Beste Klinieken in Spartak Lane

Multidisciplinair medisch centrum
Врачи (17) Цены (1734) Запись online Beoordelingen (29) Artsen (17) Prijzen (1734) Record online
 • Alle richtingen
 • verloskunde
 • allergologie
 • andrologie
 • geslachtsziekten
 • gastro-enterologie
 • gynaecologie
 • dermatologie
 • schoonheidsspecialiste
 • cardiologie
 • branche wetenschap van zoogdieren
 • neurologie
 • oncologie
 • otolaryngology
 • Plastische chirurgie
 • oogheelkunde
 • kindergeneeskunde
 • proctologie
 • psychiatrie
 • pulmonology
 • reumatologie
 • stomatologie
 • Orthopedie Traumatologie
 • trichologie
 • urologie
 • flebologie
 • chirurgie
 • endocrinologie
 • fysiotherapie
 • diagnostiek
 • analyseert
 • consultaties
prijzen
, Adres: Moskou ,
Spartakovsky per., D.2, p.11
Dichtstbijzijnde metro:
Krasnoselskaya
(metro Krasnoselskaya)
schema:
Ma - vr: 08:00 - 21:00
Za - zo: 09:00 - 21:00
Officiële website:
bestclinic.ru
telefoons:
(499) 519-34-75 ,
(499) 490-89-20
Medlitsenziya:
LO-77-01-013652

'Beste klinieken' in Spartakovsky Lane (metro Krasnoselskaya) is een multidisciplinair diagnostisch en behandelcentrum dat de nieuwste verworvenheden van de moderne geneeskunde gebruikt in haar werk. Het centrum omvat: een ziekenhuis; spreekkamers (afdeling therapie); behandelkamers (cardioloog, gynaecoloog, uroloog, otolaryngoloog, endocrinoloog, neuroloog); cosmetologie afdeling; fysiotherapie kamers (afdeling cosmetologie, lasertherapie, ozon therapie, schokgolf therapie, massageruimte); diagnostische kamers (echografie kamers (3D en 4D echografie), ECG); bloedafname kamer; behandelkamer. Alle medische manipulaties worden uitgevoerd met wegwerp- of steriele instrumenten en de instrumenten worden verwerkt met de nieuwste generatie sterilisator die aan alle SES-normen voldoet.

meer ...

