Beoordelingen over longziekten

Longziekten is een onafhankelijke klinische discipline die de werking van de onderste delen van de luchtwegen bestudeert: de tracheobronchiale boom en gerelateerde organen van de borstholte (longen, borstvlies) en mediastinum.

12 november 2019
2019/11/12
excellent
Ze onderging een eerste medisch onderzoek tijdens haar dienstverband in de Centraviamed-kliniek in Tomilino. Ik koos haar omdat ik tevreden was met de kosten van het passeren. De organisatie was top. Ik heb vóór de lunch alle experts doorgenomen. Zeer snel slaagde zij onmiddellijk voor tests en onderging ECG en fluorografie. Het is erg handig dat alles op één plek staat, vooral omdat de werkgever dan de kosten van het medisch onderzoek compenseert.
antwoord
Receptie in de kliniek "Centraviomed in Tomilino"
22 oktober 2019
2019/10/22
excellent
Ik onderga alleen geplande medische onderzoeken hier in Centraviamed, want er is alles wat je nodig hebt, beginnend in het laboratorium, waar je alle tests kunt afleggen, evenals hooggekwalificeerde artsen die verantwoordelijk zijn voor hun werk en klaar zijn om een ​​volledige diagnose van je gezondheid te stellen. Ik doe hier ook fluorografie. U hoeft niet naar verschillende instellingen te gaan, alles bevindt zich op één plek. Ik ben zeer tevreden.
antwoord
23 september 2019
2019/09/23
excellent
Khoroshun Elena Vladimirovna - een getalenteerde arts, een arts op vele gebieden: therapeut en allergoloog en specialist in infectieziekten en longarts. Ik bezoek haar meestal als ik een ziekteverlof of een hartcontrole nodig heb. En on>
antwoord
Receptie in de kliniek "Diamed on Dubravnoy"
6 juli 2019
2019/06/07
Hallo Het gevolg van chemoradiotherapie was purulente bronchitis, wat werd bevestigd door bronchoscopie. Ze gingen naar het ziekenhuis vanwege de hoge temperatuur gedurende een maand en koorts. We kregen een cursus droppers met Lenisonide en Zevox samen met andere antibiotica en medicijnen. De toestand is tijdelijk verbeterd. Bij ontslag werd ons geadviseerd om de cursus voort te zetten met zevox en werden antischimmel intraconazol T. K-paddenstoelen gevonden. Vertel me alsjeblieft hoe vaak je lenizonide kunt drinken of is het permanent?
antwoord
0
21 juni 2019
2019/06/21
excellent
De diagnose werd gesteld door bronchiëctasie, ik word constant verkouden, maar er is geen sputum, de hoest duurt niet >
antwoord
0
07 juni 2019
2019/06/07
Hallo beste dokter! Na behandeling voor longontsteking (een griepepidemie die door mij werd geïnfecteerd), werden long CT-scans uitgevoerd. De dokter zei dat het hart van haar man een "roestige buis" was en zag een aneurysma-expansie in de / 3 van de afdalende aorta. Wat betekent v / 3?
antwoord
0
6 juni 2019
2019/06/06
Nachthoest gedurende 4 maanden, secretie van sputum mucosa met een kleine hoeveelheid schuim, behandeling: Ascoril, Bromhexine, borstverzameling, Ledum, fir olie, voetbaden hete mosterd, mucolytische siropen, Lasolvan, ACC en andere middelen - niets geeft effect -hoest blijft, röntgendiffractie gepasseerd, verminderde longcapaciteit - ik ben bang voor longoedeem.
antwoord
0
01 juni 2019
2019/01/06
Bij fluorografie, congestieve pneumonie gedetecteerd, twee kanten. Een jaar geleden toonde ze ook emfyseem, de arts zegt dat hij geen longontsteking ziet, dat het waarschijnlijk iets hartelijks is, ik begreep niet wat. We begonnen met de behandeling met diuretica, statines, er was kortademigheid, nu lijkt het gemakkelijker, maar duizeligheid blijft en daarom ging ik naar het ziekenhuis. We gaan door met het onderzoek, dik bloed, hoog hemoglobine, witte bloedcellen in urine en bloed, dat is wat ik begreep. Vanaf maandag begin ik met de behandeling in een ziekenhuis. Ik voel me een beetje beter, waarschijnlijk moet ik nog in een ziekenhuis worden behandeld.
