Door het kijkglas op Kantemirovskaya

Schoonheidssalon
Врачи (5) Цены (358) Запись online Beoordelingen (13) Artsen (5) Prijzen (358) Online opnemen
 • Alle richtingen
 • Schoonheidssalons
 • dermatologie
 • schoonheidsspecialiste
 • kindergeneeskunde
 • Plastische chirurgie
 • trichologie
 • fysiotherapie
 • flebologie
prijzen
, Adres: Moskou ,
Str. Kantemirovskaya, 6, gebouw. 1
Dichtstbijzijnde metro:
Kantemirovskaya
(metro Kantemirovskaya)
schema:
Ma - Zo: 08:00 - 23:00
Officiële website:
zer.ru
mail:
zer@zer.ru
telefoons:
(499) 519-37-68 ,
(495) 134-22-22
Medlitsenziya:

Schoonheidssalon "Through the Looking Glass" op straat Kantemirovskaya (metro Kantemirovskaya) biedt een uitgebreide schoonheidsservice, inclusief de diensten van een kapper, nagelstudio, schoonheidssalon, solarium, massage, SPA-zone. Kappersprocedures voor het verven, stylen, behandelen, permanent haar stijlen en krullen worden uitgevoerd op cosmeticamerken LA BIOSTHETIQUE, Goldwell, Wella, Lebel, Loreal, ALFAPARF, EURO. SO. CAP. Manicure-, pedicure-, behandelings- en nagelverlengingsprocedures worden uitgevoerd met MASURA, Shellac, GEHWOL, IBD, EZ FLOW, CND. Cosmetica voor huidverzorging (maskers, peelings, reiniging, wraps) omvatten het gebruik van Holy Land, Germain de Capuccini, Mene Moy System, CHRISTINA, Germaine de Capuccini, Forlled, SKIN TECH, RENEVE en anderen. Schoonheidsspecialisten van de Looking Glasses-salon voeren rimpelcorrectie uit en huidafwijkingen met behulp van injecties van NCTF, Mesolaine, BOTOX, DISPORT, Surgilift, Restylane, Surgiderm, Juviderm, etc.

meer ...

