Sokorutov Denis Andreevich

Therapeut. Zijn professionele interesses zijn kwesties van differentiële diagnose van interne ziekten, gepersonaliseerde geneeskunde.
Onderwijs:
  • 2016 - Northeast Federal Medical University vernoemd naar M.K. Ammosova, specialiteit "algemene geneeskunde"
  • 2018 - ingezetenschap in de specialiteit "Therapie"
Professionele vaardigheden:
Hij is gespecialiseerd in algemene therapie, reumatologie, hematologie, endocrinologie, cardiologie, klinische farmacologie.
Professionele prestaties:
  • Deelnemer en winnaar van medische conferenties, congressen en olympiaden
  • Auteur van wetenschappelijke artikelen gepubliceerd in verschillende wetenschappelijke tijdschriften van het republikeinse, volledig Russische en internationale niveau
Over mij
Geneeskunde vereist, als geen andere wetenschap, bewijs, vooral op het gebied van diagnose en behandeling. We hebben het immers over het meest waardevolle dat iemand heeft - zijn gezondheid. De ontdekking van internet is ongetwijfeld een van de grootste verworvenheden van de mensheid. Tegenwoordig zoeken veel mensen allereerst informatie over een ziekte op het World Wide Web voor informatie over een ziekte. Helaas loopt de gemiddelde persoon het risico om veel dubieuze sites te vinden die op zijn best gewoon valse informatie bevatten, en in het slechtste geval - flagrante reclame voor een wonderbaarlijke pil voor alle ziekten. Het enige advies dat ik onze lezers hierover kan geven, is om nooit blindelings alles te geloven wat er staat. Het is noodzakelijk om te twijfelen aan wat er is gelezen en de informatie te verifiëren, zich te wenden tot gezaghebbende bronnen die zijn geschreven door professionals en overleg te plegen met specialisten. Twijfel en controleer!

Auteur artikelen

Co-auteur / redacteur

Informatie gepubliceerd op de site,
alleen bedoeld ter referentie
en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
Raadpleeg zeker uw arts!

Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.