antwoord
0
24 mei 2019
2019/05/24
Ik onderging fluorografie en bij mij werd de diagnose Diffuse pneumosclerose gesteld. En daarom kan ik geen baan krijgen, en hoe het te behandelen, vertel het me?
antwoord
0
24 mei 2019
2019/05/24
Hallo, 38 jaar geleden, een week geleden had ik een plerectomie met decorticatie, empyeem van de 3e fase, drie dagen later een röntgenfoto, als de gemiddelde persoon op de foto zie ik de vorige dimmen, maar de chirurgen zeggen een uitstekend beeld, vertel me hoe snel de long moet herstellen? En is het mogelijk om, met een gunstige uitkomst, terug te keren naar hun vorige levens, phys. Loads?
antwoord
1
Rimma
29 juni 2019
2019/06/29
Artsen zeiden dat het beeld uitstekend en niet gemakkelijk is, ze zelf weten niet hoe ze moeten helpen en sterven als vliegen, beste Sasha, maak je klaar voor een nieuw leven, er is geen weg terug naar een vorig leven, en het resultaat is altijd gunstig, vooral bij 38 jaar oud.
1
antwoord
21 mei 2019
2019/05/21
Ik ben al 61 jaar oud. Bij het onderzoeken van fluorografie vond ik een kleine scleosis. En ik zou graag willen weten hoe het moet
antwoord
0
Lena
15 juli 2019
2019/07/15
Ik ben 48 jaar oud. Ik kreeg een ongeluk, een fractuur van de thoracale wervelkolom. Ze deden de operatie, zetten ze op hun voeten (in een strak korset). De achterkant boven het gebied van de operatie begon pijn te doen, nam een ​​foto, blijkt - scoliose van 1 graad. Wat ermee te doen?
0
antwoord
18 mei 2019
2019/05/18
Op 28-jarige leeftijd vond ik na een "flash drive" een black-out in mijn rechterlong. Ik heb een groot aantal tests doorstaan, bronchoscopie ondergaan, alle tests waren goed, bronchoscopie liet niets zien, ik voelde me geweldig, maar toch kreeg ik caverneuze tuberculose. 3 maanden chemie, een handvol tabletten, na controle zijn er geen veranderingen. Verzonden voor overleg met een chirurg (ibid. In een bad dispensary). Kijkend naar de foto's zei de arts: "Ik betwijfel of je daar tuberculose hebt, maar de operatie zal het uitwijzen." Bottom line: congenitale hypoplasie van de rechterlong, met tal van holtes (waarvan er een was gevuld met pus). Ze stelden de onderste lob aan mij bloot en een maand later ontlaadden ze uit deze knellende hel. Als gevolg hiervan: een "gedode" maag, alvleesklier, lever, omdat 7 maanden tuberculosechemie is tevergeefs voor weinig mensen, evenals een wankel zenuwstelsel, schuine standpunten van collega's, roddel en gefluister achter zijn rug. Het was in Chita de 'prachtige' dokter Lutsai Gori in de hel.
antwoord
1
8 februari 2019
2019/02/08
goed
Ik ben een arts, Katyukhin Valery Nikolaevich, MD (cardiologie, pulmonologie), professor (therapie, algemene praktijk), ozontherapie, therapeut van de hoogste categorie, erelid van St. Petersburg Society of Physicians genoemd naar S.P. Botkin, erewerker van het hoger beroepsonderwijs van de Russische Federatie, volwaardig lid van de Academie voor polaire en extreme geneeskunde, informeer ik mijn toekomstige patiënten dat ik patiënten met pathologie van de bloedsomloop, de luchtwegen, het maagdarmkanaal accepteer en ze volgens alle regels van de moderne wetenschap zal behandelen ... Ik heb niets te maken met ziekten: rodehond, mazelen en roodvonk en ik vraag u niet te bezwijken aan reclame.
antwoord
Receptie in de kliniek "EuroMedica on Komendantsky Prospekt"
26 december 2018
2018/12/26
goed
Hier kunt u waarschijnlijk het goedkoopste ECG in St. Petersburg krijgen. Slechts 150 r werd van mij afgenomen. Ik heb spirometrie gedaan voor 250 en een ECG. Alles werd gedaan door de liefste Roza Alimovna, een aangename vrouw. Ze hebben hun eigen functionele diagnosekast, die er behoorlijk goed uitziet. Over het algemeen bleven alleen positieve indrukken over. Overigens accepteren ze daar geen kaarten, dus het is beter om klein geld te nemen.
