Koneva Elena Vladislavovna

Orthopedische traumatoloog. Zijn professionele interesses zijn noodsituaties en spoedeisende zorg in traumatologie. Werkt momenteel als redacteur van de site "Beauty and Medicine".
Onderwijs:
  • 1993 - Kemerovo State Medical Institute (State Medical Academy), specialiteit "Algemene geneeskunde"
  • 1994 - stage in "Traumatologie en orthopedie".
  • 2001 - ingezetenschap gespecialiseerd in traumatologie en orthopedie.
Professionele vaardigheden:
Hij is bekwaam in de diagnose en behandeling van skeletfracturen, traumatische verwondingen van gewrichten, pezen, spieren, ligamenten, bloedvaten en zenuwen, orthopedische pathologie. Hij heeft ervaring in het geplande beheer van intramurale patiënten, het verlenen van ambulante poliklinische en intramurale zorg in het kader van operaties en gesloten manipulaties, ook voor patiënten met gecombineerd en complex trauma. Werkervaring op de trauma-afdeling - 9 jaar.
Over mij
Het beroep van arts is een grote verantwoordelijkheid, omdat onze woorden en daden invloed hebben op het leven en de bestemming van mensen. De beste manier om deze verantwoordelijkheid te realiseren is om mijn kennis en vaardigheden voortdurend te verbeteren om betrouwbare professionele hulp te bieden op elk gebied, of het nu de praktische gezondheidszorg is waar ik eerder aan heb gewerkt, of de publicatie van betrouwbare en relevante materialen over ziekten, methoden voor hun diagnose en behandeling, die ik nu aan het doen.

Auteur artikelen

Laat meer zien
Informatie gepubliceerd op de site,
alleen bedoeld ter referentie
en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
Raadpleeg zeker uw arts!

Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.