Moskou Arts op Koktebel

Multidisciplinair medisch centrum
Врачи (22) Цены (566) Запись online Beoordelingen (17) Artsen (22) Prijzen (566) Neem online op
 • Alle richtingen
 • schoonheidsspecialiste
 • verloskunde
 • Plastische chirurgie
 • allergologie
 • andrologie
 • geslachtsziekten
 • gastro-enterologie
 • gynaecologie
 • dermatologie
 • cardiologie
 • branche wetenschap van zoogdieren
 • Narcologie
 • neurologie
 • oncologie
 • otolaryngology
 • kindergeneeskunde
 • proctologie
 • psychiatrie
 • pulmonology
 • reumatologie
 • stomatologie
 • Orthopedie Traumatologie
 • trichologie
 • urologie
 • flebologie
 • chirurgie
 • endocrinologie
 • fysiotherapie
 • diagnostiek
 • analyses
 • consultaties
prijzen
, Adres: Moskou ,
Str. Koktebel, 2, gebouw. 1
Dichtstbijzijnde metro:
Starokachalovskaya straat
(metro Straat Starokachalovskaya)
schema:
Ma - zo: 08:00 - 21:00
Officiële website:
Moskou-doktor.rf
Skype:
mos-arts
telefoons:
(495) 711-04-27 ,
(499) 220-03-03
Medlitsenziya:

Multidisciplinaire kliniek "Moscow Doctor" op straat. Koktebel (m. Ulitsa Starokachalovskaya) biedt professionele medische zorg op het gebied van verloskunde en gynaecologie, gastro-enterologie, dermatologie, cardiologie, cosmetologie, neurologie, tandheelkunde, traumatologie en orthopedie, otolaryngologie, oogheelkunde, urologie, een endocrinologiecentrum, enz. diagnostische tests en analyses, poliklinische operaties, medische procedures, preventieve medische onderzoeken. De Moscow Doctor Clinic is een gegarandeerde kwaliteit van medische diensten, een hoog serviceniveau en een attente houding ten opzichte van de patiënt.

meer ...

