tot Kamchatka. Dit betekent dat potentiële patiënten u te weten komen en dat u uw klantenbestand in uw regio kunt uitbreiden.
 2. Directe communicatie met patiënten . Op de persoonlijke pagina's van auteurs en co-auteurs plaatsen we uw contactgegevens (e-mail, telefoon, skype, enz.). Als u online advies verleent, kunt u rechtstreeks, zonder tussenpersonen, op eigen voorwaarden communiceren met potentiële klanten of de patiënt uitnodigen voor een persoonlijke afspraak.
 3. Promotie van uw blogs . Als u de eigenaar bent van uw eigen blog of videoblog en deze wilt promoten, raden we u aan links naar uw sociale netwerken op een persoonlijke auteurspagina te plaatsen. Dit zal het aantal van uw abonnees vergroten en uw online publiek bereiken.
 4. Portfolio voor een medische copywriter . Volgens liveinternet behoren we tot de top 10 van beste medische projecten in de Russische Federatie. Het plaatsen op onze website is een geweldige kans voor een medische copywriter om zijn rating bij klanten te verhogen.

U kunt uw suggesties en vragen verzenden via het feedbackformulier met het onderwerp "Samenwerking". De applicatie moet uw specialiteit of interessegebied, praktische ervaring aangeven.


Informatie gepubliceerd op de site,
alleen bedoeld ter referentie
en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
Raadpleeg zeker uw arts!

Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.