23 september 2018
2018/09/23
erg slecht
Scam! VOOR 10 DAGEN IN HET ZIEKENHUIS ZAL 250-300 DUIZEND VERLATEN
Dit is helemaal geen ziekenhuis, maar oplichterij. Ga hier in geen geval naar bed! Ik kwam met kant-en-klare tests, fluorografie en een diagnose van longontsteking. Bij ontvangst waren ze verplicht om een ​​aanbetaling van 100.000 roebel te betalen. Ze liggen niet zonder hem. Verder is toestemming voor hun behandelmethoden noodzakelijkerwijs ondertekend, waarna ze het recht hebben om alle methoden toe te passen die zij noodzakelijk achten (centrale katheter, ECG, echografie, MRI ... Zelfs als u verkouden bent). Verder zijn analyses verplicht bij opname met een totale waarde van 22.000 roebel, maar u weet alleen wat de kosten zijn bij het lossen. De exacte prijzen voor de procedures worden niet genoemd. Mijn aanbetaling van 100.000 roebel werd besteed in 4 dagen, waarover niemand me vertelde (volgens de overeenkomst hebben ze het recht om zonder kennisgeving verder te gaan dan 100.000) Ik eiste om het saldo van de aanbetaling voor een dag te verduidelijken, erachter te komen dat er geen saldo was, schreef met dezelfde diagnose (ze schreven, trouwens, 6 uur). Dat wil zeggen, ik besteedde 100.000r, veel zenuwen en had geen tijd om een ​​antibioticakuur te volgen. Het is walgelijk dat degenen die moeten helpen profiteren van zieke mensen. Er zijn veel nadelen in staatsklinieken, maar ze zullen je daar tenminste niet beroven. En hier is er geen remedie, geen geld. Tegelijkertijd glimlacht iedereen hypocriet, ze wordt geadviseerd om sokken te dragen, alsof ze om je gezondheid geven, maar in feite ben je een wandelende portemonnee voor hen. PS Food is natuurlijk een kleinigheid, maar het is geschreven op de website over individuele dieetvoeding, en zo. 1 ontbijt - pap. Hoewel het moeilijk is om het pap te noemen (een stuk kleefrijst, apart gekookt, ligt in een kom met verwarmde melk in water) en een stuk van een gewoon brood voor 10 roebel. Met een stuk goedkope kaas
2 lunch - soep met gerst, lege rustieke aardappelen en een paar plakjes komkommer zonder dressing. 3 diner - pap + een stuk gebakken smakeloze vis + een beetje kool + kefir. GEEN sappen, fruit ... Ik at vooral wat de familieleden brachten. En dit is in een privékliniek, waar ik 100.000 verliet voor 4 dagen onderbehandeling. Trouwens, op de telefoon voor ontvangst bellen ze totaal verschillende bedragen, geloof het niet. Burgers, leer van de fouten van anderen, gaan hier niet naar bed. Ik wil echt geloven in het bestaan ​​van karma, ik hoop dat degenen die betrokken zijn bij dit zwarte bedrijf rond zullen komen.
antwoord
24 augustus 2018
2018/08/24
erg slecht
Een leugen, fluorografie 600 roebel, niet 250. Ik belde, kwam, betaalde
En al op kantoor vertelden ze me dat er pas morgen resultaat zou zijn, ik moest bewijzen dat ik dat alleen vandaag nog nodig had
Ze gaven geen foto, alleen een stukje "alles is in orde"
antwoord
Receptie in de kliniek "Clinic nummer 209"
4 juni 2018
2018/04/06
goed
Geleidelijk begon ik een toename van pijn in de borst op te merken, vergezeld van hoest, kortademigheid. Ik besloot te worden onderzocht. Ik koos voor de Health Clinic, omdat ik goede recensies van patiënten las en de prijs van hun onderzoek het laagst was. Plus ik werk in de buurt. Ze luisterden naar me bij de receptie en stuurden me voor computertomografie van de borst. Na de CT-scan raadde de arts die de beschrijving maakte me aan om onmiddellijk een longarts te raadplegen. Ik was in de war omdat waar het te krijgen, zo'n arts? Ik vroeg de beheerder, ze vertelde me dat Lyudmila Alekseevna bij Novokuznetskaya werkt, ze is een arts-longarts en kan me helpen. Ik besloot naar deze dokter te gaan. Dientengevolge is de diagnose emfyseem. Ik kan me niet voorstellen dat als het niet voor deze hele situatie was, wat er zou gebeuren, ik naar deze kliniek ging vanwege de laagste prijs voor CT ... En ze hebben me zelfs gered ...
