Euromedclinic op Lilac Boulevard

Multidisciplinair medisch centrum
Врачи (57) Цены (1232) (499) 519-33-73 Beoordelingen (29) Artsen (57) Prijzen (1232) (499) 519-33-73
 • Alle richtingen
 • schoonheidsspecialiste
 • verloskunde
 • Plastische chirurgie
 • allergologie
 • andrologie
 • geslachtsziekten
 • gastro-enterologie
 • gynaecologie
 • dermatologie
 • cardiologie
 • branche wetenschap van zoogdieren
 • Narcologie
 • neurologie
 • oncologie
 • otolaryngology
 • oogheelkunde
 • kindergeneeskunde
 • proctologie
 • psychiatrie
 • pulmonology
 • reumatologie
 • stomatologie
 • Orthopedie Traumatologie
 • trichologie
 • urologie
 • flebologie
 • chirurgie
 • endocrinologie
 • fysiotherapie
 • diagnostiek
 • consultaties
prijzen
, Adres: Moskou ,
Lila blvd. 32A
Dichtstbijzijnde metro:
Meidag
(m. Pervomayskaya)
Telefoon nummer:
(499) 519-33-73
schema:
Ma - zo: de klok rond
Officiële website:
evromedclinic24.ru
mail:
evrmed@bk.ru
telefoons:
(495) 126-38-25
Medlitsenziya:

De huisartsenpraktijk Euromedclinic op Lilac Boulevard (metro Pervomaiskaya) biedt professionele diensten op het gebied van gezondheid van kinderen en volwassenen. De kliniek heeft een gespecialiseerde afspraak met artsen: kinderartsen, een orthopedische traumatoloog, een allergoloog-immunoloog, een neuroloog, een KNO-arts, een endocrinoloog, een oogarts, een gastro-enteroloog, een gynaecoloog, een specialist in infectieziekten, een logopedist, een psycholoog, een oncoloog, een oncoloog, een coloproctoloog en een andere arts. tests uitvoeren, allergietests uitvoeren, gevaccineerd worden, medische dossiers krijgen, een volledig onderzoek ondergaan en de noodzakelijke behandelingskuur krijgen. De kliniek heeft een tandheelkundige afdeling, een kinderafdeling en een 24-uurs ziekenhuis waar een breed scala aan chirurgische ingrepen wordt uitgevoerd.

meer ...

