Kliniek Ugodie op Taiga

Gespecialiseerde kliniek
Цены (28) Beoordelingen (17) Prijzen (28)
 • Alle richtingen
 • cardiologie
 • Narcologie
 • psychiatrie
 • fysiotherapie
 • diagnostiek
 • consultaties
prijzen
, Adres: Moskou ,
Str. Taiga, d. 1
Dichtstbijzijnde metro:
Medvedkovo
(m. Medvedkovo)
schema:
Ma - zo: de klok rond
Officiële website:
ugodie.ru
telefoons:
(495) 308-77-87
Medlitsenziya:

"Clinic Ugodie" op straat Taiga (metro Medvedkovo) is een narcologische kliniek die ontwenningsdiensten, alcoholcodering en rehabilitatie van drugsverslaafden aanbiedt. De kliniek voert een uitgebreid onderzoek uit (laboratoriumtests, ECG), extracorporale hemocorrectie (plasmaferese, hemosorptie), infusietherapie, behandeling van bijkomende ziekten, reflexologie, enz. Kliniek Ugodie heeft een vergunning voor medische zorg op het gebied van: verpleging, polikliniek - poliklinische zorg voor volwassenen en adolescenten (droppers, i / m en i / v injectie), anesthesiologie en intensive care, cardiologie, neurologie, psychotherapie, psychiatrie - narcologie, toxicologie, transfusioloog functionele diagnostiek.

meer ...