Ik betuig mijn oprechte dank aan alle medewerkers van de Health Clinic! Bedankt
antwoord
Receptie in de kliniek "Health Clinic on Maroseyka"
13 februari 2018
2018/02/13
excellent
Hij deed otoplastiek in deze kliniek met Dr. Larkin. Ik heb me aangemeld voor een consult in de kliniek, de arts deed een onderzoek en zei welke tests ik moest nemen. Op dezelfde dag ging ik en slaagde voor de tests. Wat maakt het uit, ik zal opschrijven wat voor soort testen ik moet doen om al met de analyses te overleggen en dan zal de operatie sneller verlopen, maar ik had geen haast. Over het algemeen zijn een algemene bloedtest, biochemie, coagulogram, bloedgroep- en rhesusanalyse, een bloedtest voor HIV, een algemene urineonderzoek, een elektrocardiogram en fluorografie nodig. In theorie kunnen alle tests gratis worden gedaan in de kliniek op de woonplaats, maar ik heb niet in de rij geduwd en heb alle tests op één dag gedurende één uur op één plaats doorlopen. Vanaf het consult tot de dag van de operatie zijn 4 dagen verstreken. De operatie zelf, in één oor, duurde ongeveer 30-40 minuten. Wat betreft of het me pijn doet of niet, dan helemaal niet. Na de operatie werd mij aangeboden om een ​​ziekteverlof van een week op te schrijven, maar ik weigerde, omdat er niemand was om werk te verlaten. 2 dagen na de operatie, de operatie was op vrijdag, ging in een normaal verband aan het werk. Binnen 10 dagen na de operatie ging 2 keer naar de dressing en dat is het dan. Geen littekens meer. Voor consulten, operaties en verbanden in één oor betaalde ik 32.000 roebel. Ik heb niemand om Dr. Larkin mee te vergelijken, omdat ik deze procedure voor het eerst deed en ik hoop voor de laatste keer. Maar gezien het feit dat er geen sporen meer waren en ik geen pijn voelde, zowel tijdens als na de operatie, kan ik deze arts aanbevelen.
antwoord
Receptie in de kliniek "AMG-Aesthetic on Rublevsky Highway"
5 februari 2018
2018/02/05
goed
In alle opzichten een goed centrum. Was dat in de buurt van de metro. Telefonisch opnemen voor de gewenste tijd. Werk tot 20 uur. Er was geen wachtrij. Artsenonderzoek, laboratorium en fluorografie kostten me een half uur. Nog eens 10 minuten duurde registratie en betaling. Voldoende prijzen
antwoord
19 augustus 2017
2017/08/19
erg slecht
In deze instelling is er niets aan de hand. Ze kwamen om een ​​honingboek uit te breiden, ze namen geld en een boek van ons aan, maar we deden geen tests, fluorografie ging niet naar het kantoor van een arts, toen ons werd gevraagd waarom ze geen tests deden, werd ons verteld: "honingzus ging weg, ging naar huis. Vrijdagboek is klaar. " Zulke centra moeten een vergunning hebben, als een persoon ziek is, krijgt hij een schoon honingboek!
antwoord
Receptie in de kliniek "CityMed on Panfilova"
16 december 2016
2016/12/16
excellent
Hallo, vertel me alsjeblieft de fluorografie voor (prijs) hoeveel ga je doen?