  Euromedclinic on Lilac Boulevard - beoordelingen van klinieken

  на основании 29 отзывов и 28 оценок 3.5 / 5 gebaseerd op 29 beoordelingen en 28 beoordelingen
  20 juni 2018
  2018/06/20
  goed
  Ze werd behandeld door uroloog-Niyazov Rustam Muratovich. Ik wil zeggen dat ik hem als een uitstekende specialist beschouw. Mijn nierproblemen zijn chronisch. Maar na zijn behandeling is mijn gezondheid in perfecte staat. Ik volg zijn advies op, volg een speciaal dieet. Daarom raad ik deze specialist aan het prachtige Medlux Center aan! Kliniek van het hoogste Europese niveau, zeer goede prijzen! Alle medewerkers zijn zeer cultureel en vriendelijk!
  antwoord
  0
  19 juni 2018
  2018/06/19
  goed
  Een uitstekende specialist, Dr. Mailyan, installeerde een implantaat voor zichzelf. De operatie was erg snel en pijnloos. Genezing, ook zonder twijfel. Nu ga ik met een volle tand. Ik dank Ashot Mikhailovich hiervoor en beveel het prachtige Medlux Medical Center aan voor iedereen, waar hij werkt! Behandeling met de nieuwste apparatuur, zeer redelijke prijzen en uitstekende service! Bedankt dat je er bent!
  antwoord
  0
  18 juni 2018
  2018/06/18
  excellent
  In het medisch centrum werd mijn zoon geopereerd om een ​​navelbreuk te verwijderen. Ik ben heel blij met Abdurakhmanov Yunus Khasanovich. Hij stelde gerust, praatte met het kind. Alles was zo verbazingwekkend gedaan dat de zoon zelfs niets begreep. Hij zei alleen: "Een oom plakte een stuk papier op mijn navel." Wordt dit niet als een hoge professionaliteit beschouwd? Dit is precies het talent van de arts om zijn werk perfect te doen wanneer ook een benadering van het kind wordt gevonden. Dit is gewoon een geweldige vaardigheid! Mijn woorden van grote dankbaarheid en respect!
  antwoord
  0
  5 juni 2018
  2018/05/06
  goed
  Een keer per jaar ontmoet ik een uitstekende gynaecoloog Azizova Gulnara Azizovna. Routine-inspectie en veel positieve communicatie. Altijd vriendelijk, in een goed humeur en met een groot gevoel voor humor. Ik ga naar haar, nou ja, net als een vriend. Zeer professionele arts! Geeft het nodige advies. Ik heb drie kinderen en elke keer hielp het haar om ze te dragen! Bedankt voor je trouwe en oprechte vriendschap!
  antwoord
  0
  21 mei 2018
  2018/05/21
  goed
  In dit centrum onderging de arts van de endoscopist Bekov een onderzoek van de maag. De procedure, die ooit voor mij onaangenaam was, veroorzaakte deze keer geen ongemak. Alles ging heel snel en stil. Bedankt hiervoor natuurlijk, meester Maksat Turdamatovich. In de handen van een professional, maakt elke baan ruzie. Ik zal je iedereen aanbevelen. En nu weet ik zelf met wie ik contact kan opnemen voor hulp!
  antwoord
  0
  26 april 2018
  2018/04/26
  goed
  Een zeer positieve en vriendelijke arts werkt in dit centrum. Geneest perfect, altijd in een goed humeur. Zelfs leuk om naar de receptie te komen. Begmatov Murajon Anvarovich - Je bent echt de beste! Ik dank u voor de aanpak, het vermogen om een ​​gemeenschappelijke taal te vinden met zowel een volwassene als een kleine patiënt. Herken de oorzaak van verkoudheid en kies de juiste behandeling. Ik zal je aan al mijn vrienden en kennissen aanbevelen!
  antwoord
  0
  18 april 2018
  2018/04/18
  goed
  Ik wendde me tot een gastro-enteroloog Demborinsky voor een consult, alleen omdat hij mij werd aanbevolen als een uitstekende specialist. En ik ben erg blij met mijn arts, die me hielp mijn maagproblemen op te lossen. Ik zal je vertellen dat ik meer dan een jaar aan deze ramp heb geleden. De behandeling, die werd voorgeschreven door andere artsen, gaf een tijdelijk effect. En Oleg Ivanovich vond die cursus die me echt hielp. Er is al een jaar verstreken, omdat ik me mijn maag niet meer herinner. Ik bedank hem en beveel het aan!
  antwoord
  0
  12 april 2018
  2018/04/12
  excellent
  Tijdens de zwangerschap kwam ze op een afspraak met een oogarts Bulanova Anastasia Olegovna. Een aantal enquêtes was vereist. Omdat ik kort voor de zwangerschap een operatie had ondergaan om het gezichtsvermogen te verbeteren, ging het om een ​​onafhankelijke bevalling of een keizersnede. Nadat ik alle nodige procedures had voltooid, mocht ik zelf bevallen. Mooie kliniek, geweldige dokter en met mijn ogen is alles goed. Heel erg bedankt voor je professionaliteit.
