Hij heeft klinieken op Trekhgorny Val

Multidisciplinair medisch centrum
Врачи (18) Цены (200) Запись online Beoordelingen (16) Artsen (18) Prijzen (200) Record online
 • Alle richtingen
 • allergologie
 • andrologie
 • geslachtsziekten
 • gastro-enterologie
 • gynaecologie
 • dermatologie
 • schoonheidsspecialiste
 • cardiologie
 • branche wetenschap van zoogdieren
 • neurologie
 • oncologie
 • otolaryngology
 • oogheelkunde
 • proctologie
 • psychiatrie
 • pulmonology
 • reumatologie
 • Orthopedie Traumatologie
 • urologie
 • flebologie
 • chirurgie
 • endocrinologie
 • fysiotherapie
 • diagnostiek
 • analyseert
 • consultaties
prijzen
, Adres: Moskou ,
Trekhgorny Val, d. 12, p.2
Dichtstbijzijnde metro:
1905 straat
(m. 1905 straat)
schema:
Ma - zo: 09:00 - 21:00
Officiële website:
onclinic.ru
telefoons:
(499) 519-30-94 ,
(495) 432-60-19
Medlitsenziya:
geen

Het He Clinics Medical Center op Trekhgorny Val (metro Street 1905) is een multidisciplinaire kliniek die deel uitmaakt van het internationale medische netwerk. Ontvangst in de kliniek wordt uitgevoerd door hooggekwalificeerde specialisten (artsen van de hoogste categorie, kandidaten voor wetenschappen en professoren) op meer dan 50 gebieden - gynaecologie, urologie, proctologie, mammologie, endocrinologie, gastro-enterologie, neurologie, dermatologie, fysiotherapie, oogheelkunde, otolaryngologie, traumatologie, oncologie, hematologie reumatologie, enz. Het medisch centrum van He Clinics heeft zijn eigen diagnostische basis (laboratorium-, radiologische en endoscopische diensten, functionele diagnostiek), waardoor een zo kort mogelijke Het is tijd om de resultaten van de nodige enquêtes te ontvangen.

meer ...