  Through the Looking Glass op Kantemirovskaya - studio-recensies

  на основании 13 отзывов и 9 оценок 4.1 / 5 gebaseerd op 13 beoordelingen en 9 beoordelingen
  26 september 2018
  2018/09/26
  excellent
  Ik hou van de schoonheidsspecialiste Kotlyarova Tatyana! Altijd een onberispelijk resultaat, en vooral een geweldige stemming) In het leven van een zoeter persoon, maar tegelijkertijd heb ik nog nooit een ongelooflijke professional ontmoet!
  antwoord
  0
  23 september 2018
  2018/09/23
  goed
  De salon is geweldig! Ik doe manicure met de meester Tatyana, ik voel veel ervaring in het werk, omdat ze klaar is om mijn fantasieën te realiseren, elke complexe tekening of ontwerp is geen probleem! Een aangenaam persoon in gesprek, steun altijd het gesprek, ik ben tevreden!
  antwoord
  0
  16 september 2018
  2018/09/16
  excellent
  Ik vond het interieur leuk. Het is een vrij comfortabele kamer, overal schoon en het personeel is beleefd tegen klanten. Ik besloot me tot hen te wenden, omdat ze een medische vergunning hebben. Ik kwam bij de schoonheidsspecialist Shabanova Olesa. En ik wil niet alleen nota nemen van haar professionaliteit, maar ook van aandacht voor elke patiënt. Persoonlijk was ik erg tevreden met het resultaat na de procedure!
  antwoord
  0
  5 september 2018
  2018/09/05
  excellent
  Al meer dan 3 jaar gaat mijn man naar deze salon voor een knipbeurt naar Elena Ladysheva, en meer recent begonnen ze haar zoon naar haar toe te brengen. De meester is altijd heel netjes, kan snel genoeg omgaan, maar tegelijkertijd zijn kapsels altijd modieus en mooi, de ene is beter dan de andere! En alle meisjes in de salon zijn aardig, aangenaam en beleefd! Altijd schoon en leuk om te zijn! Bedankt voor de prettige service op het hoogste niveau)
  antwoord
  0
  30 augustus 2018
  2018/08/30
  excellent
  Een zeer goede schoonheidssalon, waar ik al enkele jaren heen ga. Ik bezoek vaak het solarium in de salon, ik ga ook graag naar goede meesters voor kapsels en manicures. En de schoonheidsspecialist was verschillende keren bij de receptie. Ik vind het leuk dat er in het solarium zeer krachtige lampen zijn die het mogelijk maken om snel het gewenste resultaat te krijgen, terwijl je in andere salons twee keer zoveel tijd moet doorbrengen voor een perfecte kleur. Ook zijn schoonheidssalons altijd blij om hun klanten en vriendelijke meisjes hier te zien werken. Schoonheid aanbevelen!
  antwoord
  0
  26 augustus 2018
  2018/08/26
  excellent
  Mooi interieur, ik vond het erg leuk. Slechts een paar weken geleden zijn we net naar dit gebied verhuisd, en hier, precies op de neus, 1 september. Het is tijd voor een zoon en een knipbeurt. Een buurman raadde me aan door het kijkglas te gaan. We zijn naar Natalya Mikhasko gekomen en nu zullen we alleen nog maar opnemen. Ik hou gewoon van hoe subtiel ze haar werk deed. Sinul is gewoon knap!
  antwoord
  0
  25 augustus 2018
  2018/08/25
  excellent
  Een zeer goede schoonheidssalon, waar ik voor het derde jaar naartoe ben gegaan. De salon heeft een kristalheldere en aangename sfeer. Ik hou ook van het hoge serviceniveau. Ik heb een favoriete meester Fatima in mijn salon, die net gouden handen heeft. Met haar deed ik wenkbrauwcorrectie en verschillende reiniging. Fatima geeft ook schoonheidsinjecties zeer effectief en professioneel. Salon aanbevelen!
  antwoord
  0
  20 augustus 2018
  2018/08/20
  goed
  Meestal doe ik altijd hetzelfde ontwerp op mijn nagels met een gewone jas, maar in de zomer wilde ik wat experimenten, tekeningen op de nagels en over het algemeen iets helders. Anna Alekseeva belichaamde al mijn wensen, een zeer goede en professionele meester, ik kan haar veilig vertrouwen, de prijzen zelf passen ook bij mij. Ik ben van plan om op afspraak naar haar te blijven komen.
  antwoord
  0
  20 augustus 2018
  2018/08/20
  excellent
  Leuke salon, beleefd personeel! We wandelen al meer dan 7 jaar met het hele gezin! Het is erg handig als alles op één plek en allemaal tegelijk kan worden gedaan. Terwijl de echtgenoot en zoon worden geschoren, verzorg ik manicure en arts! Alle experts zijn gewoon geweldig, ik ben zeer tevreden! Ik vertrouw het haar van Nonna, ze heeft gouden handen en uitstekende positieve energie! Bedankt aan de meisjes voor de uitstekende service!
  antwoord
  0
  28 juni 2016
  2016/06/28
  erg slecht
  Armless pedicurists, de beheerder "senior" stinkende, analfabeet. Het is interessant om de handleiding van deze te bekijken ...! eng om je voor te stellen! Maar het geld roeit ...!
  antwoord
  0
  03 september 2015
  2015/09/03
  neutraal
  Ik vond het niet leuk hoe ik de schoonmaak deed. The horror! Ik ging verschillende dagen met een soort chemische verbranding (
  antwoord
  0
  3 april 2014
  2014/04/03
  het is gewoon schande! kwam om de slechte kleur opnieuw te schilderen - de meester Annage (als ik me niet vergis), naar mijn mening, gisteren verliet ik de school van kappers. Een half uur >
  antwoord
  0
  31 januari 2014
  2014/01/31
  Puistig admins, in de bevlekte kleren van de meester ... klas ...
  antwoord
  0
  Uw beoordeling
  Uw beoordeling:
  Uw beoordeling
  We publiceren geen beoordelingen die beledigingen of godslastering bevatten

  Andere klinieken

  Informatie gepubliceerd op de site,
  alleen bedoeld ter referentie
  en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
  Raadpleeg zeker uw arts!

  Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.