  antwoord
  0
  6 april 2018
  2018/04/06
  goed
  Ik bezoek veel specialisten in deze kliniek. Elk van hen is een professional. Maar mijn recensie klinkt over Mayilyan Ashot Mikhailovich. Vier gloednieuwe tanden in mijn mond is het werk van zijn handen. Perfect uitgevoerde implantatie, de oprichting van tijdelijke en vervolgens permanente kronen. Alles is geweldig. Ik beveel het aan aan diegenen die ervan dromen in handen te vallen van een ware meester in implantologie. Uitstekende analgesie en zeer redelijke prijzen voor behandeling. En ik kreeg ook korting!
  antwoord
  0
  4 april 2018
  2018/04/04
  goed
  Mijn verhaal is dit. De zoon bij een les lichamelijke opvoeding sprong niet met succes en zijn hiel werd ziek. Dr. Balyura onderzocht ons, nam een ​​foto en zei dat er niets aan de hand was. Bij adolescenten, wanneer het kraakbeenweefsel in het bot begint te ontstaan, veroorzaakt het in sommige gevallen pijnlijke gevoelens. Aanbevolen voor ons orthopedische inlegzolen en pas op. Er waren geen vragen meer. Bedankt Grigory Grigoryevich voor de hulp en de juiste diagnose. Ik raad het aan.
  antwoord
  0
  3 april 2018
  2018/03/04
  goed
  Met Arnaut Svetlana Ivanovna zijn we al verbonden door vele jaren vriendschap. De tweede zwangerschap is zij mijn behandelend arts. Wat ik leuk vind, is altijd een positieve houding, het vermogen om te kalmeren en de juiste woorden te vinden. Ik vind het leuk dat je bij het maken van een afspraak niet twee uur in de rij hoeft te staan ​​en nerveus wordt. Alle onderzoeken en analyses zijn op tijd en zeer snel. De prijs van medische zorg is heel normaal. Ik beveel een geweldige arts en Euromedclinic aan!
  antwoord
  0
  27 maart 2018
  2018/03/27
  goed
  Alleen op aanbeveling ging naar Medlux. Het was nodig om je mond schoon te maken. >
  antwoord
  0
  2 juni 2017
  2017/02/06
  excellent
  We hebben een klein kind en ik heb geen tijd om de klinieken te bezoeken. Ik voelde me onwel, mijn man belde thuis een gynaecoloog. De arts onderzocht me (ik dacht niet dat een dergelijke service thuis kan worden gedaan) en deed de tests. Het bleek dat alles goed met me ging. Het is gewoon tijd om achter de nieuwe baby aan te gaan. Hoe gelukkig zijn mijn man en ik. Veel dank aan de gynaecoloog voor het leveren van thuisdiensten, alles ging op het hoogste niveau!
  antwoord
  0
  1 maart 2017
  2017/01/03
  erg slecht
  De Medlux-kliniek biedt gespecialiseerde medische zorg aan artsen die niet de juiste autoriteit hebben. Een chirurg (de algemeen directeur van de kliniek) accepteert bijvoorbeeld niet alleen als chirurg, maar ook als neuroloog, immunoloog, mammoloog, specialist in infectieziekten, KNO-arts en arts voor echografie. Bovendien dwingt hij artsen letterlijk om hetzelfde te doen, traumatologen en chirurgen nemen 's nachts artsen als elke specialist. Aan de telefoon worden patiënten brutaal bedrogen, zonder de specialisatie van de arts te noemen aan wie ze opnemen. Artsen schrijven om dezelfde reden geen specialisaties van artsen in de klaslokalen, omdat hij een KNO-arts is bij de ene patiënt en de volgende neuroloog. De wonderkliniek draait op onnodige tests en onderzoeken, je moet voor elke groep daar betalen, zelfs voor het bellen van een ambulance indien nodig.
  antwoord
  0
  18 november 2016
  2016/11/18
  goed
  Mijn vrouw en ik waren erg bezorgd toen onze baby ziek werd. We belden een specialist voor infectieziekten bij kinderen van de Medlux-kliniek rechtstreeks naar het huis. Wij wonen zelf in de HLW, en de kliniek is dichtbij, dus het is handig. De arts stelde snel de oorzaak van de ziekte vast, schreef ons een zachte behandeling voor en de baby herstelde snel. Heel erg bedankt!
  antwoord
  0

  Andere klinieken

  Informatie gepubliceerd op de site,
  alleen bedoeld ter referentie
  en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
  Raadpleeg zeker uw arts!

  Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.