  Kliniek Ugodie op Taiga - beoordelingen van de kliniek

  на основании 17 отзывов и 18 оценок 4.3 / 5 gebaseerd op 17 beoordelingen en 18 beoordelingen
  16 november 2018
  2018/11/16
  goed
  Vandaag zijn er precies 4 jaar verstreken sinds ik een volledige behandeling en revalidatie heb ondergaan voor alcoholisme in de kliniek voor geneesmiddelenbehandeling "Ugodie". Sinds 4 jaar voel ik me niet eens aangetrokken tot drinken. Ik ben alle medische staf enorm dankbaar voor het luisteren en ondersteunen van mij.
  antwoord
  1
  01 november 2018
  2018/01/11
  goed
  Mijn zoon werd op 19-jarige leeftijd verslaafd! Van een levendige, intelligente en nieuwsgierige jongen veranderde hij snel in iets duns, bleeks en ongeïnteresseerd in de schepping ... Godzijdank heeft een vriend me geholpen en de kliniek "Ugodie" geadviseerd waar ik mijn zoon naartoe bracht. Ik dank nog steeds alle goden dat ze ons de kracht hebben gegeven om dit allemaal te doorstaan. Nu is zijn zoon 28, hij heeft een vriendin en een goede baan.
  antwoord
  1
  22 oktober 2018
  2018/10/22
  excellent
  Dankzij de behandeling in de kliniek Ugodie is mijn man nu een fervent teetotaler. Het behandelingsregime hielp.
  antwoord
  1
  9 oktober 2018
  2018/09/10
  excellent
  Ik weet niet hoe ik mijn dank moet uitspreken aan narcologen van het Ugodiy Center. Gedurende een aantal jaren op rij gebruikte ik heroïne en andere opiaten. Gedurende deze tijd heb ik mijn gezondheid verslechterd en ondermijnd. Tijdens het "breken" dacht ik dat ik zou sterven - ik ervoer zo'n pijnlijke en pijnlijke toestand. Moeder bleef waarschijnlijk de enige persoon voor wie ik niet onverschillig was. Ze vond het telefoonnummer van het behandelcentrum en na een nieuwe breuk stemde ik ermee in een volledige behandeling te ondergaan. Ik werd sterk aanbevolen om naar het ziekenhuis te gaan en een volledige behandelingskuur te ondergaan. Na AML verdwenen de symptomen van ontwenningsverschijnselen bovendien volledig pijnloos. Nu zal ik nooit meer terugkeren naar mijn vorige leven, ik heb het uitgemaakt met het bedrijf en ik injecteer niet >
  antwoord
  1
  26 september 2018
  2018/09/26
  excellent
  Ik was een echte dronken alcoholist. De ervaring bedroeg 20 jaar, zo niet meer. Soms besteedde ik bijna het hele salaris voor een drankje, en als het erg krap was met geld, dronk ik allerlei goedkope apotheektincturen. Natuurlijk begon het lichaam te falen, meerdere keren al weggehaald door ambulance met hartaanvallen. Artsen zeiden dat de lever was vergroot en dat ik zelf regelmatig pijn in mijn zij voelde. Over het algemeen ging ik naar de kliniek van Ugodiye en had daar geen minuut spijt van. De omstandigheden in het ziekenhuis zijn gewoon uitstekend - in de natuur, frisse lucht. Bovendien is het eten erg lekker, ik heb zelfs een paar kilo gewonnen. Na de loop van de behandeling heb ik de fles gedurende 8 maanden niet aangeraakt, en wat vooral be>
  antwoord
  1
  29 mei 2019
  2019/05/29
  excellent
  Zeer mooi centrum. Waarschijnlijk een van de beste in Moskou.
  antwoord
  0
  14 september 2018
  2018/09/14
  excellent
  Wat vond je vanaf het eerste moment? Dat mijn arts de telefoon telefonisch beantwoordde, en niet een dispatcher, die op de een of andere manier de dienst kreeg. Hij legde alles uit, legde het uit. Als gevolg hiervan kwamen we met mijn man aan voor een persoonlijk consult. De dokter heeft >
  antwoord
  0
  10 september 2018
  2018/09/10
  goed
  Artsen van de klinische kliniek hebben het leven van mijn broer gered. Hij werd daar behandeld voor drugsverslaving. Nu is hij absoluut gezond.
  antwoord
  0
  31 juli 2018
  2018/07/31
  goed
  Mijn dochter raakte verslaafd aan computerspeelgoed. Ik heb dit nooit van een meisje verwacht. Het ging naar schoolpassen. Dank aan de psychotherapeut van de kliniek Ugodiy die heeft geholpen om met deze verslaving om te gaan.
  antwoord
  0
  12 mei 2018
  2018/05/12
  goed
  Ik zal de Clinic Ugodie niet aanbevelen aan iedereen die wordt geconfronteerd met het probleem van alcoholisme. De artsen hier zijn gewoon smarties. Vader werd hier verschillende keren behandeld. Hij is al ouder dan 70, maar periodiek op feestdagen itereert. Ze willen niet overal met ouderen rotzooien, maar hier zorgden ze voor uitstekende zorg, wasten het bloed in 2 dagen en keerden de gezonde persoon terug. Speciale dank aan Evgenia Alexandrovna, gaf zoveel nuttige tips.
  antwoord
  0
  10 april 2018
  2018/04/10
  goed
  Ik weet niet hoe ik de artsen van het Ugodiya-behandelcentrum voor drugs moet bedanken. Mijn man ging elke 2-3 weken door met drinken. Ik nam hem mee naar verschillende specialisten en traditionele genezers - niets hielp. Een maand of twee - en helemaal opnieuw. En na behandeling in de kliniek heeft hij meer dan een jaar niet gedronken, hij vond een uitstekende baan. Ons gezinsleven is verbeterd! Heel erg bedankt!
  antwoord
  0
  5 april 2018
  2018/04/05
  goed
  In het begin dronk ik af en toe, misschien om de paar dagen 1-2 flessen bier. Dan vaker en dan - ik kon me het leven niet voorstellen zonder fles. Ik dronk 's middags, voordat ik naar bed ging, en zelfs' s morgens. Mijn leven ging voorbij als in een mist. Uiteindelijk werd ik ontslagen van mijn werk en ik dacht er eindelijk over na. Nadat ik het resterende geld had ingezameld, ging ik naar de kliniek van Ugodiy voor hulp. En ik heb het volledig! Het was alsof ik in een sanatorium zat en toen ik daar wegging, werd ik weer een gewoon gezond persoon. Alcoholisme is nu voor altijd achter me.
  antwoord
  0
  23 maart 2018
  2018/03/23
  goed
  De zoon drinkt. We hebben weinig ervaring met de behandeling. Maar toch vindt hij alcohol en communiceert hij met drinkpartijen. Er is nog geen binge, maar als het op de borst wordt, wordt het oncontroleerbaar. Kliniek "Ugodie" werd gekozen vanwege het feit dat het zich in een aangrenzend gebied bevindt. Bijna 200 km te gaan. En ze vergisten zich niet. De plaats is onbekend, maar afgelegen. Beveiliging bij de ingang. Zoon kan nergens heen, drinkpartijen komen niet om te drinken. Niemand zal de fles meenemen. Ik tevreden. In de kliniek brachten ze intrekkingssymptomen aan. De arts legde duidelijk uit hoe zo'n leven zou eindigen. De zoon denkt aan codering, toen hij zag hoe alcoholisten met ervaring eruit zien.
  antwoord
  0
  2 februari 2018
  2018/02/02
  goed
  Elke persoon komt naar de kliniek met hun ervaringen, verwachtingen en problemen. Zodra ik het grondgebied van het sanatorium betrad waar de kliniek van Ugodiye is gevestigd, realiseerde ik me dat ik was waar ik zou moeten zijn. En ik vergiste me niet! Nadat ik hier ben gerehabiliteerd, weet ik zeker dat ik nu zelf met moeilijkheden kan omgaan. Bedankt dat je er bent en mensen helpt terug te keren naar hun vorige leven, al zonder verslaving.
  antwoord
  0
  24 januari 2018
  2018/01/24
  excellent
  Dankzij de artsen van de narcologische kliniek in Ugodiya heb ik een vreselijke ramp kunnen verwerken - chronisch alcoholisme. Ik zal niet zeggen dat ik volledig een dronken dronkaard was, maar dat was het punt. Eerst dronk hij op vrijdag met collega's, daarna begon hij in het weekend met een kater en begon hij geleidelijk bijna dagelijks "op zijn borst te nemen". Ochtend zonder een flesje bier of twee was niet compleet. Ik heb zelf besloten om mijn leven te veranderen en ik heb er geen spijt van dat ik me tot dit medisch centrum heb gewend. Een paar weken doorgebracht in bijna sanatoriumomstandigheden hielp me om te herstellen. Ik ging door hypnotherapie-sessies en heb bijna anderhalf jaar niet gedronken
  antwoord
  0

  Andere klinieken

  Informatie gepubliceerd op de site,
  alleen bedoeld ter referentie
  en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
  Raadpleeg zeker uw arts!

  Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.