  Beste klinieken in Spartakovsky Lane - beoordelingen over de kliniek

  на основании 29 отзывов и 35 оценок 4.4 / 5 gebaseerd op 29 beoordelingen en 35 beoordelingen
  15 september 2018
  2018/09/15
  goed
  Voordat ik naar de beste klinieken op Krasnoselskaya ging, slaagde ik erin om in twee ziekenhuizen te gaan liggen (tegen betaling) en begon ik al te nemen wat er daar gebeurde als vanzelfsprekend. Onmiddellijk zoals op een andere planeet, is alles menselijk en professioneel, de prijzen kunnen hoger zijn, maar ze proberen geen diensten te verkopen die niet nodig zijn. Als gevolg hiervan gaf hij minder uit, maar ontving hij hulp op het hoogste niveau. Hartelijk dank aan Dr. Stranadko Mikhail Vasilievich en al het personeel van de beste klinieken!
  antwoord
  0
  30 augustus 2018
  2018/08/30
  excellent
  Hij arriveerde in de beste kliniek van Vladimir, op advies van een vriend. Het doel van het bezoek was om al dan niet te worden geopereerd. Ik heb prostaatadenoom, dus dat stoorde me niet veel, maar ik was bang dat het zich zou kunnen ontwikkelen tot kanker. Ik ging specifiek naar Mikhail Vasilievich Stranadko op Krasnoselskaya, hij legde het hele onderzoeksalgoritme uit, ik doneerde bloed, deed een prostaat-echografie, een blaas-echografie, het bleek dat er geen operatie nodig was, ik moest alleen om de twee jaar worden onderzocht. Thuis aangekomen verheugt de ziel zich. Bedankt dat je zulke eerlijke artsen bent.
  antwoord
  0
  18 maart 2018
  2018/03/18
  goed
  Toen ik kortademig werd en zwaar en ongemakkelijk begon te voelen in de borst, besloot ik contact op te nemen met de beste kliniek. Ik werd geobserveerd door een cardioloog van de hoogste categorie Verdyan Violetta Bogdanovna. Ik ben geslaagd voor een ECG en ECHO, geslaagd voor tests. Aritmie gevonden. De arts heeft een behandeling voorgeschreven. Al snel hielden de symptomen me niet meer op. Violetta Bogdanovna benaderde mijn probleem heel zorgvuldig, sprak respectvol met me, legde alles in detail uit, trouwens, ze werkt al 46 jaar, het is niet eng om zo'n arts te vertrouwen. De eerste inname kostte me 2500 roebel, de volgende inname is al honderd roebel goedkoper.
  antwoord
  0
  27 februari 2018
  2018/02/27
  goed
  In BestKlinik een van de beste prijzen voor hun diensten, en ook de kwaliteit van de service op het hoogtepunt! Je ziet zelden zo'n combinatie)) onthoud deze kliniek)
  antwoord
  0
  5 april 2017
  2017/05/04
  excellent
  Ik heb intieme plastische chirurgie gedaan in "Best Clinics" door Lvova V. De arts verwijst naar het probleem met begrip, adviseert hoe het beter kan en of het überhaupt wel moet. De operatie is goed verlopen, schat. De zussen hielden me constant in de gaten en injecteerden me indien nodig pijnstillers. Ik vond het resultaat na de operatie leuk, ik deed het netjes en symmetrisch, nu is het niet >
  antwoord
  0
  Anastasia
  2 februari 2018
  2018/02/02
  Hallo, wat is de waarde voor uw transactie?
  0
  antwoord
  16 maart 2017
  2017/03/16
  goed
  Welkom! Ik ben geen fan van het schrijven van beoordelingen, maar vandaag besloot ik een positieve recensie over Beste klinieken te delen en mijn dank uit te spreken aan Sergey Valerievich Kobzarenko voor zijn vriendelijke hart en goede houding ten opzichte van patiënten. Een jaar geleden verhuisde ik naar Moskou, en daarvoor woonde ik in Novosibirsk, waar ik maagproblemen had, een streng dieet volgde en met alternatieve methoden werd behandeld, omdat ik borstvoeding gaf en geen pillen kon innemen. Nadat ik naar de hoofdstad was verhuisd, besloot ik me opnieuw te laten onderzoeken en op advies van mijn collega wendde ik me naar deze kliniek, er zijn er veel in de stad, maar ik wendde me tot Rechnoye omdat het dichter bij mijn werk ligt. Na het onderzoek schreef de arts me een behandeling voor, daarna werd het veel gemakkelijker voor mij. Drie maanden later ging ik weer naar hem toe en hij beviel me en zei dat er geen problemen waren. Zo'n beleefde arts, legt alles goed en duidelijk uit, je kunt het meerdere keren vragen, hij zal alles rustig herhalen, en niet hoeveel artsen, zelfs betaalde artsen, beginnen te schreeuwen. Over het algemeen heel erg bedankt, dankzij hem heb ik geen last van mijn maag. Nu begon ik te eten zoals alle normale mensen zonder me te beperken tot voedsel)
  antwoord
  0
  9 januari 2017
  2017/09/01
  goed
  Goedendag. Vandaag, 09.01.2017 Mijn vrouw en ik hebben deze kliniek bezocht, naar het metrostation Krasnoselskaya. Ik wil graag mijn dankbaarheid uiten voor een dergelijke houding tegenover mensen, gewoon een uitstekende houding die meteen bij de ingang ervan opviel, hoffelijkheid, vriendelijkheid en in het algemeen menselijke houding. Meisjes, beheerders met de naam Olga, boden onmiddellijk thee en koffie aan, reageerden zeer verantwoordelijk op de wensen, na de procedure stelden ze voor dat zijn vrouw wat rustte in de behandelkamer, om zogezegd bij zichzelf te komen. Dokter Volkov, B, B, heeft een onplezierige procedure perfect uitgevoerd, waarvoor hij, als professional, bedankt dat de vrouw bang was dat ze gewoon niet uitkwam, en colonoscopie was geen prettige procedure. En we waren ons aan het voorbereiden om dit onderzoek in het City Clinical Hospital 36 te ondergaan, maar de ene is er niet, dan de andere, en de prijs was hoger dan in de kliniek. Uit al het bovenstaande is de conclusie simpel-AANBEVELEN! Ja, en voor mezelf al een definitieve conclusie getrokken.
  antwoord
  0
  Beste klinieken
  01 februari 2017
  2017/02/01
  Sergey Anatolyevich! Heel erg bedankt voor je feedback! Beste klinieken
  0
  antwoord
  6 augustus 2016
  2016/08/06
  excellent
  Goedemiddag Ik was vandaag in de kliniek om mijn oren te wassen van files, de artsen hadden geen welwillende woorden, geen grof woord, ik was direct verrast. De arts Denis Nikolaevich zelf was zelfs een beetje bezorgd, maar hij deed de hele procedure voorzichtig. Heel erg bedankt.
  antwoord
  0
  16 mei 2016
  2016/05/16
  excellent
  Ik ging naar Best voor laser ontharing. Heeft epilatie oksels. Ik vond ze door de actie, maar terwijl ik ernaar zocht, las ik beoordelingen - iemand is tevreden, iemand niet. Naar mijn mening niets bijzonders. De gebruikelijke privékliniek zelf. Er zijn er veel in elk district. Dit verschilt in principe niet veel van de anderen. Het vriendelijke personeel lijkt getrakteerd te zijn op thee. Over het algemeen zijn deze gevechten over de kliniek niet duidelijk. Ik ben tevreden met het resultaat en de prijs, dus waarschijnlijk zal ik hier andere zones doen.
  antwoord
  0
  S18735
  23 mei 2016
  2016/05/23
  Hallo Vera! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven! Bedankt voor het kiezen van de beste klinieken!
  0
  antwoord
  21 augustus 2015
  2015/08/21
  goed
  Mijn vriend en ik gingen naar dezelfde kliniek, waar ons werd geadviseerd om het medicijn Melsmon te gebruiken, we hebben problemen met hem: ik heb uitslag op zijn rug, hij heeft post-acne littekens .. Ik heb de procedure gedaan, maar hij kon niet en ging naar een andere kliniek dichterbij naar zijn huis. alles is daar hetzelfde, alleen kreeg hij een Laennec-procedure ... en dus genas alles heel snel .. en het huideffect is compleet anders ... allemaal hetzelfde, met laennec zijn de actie en behandeling beter en sneller. Ik zou willen dat deze kliniek ook een behandeling met dit medicijn introduceerde.
  antwoord
  0
  Beste klinieken
  26 augustus 2015
  2015/08/26
  Lily, goedemiddag! Je hebt volkomen gelijk, het effect van de placenta-preparaten Melsmon en Laennec kan verschillen en alleen een gekwalificeerde arts kan het medicijn bepalen dat optimaal is. In onze centra Best Clinics op Profsoyuznaya en Best Clinics op het River Station ontvangt Bagyeva Gulbakhar Khodzhaevna, die zich bezighoudt met placenta-therapie en beide medicijnen met succes gebruikt, ontvangen. We raden u aan contact met haar op te nemen voor het optimale behandelresultaat voor uw specifieke probleem.