  Moscow Doctor on Koktebelskaya - beoordelingen over de kliniek

  на основании 17 отзывов и 18 оценок 3.6 / 5 gebaseerd op 17 beoordelingen en 18 beoordelingen
  27 september 2018
  2018/09/27
  erg slecht
  Phlebologist Professor Komrakov V.E. , Moscow Doctor Clinic, Money Divorce, fraudeur, fraude
  Ik schrijf mijn recensie van de fleboloog, professor Komrakov Vladimir Evgenievich (hij ontvangt in de artsenkliniek van Moskou op het adres van het district Northern Butovo, Koktebelskaya straat, gebouw 2, gebouw 1)
  Vandaag is 09.29.2018 was mijn moeder bij zijn receptie. Ik heb zo'n openhartige scheiding om geld nog > 2. Betaald voor echografie-aders 5000r
  Na een echografie fleboloog Komrakov V.E. Hij vertelt mijn moeder dat hij haar over een week (!) Op haar voeten zal zetten en dat het 80.000 roebel kost. Mijn moeder antwoordt dat ze de resultaten van de opname en een schriftelijke conclusie (beschrijving, diagnose, aanbevelingen) wil ontvangen. Welke professor Komrakov V.E. Hij antwoordt dat de behandelmethode zijn AUTEURS is en hij geeft niets aan patiënten. Nadat ik bij de receptie van de Moscow Doctor Clinic kwam en het personeel vroeg om de ontvangstresultaten te geven (waarvoor we het geld hebben betaald!), Werd mij schriftelijk verteld dat de professor schriftelijke conclusies trekt voor AFZONDERLIJK GELD - 750 roebel. Ik antwoordde dat ik 750 roebel zou betalen. Mij ​​is verteld dat het nog > "Aanbevolen complexe conservatieve behandeling" - eigenlijk voor dit aanbod betaalden we 2500 roebel
  Het komt erop neer dat we het onderzoek in de kliniek van Moskou hebben behaald en in totaal meer dan 8000 roebel hebben betaald voor in totaal 2 uur, we ontvingen geen aanbevelingen voor behandeling van de arts. Met hetzelfde succes zou men eenvoudigweg voor een echografie kunnen gaan en dezelfde informatie bij de hand hebben.
  antwoord
  0
  Nath
  7 september 2019
  2019/07/09
  Bedankt! Wat ze schreven! Bedankt voor de waarheid!
  0
  antwoord
  14 juni 2018
  2018/06/14
  goed
  Ik dank Halitov Ranil Ravilievich van harte voor de geweldige operatie. Alles ging snel, comfortabel, vriendelijk. Een van de beste artsen, van degenen met wie ik in mijn leven te maken kreeg, een uitstekende chirurg. Een geweldige specialist, zorgzaam, attent, ongeïnteresseerd. Wie op zoek is naar een goede uroloog, adviseer ik om naar deze specialist te gaan.
  antwoord
  -2
  29 januari 2014
  2014/01/29
  excellent
  En ik ging naar dezelfde gynaecoloog en endocrinoloog, en ik vond alles goed. Er waren absoluut duidelijke antwoorden op al mijn vragen, ik ben het absoluut niet eens met Svetlana
  antwoord
  -2
  9 november 2018
  2018/09/11
  goed
  In deze kliniek kwam ik bij een consult bij een gynaecoloog E. Kondratieva , adviseerde een vriend haar aan mij. Ze is een zeer professionele arts, ze is een arts van de hoogste categorie, Doctor of Sciences. Mijn situatie was gemeengoed, ik kon op geen enkele manier zwanger worden, veel vrouwen hebben zo'n probleem. De arts heeft niet gezegd geen zorgen te maken, maar wordt behandeld, ik ben geslaagd voor de tests en kreeg een behandeling voorgeschreven. En nu, na 4 maanden, werd ik eindelijk zwanger, ik ben zo blij om in woorden te beschrijven. Nu ga ik hier voor geplande onderzoeken en tests die ik hier huur. Kliniek met een zeer aangename sfeer en vriendelijk personeel. Ik beveel de Moskou-arts uit de grond van mijn hart aan
  antwoord
  0
  15 februari 2017
  2017/02/15
  excellent
  Was op een receptie bij de dokter in Moskou in Butovo. Vrouwelijk aangesproken. Ik was tevreden met de arts-gynaecoloog Normatova D., anastaseoloog en honing. Zuster, ik weet hun achternaam niet. Goede aanpak, beroep. Een prettige arts legde alles gedetailleerd uit over mijn ziekte, gaf goede aanbevelingen. Het heeft een goede indruk achtergelaten.
  antwoord
  0
  31 augustus 2016
  2016/08/31
  erg slecht
  Ze sturen ze voor aanvullende onderzoeken om te zeggen dat er toch niet iets is dat er niet was. Ze beantwoorden de vraag over prijzen - "niet duur 1000-1500", in feite factureren ze 2500 voor een afspraak met een arts. Ze bieden een ziekteverlof voor 1800 en een wekelijkse "behandeling" ter waarde van 20.000. Ze doen er alles aan om hun verkoopplan te maken.
  antwoord
  0
  22 oktober 2015
  2015/10/22
  erg slecht
  Goedemiddag Ik had het geluk op 22 oktober geen afspraak te maken met mijn gynaecoloog in een andere kliniek, dus ik moest de diensten van dit kantoor gebruiken. Het doel van het bezoek is de benoeming van een behandeling op basis van tests. Het resultaat - gehavende zenuwen, helse pijn, grofheid en laster door de arts en de administratie van het medisch centrum. Bij onderzoek probeerde de arts drie keer de "spiegel" te gebruiken, terwijl ze pijnlijke sensaties bezorgde met haar "plukken". Na drie opmerkingen over de pijn dacht ik er niet eens aan om mijn acties te stoppen! De "spiegel" moest van zichzelf worden verwijderd en verliet het kantoor met tranen in zijn ogen en wilde pijnen die al 12 uur aan de gang zijn. Ik was gedwongen 3900 te betalen voor deze procedure, gezien het feit dat de prijslijst voor het consult van een gynaecoloog precies 700 roebel kost (ik was er klaar voor - ik had de ervaring een therapeut te bezoeken voor "600" roebel, maar bij de uitgang voor "2500"). Houd van jezelf Wil je gezond zijn? Is het probleem van de prijskwaliteit be>
  antwoord
  0
  22 augustus 2014
  2014/08/22
  Alle positieve beoordelingen van de kliniek zijn leugens. De kliniek is gericht op echtscheiding. Dezelfde arts kan voor verschillende specialisten zorgen. Een complete horror. Artsen zijn analfabeet, ze zijn alleen geïnteresseerd in de beschikbaarheid van geld. Wijs onnodige analyses toe. Ik adviseer niet !!!
  antwoord
  0
  5 februari 2014
  2014/02/05
  Ik ben > Rudolf Mukhamedovich, heel erg bedankt!
  Met vriendelijke groeten, Uw vaste patiënt, Marina Vladimirovna Sinelnikova.