Hij heeft klinieken over Trekhgorny Val - kliniekrecensies

на основании 16 отзывов и 13 оценок 4,8 / 5 gebaseerd op 16 beoordelingen en waarderingen 13
6 februari 2015
2015/06/02
excellent
Ik kwam naar de oncoloog voor een voedingsdeskundige, ik wil afvallen. Voor de tweede maand in hun programma heb ik gegeten, de nodige oefeningen gedaan, het resultaat is verbluffend. En in januari werd me aangeboden om op een LPG-massage te lijken, met een korting, het werkt heel goed met probleemgebieden. Ik ben erg blij met deze uitgebreide benadering van mijn probleem.
antwoord
0
11 januari 2015
2015/01/11
goed
Hij ging naar een cardioloog in klinieken, deed een ECG en echocardiografie; er waren geen andere onderzoeken vereist. Ik kreeg onderhoudstherapie voorgeschreven. Ik voel me nu goed. Voor controle moet binnen een jaar een ECG worden gepasseerd.
antwoord
0
23 september 2014
2014/09/23
excellent
In een echografie-kliniek vertelden ze me dat ik een buitenbaarmoederlijke zwangerschap had. Het had al moeten worden vastgelegd op de operatie, maar besloten om ergens anders op de echografie te gaan! Ik ging naar He clinics en ben hier erg blij mee! Zoals later bleek, was het een cyste die zich al >
antwoord
0
8 september 2014
2014/09/08
excellent
Ik ben geregistreerd bij Panichenko Anna Vladimirovna. Eens verwarde ik het teken van PMS (premenstrueel syndroom) met mastopathie, ik zag dergelijke symptomen gewoon als een gegeven uit de natuur en kon niet denken dat alles zo serieus was. Al bij het volgende medische onderzoek vertelden ze me dat alles serieus met je was, dergelijk nieuws voor mij was als donder op een heldere dag. Ik weigerde onmiddellijk te worden behandeld in de staatskliniek, toen adviseerde He-Clinics me, ze waarschuwden me alleen dat de behandeling duur is, maar is het echt be>
antwoord
0
10 mei 2014
2014/05/10
excellent
Mijn man en ik gingen naar een opname in de klinieken van Elena Tikhonova, een gynaecoloog, we willen ouders worden, we hadden de aanbevelingen van een goede arts nodig, ze had bijna 30 jaar ervaring, zodat alles in orde was en ik een gezonde baby kreeg. omdat volgens mijn genen bestond het gevaar van een ongezonde baby. De arts heeft een aantal tests gedaan, vitamines voorgeschreven die het lichaam tijdens deze periode nodig heeft. De analyses waren vrij hol en na een paar maanden verheugde ik mijn man met geweldig nieuws. Aanbevolen.
antwoord
0
21 februari 2014
2014/02/21
excellent
Ik wilde al >
antwoord
0
12 april 2013
2013/04/12
excellent
Ik maakte een cadeau voor mijn moeder, kocht een cadeaubon voor ON CLINIC voor 2013, het jaar. Ze wordt vaak ziek bij me, ik wil geleidelijk mijn gezondheid herstellen. Vond op hun website zo'n promotie-aanbieding.
antwoord
0
14 maart 2013
2013/03/14
Ik verzamelde geld voor liposuctie, ik had het geluk om onder de voorraad te komen, het bleek bijna de helft van de prijs. En ze gaven me ook compressieondergoed, ik was helemaal blij met de kliniek. Nu, indien mogelijk, zal ik alleen hier worden behandeld, als er maar genoeg geld is)))
antwoord
0
28 november 2012
2012/11/28
>
antwoord
0
13 oktober 2012
13.10.2012
Mijn buurvrouw, een jong meisje, had zo'n moedervlek in haar nek dat ze alleen golf droeg. Toen besloot ze het te verwijderen, ze was erg bang, maar schoonheid vereist opoffering. Ze stuurde veel tests naar de kliniek, bovendien waren ze niet goedkoop en werd ze met succes verwijderd. Dus nu komt het niet uit een diep gesneden blouse. En hij zegt constant dat als het niet voor de artsen in de kliniek was geweest, hij zijn complex niet zou hebben verwijderd.
antwoord
0
1 oktober 2012
01.10.2012
Toen ik aan het instituut studeerde, raakte mijn koortslip ontstoken. Op de vloer van zijn gezicht was het eng om te onthouden. Ik ging naar het ziekenhuis, de arts vertelde herpevir om herpevir tabletten te smeren en te drinken. Ik heb dit een week gedaan, en hij verspreidt zich verder, is al op zijn wenkbrauwen verschenen en komt dicht bij zijn lip. Ik was bang, ging naar de kliniek, naar de dermatoloog. Daar heeft ze veel tests doorstaan, maar er werd onthuld dat het lichaam in het beginstadium ook chlamydia had en hij was het die herpes niet liet passeren. Een dermatoloog schreef me injecties van beide virussen voor en alles ging goed zonder sporen achter te laten op mijn gezicht.
antwoord
0
18 september 2012
2012/09/18
We hebben onze moeder voor het tweede jaar bij de cardioloog in de klinieken gezien. Na stress begon haar hart grappen te maken, nu is ze geregistreerd in de klinieken. We zijn op dat moment goed geholpen en worden nu geobserveerd! Moeder is erg blij met de dokter.
antwoord
0
14 september 2012
14.09.2012
Ik heb nooit gedacht dat ik me tot deze arts zou moeten wenden, tot een venereoloog! Door haar naïviteit vertrouwde ze haar partner. We hebben geen voorbehoedsmiddelen gebruikt, waarvoor ik heb betaald. De tijd heeft zichzelf niet laten wachten! Na een korte tijd ging ik naar de venereoloog. Ik vind het be>
antwoord
0
7 september 2012
07.09.2012
We gingen naar de androloog in de kliniek. Zonder ons conceptieprobleem had ik niet geweten dat er zo'n arts is. In gewone klinieken is dat absoluut niet het geval. Op dit moment hebben we een androloog geraadpleegd. Hij schreef ons een behandeling. Het was nog steeds een probleem om een ​​goede specialist te vinden, het was goed dat vrienden suggereerden dat er zo'n arts in de kliniek was.
antwoord
0
30 augustus 2012
30.08.2012
Mijn dochter is bezig met dansen. Nu is het een overgangsleeftijd en besprenkelt een klein gezicht. Voor elke be>
antwoord
0

Andere klinieken

Informatie gepubliceerd op de site,
alleen bedoeld ter referentie
en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
Raadpleeg zeker uw arts!

Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.