antwoord
2 december 2016
2016/02/12
erg slecht
Defecte apparatuur en onbeschoft personeel van de receptie. Het was noodzakelijk om een ​​röntgenfoto van de longen te maken in twee projecties. Het geld werd opgenomen (vóór het verlenen van de dienst) voor twee projecties. Het kostte vier pogingen om de eerste projectie te krijgen. Het röntgenapparaat werkte "vreemd": de cassette was niet geplaatst en het resultaat gaf niet op, hij werd meerdere keren opnieuw opgestart. Zoals ik uit de gesprekken van de verpleegkundige en de arts heb begrepen, is dit niet de eerste keer dat dit is gebeurd. Daarna deden ze twee mislukte pogingen om een ​​tweede projectie te verkrijgen. Hierna werd mij aangeboden om verdere pogingen te staken en geld op te nemen voor de tweede projectie. Ik stemde daar graag mee in, omdat ik bang was dat ik al een behoorlijke dosis straling had gekregen. Maar het geld is nooit aan mij teruggegeven. De kassier, receptioniste en beheerder speelden een hele komedie, die zich voordeed als dwaas, of me ervan beschuldigde dat hij zelf weigerde een tweede projectie te maken. Uiteindelijk regelde de beheerder om de een of andere reden een scam bij de radioloog (hoewel ik gewoon geen klachten over hem had). Over het algemeen had ik, omdat ik aankwam met hoge koorts (het was zeer noodzakelijk om een ​​röntgenfoto te maken), niet de kracht om serieus te discussiëren - ik verliet het geld en maakte conclusies over de kliniek. 02. 12. 2016
antwoord
Receptie in de kliniek "Clinic nummer 1 in Lublin"
14 november 2016
2016/11/14
excellent
Weekends op het werk geven onverwacht. Trouwens, >
antwoord
Receptie in de kliniek "MEDHELP in Goncharny passage"
21 oktober 2016
2016/10/21
erg slecht
Prijzen zijn anders, kwam naar fluorografie voor 600r aangekondigd 1100 ...
antwoord
26 mei 2016
2016/05/26
excellent
Schrootprijzen. Röntgenfoto's van de longen in 2 projecties (conventionele fluorografie) kosten 4.700 roebel vanaf mei 2016. Dit is 2-2,5 keer duurder dan de meeste andere commerciële klinieken.
antwoord
Receptie in de kliniek "MEDSI in Butovo"
7 mei 2016
2016/05/07
erg slecht
Op 7 mei 2016 deed hij fluorografie op het "mobiele" punt Medline Service op het River Station.
Om te beginnen kondigen ze bij het telefonisch bestellen van diensten aan dat de decodering niet > Het kostte me 50 minuten om te ontcijferen, de arts die ontcijferde was op een onbegrijpelijke plaats en raadpleegde de assistent aan de telefoon. In welke vorm de foto hem bereikte, blijft een mysterie.
De foto is op een onbegrijpelijke manier genomen, ze vragen meestal om adem te halen en hun adem in te houden, hier heeft het meisje de röntgenfoto enkele keren zonder waarschuwing aangezet.
Toen hem werd gevraagd waarom ze hun adem niet inhielden, stelden ze voor het weer af te nemen (dat wil zeggen nog een dosis straling op dezelfde dag).
Op de vraag om de röntgenfoto af te drukken, antwoordden ze dat je morgen een bestelling moet plaatsen en dat het een week zal duren.
Ik geloof dat dit een complete puinhoop is, en ik betwijfel de kwaliteit van de foto's, die de verkeerde behandeling kunnen worden voorgeschreven.
Ik adviseer iedereen die u kent om Medline Service op het River Station te vermijden.
antwoord
Receptie in de kliniek "Medline-Service at Festivalnaya"
De officiële vertegenwoordiger van het netwerk van klinieken "Medline-Service"
18 april 2017
2017/04/18
Welkom! Geef de naam op van de specialist die de fluorografische studie heeft uitgevoerd, evenals de datum en tijd van uw bezoek aan de Medline-Service in het River Station. Omdat dit slechts een mobiel station is, dat in sommige gevallen decodering op afstand inhoudt, zijn vertragingen bij het verkrijgen van onderzoeksresultaten om technische redenen (bijvoorbeeld onvoorziene storingen in de werking van computerapparatuur en medische voorzieningen) heel goed mogelijk. Gelieve alle informatie over uw bezoek aan onze kliniek te verduidelijken en uw contactgegevens te verstrekken zodat we snel contact met u kunnen opnemen om de resultaten van de "interne" audit te bespreken.