  Met vriendelijke groeten, Beste klinieken
  0
  antwoord
  16 augustus 2015
  2015/08/16
  erg slecht
  Ik weet niets van schoonheid, maar het ruikt hier niet naar medicijnen - het is eerder een zakencentrum met goed geselecteerd (in de zin van bekwaam management en marketing) personeel. Dermatoloog Kunin Nikita Aleksandrovich is een supermanager en een supermarketeer. Niet alleen stelde hij niet de juiste diagnose, maar hij bracht ook enkele duizenden eerlijk gestolen, oh sorry, eerlijk verdiende roebels in de vuilnisbakken van de kliniek. Hij nam geld voor zijn opname van 5 minuten (1350) en schreef zelfs een cyclus van procedures voor (ozon-therapie + intralaser bloedbestraling) van 2t.r. elk. Welnu, het geld voor dure hormonale zalven en de even dure antihistaminica die hij voorschreef, ging in de zak van andere managers en marketeers. Ik telde de verliezen en ging met mijn hoofd naar de gebruikelijke polikliniek in de buurt van Moskou met >
  antwoord
  0
  Beste klinieken
  28 augustus 2015
  2015/08/28
  Beste Igor Vladimirovich! Je draaide op 4 augustus met klachten van uitslag en jeuk van de huid. Helaas was het ware beeld van de ziekte verborgen, omdat je binnen 2 weken voor de behandeling zelf werd behandeld voor schurft en de aandoening werd verergerd door allergische dermatitis. De arts heeft u VLOK en OZONE voorgeschreven in combinatie met tabletvormen van antiallergische geneesmiddelen om het immuunsysteem te versterken en het lichaam te ontgiften.