  antwoord
  0
  14 januari 2014
  2014/01/14
  Ik ging naar de afspraak met de gynaecoloog-endocrinoloog Marina Nikolaevna, ga niet geen tijd en geld verspillen, absoluut geen professionele specialist.
  Gedurende 1,5 uur ontving ik geen informatie; ik hoorde een interessant antwoord op alle vragen die me interesseerden - ik gaf je geen tijd voor vragen. Zo'n arts is duidelijk niet het formaat van een betaalde kliniek, een walgelijke, lompe houding tegenover patiënten.
  antwoord
  0
  2 januari 2014
  2014/01/02
  Ik boekte een afspraak met een chirurg, ontmoette geweldig, alles op tijd, de chirurg bleek een uiterst vriendelijke persoon te zijn en besteedde veel tijd aan mij, onderzocht heel zorgvuldig, controleerde al mijn testresultaten, legde mij duidelijk en geduldig alles over de aanstaande operatie en revalidatie uit, terwijl ik Ik ben blij met iedereen, ik word binnenkort geopereerd in deze kliniek, ik vertrouw deze arts.
  antwoord
  0
  01 januari 2014
  2014/01/01
  Negatieve feedback. Ik heb me vooraf (voor meerdere dagen) aangemeld voor een echografie op zondag 9 uur, ze kondigden een redelijke prijs aan, ze zeiden dat ik was opgenomen, maar op een of andere manier vroegen ze niet om een ​​telefoonnummer (ze namen het op in andere klinieken). Voor de dag, voor het geval dat, besloot ik te bellen om te kijken of alles geldig is. De beheerder begon verrast te vragen wie me op een echografie op zondag schreef, omdat ze op zondag geen echografie doen. De situatie leek vreemd, ik dacht dat als ze een stijl hadden bij het maken van een afspraak, ongeacht hoeveel ze met mijn gezondheid hadden verknald. Ik ging naar een andere kliniek, waar het duurder en op een ongelegen moment voor mij is. Maar gezondheid is duurder dan geld.
  antwoord
  0
  7 november 2013
  2013/07/11
  Ik houd er niet van om beoordelingen te schrijven, maar na een bezoek aan de Dokotor-kliniek in Butovo in Moskou kon ik mezelf niet bedwingen, ik hoop dat het nuttig zal zijn voor degenen die nog niet weten wat hen te wachten staat. De kliniek bevindt zich op de begane grond van een woongebouw, waarvan de meeste nu in Moskou zijn, en opnieuw was ik ervan overtuigd dat het niet de moeite waard was om naar dergelijke instellingen te gaan. Uiterlijk is alles fatsoenlijk, on>
  antwoord
  0
  30 oktober 2013
  2013/10/30
  Ik wilde hulp krijgen 086. MAAR IK KAN DIT NIET KUNNEN DOEN, IK KOM ENKELE TIJDEN MAAR DE MANAGER WAS NIET OP DE PLAATS GEVRAAGD OM 2 UUR TE WACHTEN AFBEELDING EN DECEPTIE MEER DAN ÉÉN HIER. GOEDE KLINIEK
  antwoord
  0
  18 oktober 2013
  2013/10/18
  Welkom!
  Was op een receptie in de dokterkliniek in Moskou. De indruk was negatief. Ik maakte een afspraak op een bepaald tijdstip, arriveerde op tijd en uiteindelijk wachtte ik een half uur op een arts bij de receptie! En ik begon mijn coördinaten op te nemen ... Dit ondanks het feit dat ik een half uur in de buurt van deze dame heb doorgebracht! De arts, die de tests aflegde, zei dat hij zou terugbellen wanneer de resultaten beschikbaar waren en hem uitnodigen voor een afspraak. Ik wachtte een week op een telefoontje, ik wachtte niet, ik belde de kliniek en meldde mezelf aan. Het bleek dat ze mijn telefoonnummer niet hadden, hoewel de verpleegster aantekeningen maakte! De resultaten van de analyses zijn niet de juiste geboortedatum! Het werk is volledig ongeorganiseerd. Kortom, met hetzelfde succes kon ik naar een reguliere kliniek gaan. Alleen gratis! En de arts was niet ervaren, pas na het afstuderen.
  antwoord
  0

  Andere klinieken

  Informatie gepubliceerd op de site,
  alleen bedoeld ter referentie
  en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
  Raadpleeg zeker uw arts!

  Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.