0
antwoord
25 maart 2016
2016/03/25
excellent
Ik ging naar de ROSMID-kliniek met klachten van algemene slechte gezondheid, constante vermoeidheid, frequente duizeligheid en hoge bloeddruk: 140 - stabiel en bij de minste belasting - deze stijgt tot 150 en hoger. Bovendien heb ik al > Bij ROSMID heeft on> Als we het hebben over de geschiedenis van de ziekte, waren er naast de gebruikelijke werklasten andere specifieke redenen. Het begon allemaal met longontsteking in 2011. Toen behandelden ze me met antibiotica - en daar gaan we. Plots ontstonden er veel gezondheidsproblemen. Allereerst was het gewoon een hoge bloeddruk en de bijbehorende gezondheidstoestand, de hartslag verhoogde periodiek, bonzend in de oren.
Ik dacht dat na antibiotica een hartcomplicatie begon, dus ging ik naar een cardioloog en onderging een onderzoek. De arts zei dat ik extra extrasystole en een iets vergrote linkerventrikel heb, maar dat dit geen invloed heeft op het werk van het hart en, uiteraard, ik heb VSD. Voorgeschreven Concor en een paar medicijnen, die ik me niet precies herinner. En zoals ik het begrijp, zal ik mijn hele leven pillen moeten drinken, en dat dit niet wordt behandeld ...
Even later in 2012 bezocht ik een neuroloog vanwege rugpijn. Toen verbond ik al deze symptomen op geen enkele manier, maar nu weet ik zeker dat de problemen met zowel het hart als de rug in feite een aandoening van het zenuwstelsel waren. Bovendien hoorde ik van een neuroloog hetzelfde als van een cardioloog! Hij gaf me een IRR, omdat er geen problemen konden worden geïdentificeerd. Dat wil zeggen, ze ontdekten voor het eerst een klein uitsteeksel tijdens het onderzoek van MRI, voorgeschreven een medicijn om de tussenwervelschijven en fenotropil te vullen om de bloedtoevoer naar de hersenen te verbeteren. Plus dagelijkse oefening. Maar de pijn bleef bestaan, dus nadat de wervelkolom volledig was behandeld, stelde de arts voor Afobazol te drinken. Geleidelijk nam de rugpijn af en trad alleen van tijd tot tijd op.
Ik heb via internet de kliniek gevonden voor symptomen, video's bekeken, recensies van andere patiënten, - ik besloot het te proberen. Hij kwam hiervoor van Penza naar Moskou. De injecties (blokkades) zijn enigszins pijnlijk, dan komt er een scherpe ontspanning in de spieren, wat ook erg ongebruikelijk is. Maar het resultaat is het waard. Ik ben er zeker van dat met chronische vermoeidheid, met constante stress en met een onstabiele psycho-emotionele achtergrond, zoals ik heb, en voor velen denk ik - ze helpen hier!
antwoord
10 december 2015
2015/10/12
excellent
Ik heb vandaag fluorografie gedaan in dit centrum, de foto's worden afgedrukt en er wordt een beschrijving van gemaakt, ik heb ongeveer 15 minuten gewacht, de foto is tegen een extra vergoeding, maar ze duren een beetje. Ze deden alles snel, bij de receptie was alles beleefd uitgelegd. De kliniek is erg goed, ik zal gaan.
antwoord
28 oktober 2015
2015/10/28
excellent
Хотелось бы обратиться к руководству и выразить благодарность за акцию на которую попал в понедельник. Полностью обследование и консультация у пульмонолога мне вышла в 2 тысячи. Без скидки получалось в несколько раз больше. Жаль, что акция идет несколько часов, но это хорошая возможность пройти обследование за хорошую сумму.
antwoord
Receptie in de kliniek "MEDHELP in Goncharny passage"
23 октября 2015 г.
23.10.2015
excellent
Goedemiddag Мой врач назначила сделать рентген легких, нашла ближайшую клинику рядом с работой на метро Таганская. Все сделали быстро. Bedankt
antwoord
Receptie in de kliniek "MEDHELP in Goncharny passage"
Informatie gepubliceerd op de site,
alleen bedoeld ter referentie
en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
Raadpleeg zeker uw arts!

Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.