Kijkend glas op Bolshaya Tula

Schoonheidssalon
Врачи (4) Цены (363) Запись online Beoordelingen (15) Artsen (4) Prijzen (363) Record online
 • Alle richtingen
 • Schoonheidssalons
 • dermatologie
 • schoonheidsspecialiste
 • kindergeneeskunde
 • Plastische chirurgie
 • trichologie
 • fysiotherapie
 • flebologie
prijzen
, Adres: Moskou ,
Str. Bolshaya Tula, d. 2
Dichtstbijzijnde metro:
Tula
(metro Tula)
schema:
Ma - zo: 09:00 - 22:00 uur
Officiële website:
zer.ru
mail:
zer@zer.ru
telefoons:
(499) 519-37-68 ,
(495) 134-22-22
Medlitsenziya:

Schoonheidssalon "Through the Looking Glass" op straat Bolshaya Tula (metro Tula) biedt een uitgebreide schoonheidsservice, inclusief de diensten van een kapper, nagelstudio, schoonheidssalon, solarium, massage, SPA-zone. Kappersprocedures voor het verven, stylen, behandelen, permanent haar stijlen en krullen worden uitgevoerd op cosmeticamerken LA BIOSTHETIQUE, Goldwell, Wella, Lebel, Loreal, ALFAPARF, EURO. SO. CAP. Manicure-, pedicure-, behandelings- en nagelverlengingsprocedures worden uitgevoerd met MASURA, Shellac, GEHWOL, IBD, EZ FLOW, CND. Cosmetica voor huidverzorging (maskers, peeling, reiniging, wraps) omvatten het gebruik van Holy Land, Germain de Capuccini, Mene Moy System, CHRISTINA, Forlled, SKIN TECH, RENEVE en anderen. Cosmetologen van de Looking Glass Salon voeren de correctie van rimpels en huidafwijkingen uit met behulp van injecties met medicijnen NCTF, Mesolaine, BOTOX, DISPORT, Surgilift, Restylane, Surgiderm, Juviderm, etc.

meer ...