  We suggereren dat deze behandeling, parallel aan de eliminatie van de bronnen van huiduitslag en jeuk van de huid (insecten), tot uw herstel heeft geleid, waar we erg blij mee zijn.

  Wat betreft de terugbetaling, we staan ​​altijd klaar om onze klanten te ontmoeten. Neem contact op met de kliniek om dit probleem op te lossen.

  Onze site heeft een speciale sectie voor klachten aan het management, we lezen altijd en reageren snel op beoordelingen die daar verschijnen. Helaas kunnen we niet zo snel mogelijk reageren op bronnen van derden, maar we staan ​​altijd open voor contacten en staan ​​klaar om in elke situatie te helpen. Bedankt dat je ons herinnert.
  Met vriendelijke groeten, Beste klinieken
  +7 (495) 530-1-530
  0
  antwoord
  22 april 2015
  2015/04/22
  excellent
  Dank aan Best Clinics voor verantwoordelijkheid en aandacht. Mijn man en ik wilden echt een tweede kind en vóór de conceptie besloten we om allebei getest te worden. Goed dat je het deed. Het bleek dat ik obstructie van de eileiders had, ze werden tijdig gediagnosticeerd en om de zwangerschap veilig te kunnen doorstaan ​​moest ik worden behandeld. Ik nam een ​​pauze om na te denken, te lezen wat ze schrijven, Van wat ik vond - de veiligste manier - laparoscopie. Eigenlijk werd het me aangeboden in de Best Clinic. In Bestclinic werd de volgende dag al een goede anesthesie-eenheid met zuurstofbeheersing ontladen. Zowel de artsen als de apparatuur zijn uitstekend! Nu ben ik hier geregistreerd voor zwangerschap. Zeer binnenkort om te bevallen.
  antwoord
  0
  28 november 2014
  28/11/2014
  excellent
  Ik ging naar deze kliniek voor borstcorrectie. Ik droomde er mijn hele leven over, beginnend bij de adolescentie, maar verschillende momenten waren beschamend. De eerste en be>
  antwoord
  0
  14 augustus 2014
  2014/08/14
  excellent
  In de beste klinieken verwijderde ze een plantaire wrat met een laser van chirurg Dmitrakovich Maria Sergeevna. Hield van de receptie, houding. Vóór de procedure verzamelde de arts een gedetailleerde medische geschiedenis, waarschuwde voor mogelijke complicaties en behandelde me gevoelig en zorgvuldig. Ik ben haar erg dankbaar, het deed helemaal geen pijn! De man heeft hetzelfde probleem, laten we ons tot haar wenden.
  antwoord
  0
  3 maart 2014
  2014/03/03
  excellent
  deed een weekend gastroscopie onder medische slaap. Ik was erg tevreden, geen negatieve emoties. Ik werd wakker en na 5 minuten kon ik al achter het stuur komen. En de prijzen zijn erg laag. Ik raad alles aan
  antwoord
  0

  Andere klinieken

  Informatie gepubliceerd op de site,
  alleen bedoeld ter referentie
  en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
  Raadpleeg zeker uw arts!

  Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.