  Through the Looking Glass op Bolshaya Tula - studio-recensies

  на основании 15 отзывов и 14 оценок 4.1 / 5 gebaseerd op 15 beoordelingen en 14 beoordelingen
  10 december 2018
  2018/12/10
  goed
  Ik ga hier alleen voor de schoonheidsspecialiste! Ik vind het zo cool dat niemand nog heeft geschud
  antwoord
  0
  7 oktober 2018
  2018/07/10
  excellent
  Ik bezoek deze salon omwille van schoonheidsspecialiste Olga Leonova. Ze is een echte professional in haar vakgebied. Het is gemakkelijk om met haar te communiceren en ze kan een benadering voor elke klant vinden. Sinds mijn jeugd leed ik aan huidproblemen in het gezicht. En nu heb ik deze schoonheidsspecialist ontdekt en de resultaten na de procedures maken me alleen maar blij. Het gezicht is veel schoner geworden. En na het bezoek is er nooit meer ergernis geweest.
  antwoord
  0
  5 oktober 2018
  2018/05/10
  goed
  Ik ga nu een jaar naar Olga en ik kan zeggen dat ik in die tijd niet alleen beter begon te kijken, maar ook een goede vriend kreeg die me altijd helpt. Sinds oktober 2017, toen ik voor het eerst bij haar kwam, werd ik constant bewonderd door haar professionele benadering van het bedrijf en de resultaten die de behandeling geeft, omdat de huidproblemen die ik jaren had bijna verdwenen zijn. Deze arts zeker aanbevelen!
  antwoord
  0
  23 september 2018
  2018/09/23
  goed
  Ik bezoek de salon op Bolshaya Tula, doe de styling en het kapsel bij Marina Hoffman. Een beleefde en vriendelijke persoon met veel werkervaring. Maakt me zowel normale kapsels als ingewikkelder voor een bepaalde gelegenheid. Ik raad aan om in beroep te gaan!
  antwoord
  0
  16 september 2018
  2018/09/16
  excellent
  Ik bezoek deze salon al enkele jaren. De eerste keer vond ik zowel de service als de sfeer zelf leuk. Mam en mijn dochter zijn ook hierheen gekomen. En ik heb nog nooit iets ergs van hen gehoord, iedereen is blij! Meestal wend ik me natuurlijk tot gezichtsreiniging. Ik heb nog nooit complicaties of klachten gehad over het werk van een schoonheidsspecialist. Daarom wil ik zeggen dat goede specialisten hier werken.
  antwoord
  0
  5 september 2018
  2018/09/05
  excellent
  Ik ga al voor het vijfde jaar naar Maria Bulgacheva! Masha is gewoon een meester van God, altijd stijlvolle kapsels volgens de laatste modetrends. Ik ben niet bang om haar smaak en talent te vertrouwen. En geen enkele stylist zou zo'n asroze blondine voor haar kunnen maken, zelfs in de duurste salons van de hoofdstad! Ik hou heel veel van de meester, ze is een geweldig persoon. Elk bezoek aan Masha, alsof je op vakantie bent! Hoe dan ook, alle meisjes in de salon zijn goed - beleefd en netjes! Iedereen vertrekt tevreden! Ik raad het aan!
  antwoord
  0
  26 augustus 2018
  2018/08/26
  goed
  Ik was erg blij met het bezoek aan de salon en ik kan zeggen dat ik de geweldige schoonheidsspecialiste Yana Danilova heb ontdekt! De eerste keer was de reiniging absoluut pijnloos en ik ben erg tevreden over het resultaat. Yana is een echte professional in haar vakgebied en ze voert het werk efficiënt uit, dus ik kan haar veilig aanbevelen!
  antwoord
  0
  25 augustus 2018
  2018/08/25
  excellent
  Een goede vriend vertelde over Lyudmila Yudina toen ze mijn teen zag vastgebonden met een pleister. Vroeg de reden en gaf toen de telefoon van deze meester. Lyudmila is een echte pro! Ze bekeek mijn vingernagel zorgvuldig en bood aan om de ingegroeide nagel van de zon met een plaat te corrigeren. Natuurlijk ben ik het ermee eens! Ik voerde de procedure met uiterste voorzichtigheid uit, ik had geen pijn. Nu zijn mijn nagels en hakken gewoon in perfecte staat! Ik ben de meester erg dankbaar - ze heeft letterlijk een wonder gecreëerd! Natuurlijk ga ik nu alleen naar haar toe. Het werkt heel professioneel!
  antwoord
  0
  20 augustus 2018
  2018/08/20
  goed
  Sinds vier jaar maak ik gebruik van de diensten van een geweldige schoonheidsspecialiste Yana Evgenievna Danilova. Ik wil zeggen dat ik vóór haar een groot probleem had met het reinigen van mijn gezichtshuid, omdat mijn huid dun en gevoelig is en er altijd is gereinigd met pijn, ernstige roodheid. Maar toen raadde een collega aan dat ik contact opnam met Yana Evgenievna. Ik besloot het te proberen en ging naar de eerste gezichtsreinigingsprocedure, die volledig pijnloos verliep. Ik was erg tevreden met het resultaat en nu is Yana Evgenievna mijn schoonheidsspecialiste
  antwoord
  0
  18 augustus 2018
  2018/08/18
  excellent
  Geweldige salon! Mooi interieur, beleefd personeel! De schoonheidsspecialiste overwon met haar professionele aanpak! Er waren veel en vaak op verschillende plaatsen in de hoofdstad en in het buitenland, maar deze salon was direct onder de indruk! Ik raad het iedereen aan!
  antwoord
  0
  14 augustus 2018
  2018/08/14
  goed
  Geweldige salon in het centrum van Moskou! De salon was de eerste keer, aangenaam verrast door beleefde beheerders en heerlijke koffie. De styling en make-up zijn gewoon super, heel erg bedankt aan Catherine. Betaalbare prijzen, aangenaam tevreden. Nu alleen voor jou!
  antwoord
  0
  24 oktober 2016
  24/10/2016
  erg slecht
  Vreselijke plek! De meester maakte haar haar naar eigen goeddunken, vroeg om een ​​knal te laten. Ik kam mijn haar altijd aan mijn zijde! Gewoon een beetje trimmen om overtollig haar te verwijderen dat vertakt en volume geeft, ze knipt het zodat er nu geen pony is, het haar alleen recht kan worden gehouden. In plaats van een normaal kapsel, maakte ik een DORPOPTIE! Ik ben de naam van de prachtige kapper vergeten. Kapseldatum 24. 10. 16 uur 11: 40 mannelijk kapsel! Twee jaar >
  antwoord
  0
  21 augustus 2014
  2014/08/21
  excellent
  08/20/14 markeerde en sneed in een salon op Tula. Ik wil Nikitina Ksenia hartelijk bedanken voor haar werk, ze is een echte meester in haar vak. Ik beveel deze salon aan iedereen aan, en ik heb mijn keuze al gemaakt en ben erg blij.
  antwoord
  0
  2 december 2013
  2013/02/12
  Gisteravond heb ik een gelcorrectie aangebracht in het 'Kijkglas' op Tula. Vanmorgen is de gel op twee vingers verdwenen en eraf gevallen !!!!! Dit telt niet het feit dat ik tijdens het werk werd gesneden met een nagelvijl en een machine de helft van mijn vingers ... De kwaliteit van personeelstraining en materiaal laat veel te wensen over (((
  antwoord
  0
  12 september 2012
  12.09.2012
  Ik was in de "Looking Glass" op Tula op een coupon. Mijn coupon omvatte een knipbeurt, laminering, styling. Ze hielden me 2 uur vast en meestal was mijn meester niet duidelijk waar, maar duidelijk niet naast me. Ik zal niet in details treden, ik heb het zelfs ontvangen: HAIRCUT - de uiteinden bijgesneden (ik ga mijn haar knippen), LAMINATIE - het masker aangebracht en onder hete lucht gehouden, STYLING - droogde het haar met een haardroger, zonder stylinghulpmiddelen en zonder volume te geven, keerde terug naar het werk, de medewerkers besloten dat het regende ... Mijn indruk is dat de meesters sluimeren en geloven dat elke slag van de kam driemaal moet worden betaald, al het werk van de meesters is een >
  antwoord
  0
  Uw beoordeling
  Uw beoordeling:
  Uw beoordeling
  We publiceren geen beoordelingen die beledigingen of godslastering bevatten

  Andere klinieken

  Informatie gepubliceerd op de site,
  alleen bedoeld ter referentie
  en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
  Raadpleeg zeker uw arts!

  Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.