ProfMedHelp op Minusinskaya

Diagnostisch en behandelcentrum
Врачи (3) Цены (165) Запись online Beoordelingen (17) Artsen (3) Prijzen (165) Record online
 • Alle richtingen
 • allergologie
 • andrologie
 • geslachtsziekten
 • gastro-enterologie
 • gynaecologie
 • dermatologie
 • schoonheidsspecialiste
 • cardiologie
 • branche wetenschap van zoogdieren
 • neurologie
 • oncologie
 • otolaryngology
 • oogheelkunde
 • kindergeneeskunde
 • proctologie
 • pulmonology
 • reumatologie
 • stomatologie
 • Orthopedie Traumatologie
 • trichologie
 • urologie
 • flebologie
 • chirurgie
 • endocrinologie
 • fysiotherapie
 • diagnostiek
 • analyseert
 • consultaties
prijzen
, Adres: Moskou ,
Str. Minusinskaya, 3
Dichtstbijzijnde metro:
Babushkinskaya
(m. Babushkinskaya)
schema:
Ma - vr: 07:00 - 21:00
Zat: 08:00 - 18:00
Zon: 09:00 - 15:00 uur
Officiële website:
profmedhelp.ru
telefoons:
(499) 969-21-55 ,
(499) 184-55-11 ,
(499) 184-55-77
Medlitsenziya:

Multidisciplinair medisch centrum "ProfMedPomosch" op straat. Minusinskaya (metrostation Babushkinskaya) biedt een breed scala aan diagnostische en behandelingsdiensten. De kliniek presenteert de volgende richtingen: gynaecologie, urologie, flebologie, cosmetologie, plastische chirurgie, tandheelkunde, traumatologie-orthopedie, proctologie, endocrinologie, gastro-enterologie, KNO, oogheelkunde, kindergeneeskunde en vele anderen. enz. In het medisch centrum "ProfMedPomosch" worden gespecialiseerde consultaties gehouden; echografie, röntgenfoto's en endoscopische diagnostiek; medische procedures en manipulaties (oefentherapie, massage, fysiotherapie); chirurgische ingrepen.

meer ...

  ProfMedHelp op Minusinskaya - beoordelingen over de kliniek

  на основании 17 отзывов и 16 оценок 4.6 / 5 gebaseerd op 17 beoordelingen en 16 beoordelingen
  28 januari 2019
  2019/01/28
  excellent
  De selectie van punten lijkt niet zo'n probleem te zijn, maar in mijn geval bleek het echt een probleem te zijn. Ik had al 3 artsen, en iedereen heeft verschillende recepten, ik ga naar de optiek en meet de bril die ik heb voorgeschreven, maar ik zie ze niet, ik zie, of liever, ik zie, maar op dezelfde manier als zonder hen. Ik besloot niet >
  antwoord
  0
  30 oktober 2017
  30/10/2017
  excellent
  Ik ging naar de kliniek Professionele assistentie, omdat je niet gratis naar de dokter kunt, en als je er bent, is de behandeling uit de vorige eeuw geweest. Dr. ENT Geldiashvili Vakhtang Vasilievich keek en maakte onmiddellijk een röntgenfoto. Alles is erg snel en handig. Het bleek pus in mijn neus te zijn, maar alles verliep zonder mijn neus te slaan. Hij behandelde me met pillen en wassen - ik ben vreselijk gelukkig, ik zal het iedereen en de professionele hulp van Polymedicine aanbevelen. De prijs voor de procedures is verrassend laag!
  antwoord
  0
  23 oktober 2017
  23/10/2017
  excellent
  Ik wil mijn dank uitspreken aan de arts Vakhtang Vasilievich - ik, met mijn 4-jarige dochter, heb de hele zomer geleden - ik ging naar een gratis en betaalde kliniek, en naar kinderartsen en ukhogorlonosy - ze voorgeschreven behandeling. We hebben alles gedaan, maar in de zomer had de dochter geen loopneus en, tegen deze achtergrond, complicaties aan haar oren (zelfs in augustus belandden ze in een ziekenhuis met etterende otitis media). 2 weken geleden gingen we naar professionele hulp op aanbeveling van vrienden aan Vakhtang Vasilievich. Hij schreef een behandeling voor, inclusief antibiotica. Ik was bang om ze te geven, maar de arts koos de juiste dosis voor ons en legde alles zorgvuldig uit, maakte een koekoek voor zijn dochter - en dit is hoe hij met zijn hand opstijgt. Mijn kind wordt niet ziek, er is geen verkoudheid of temperatuur, we zijn zelfs teruggekeerd naar de kleuterschool, sinds we hersteld zijn
  antwoord
  0
  16 november 2016
  16/11/2016
  erg slecht
  Ik heb een vrij groot aantal onderzoeken nodig. Omdat de kliniek "Professionele assistentie" in de buurt is, ben ik daarheen gegaan om mijn eigen tijd te besparen. Beheerders hebben geen aandacht besteed aan de lijst met analyses die aan mij is toegewezen, ik moest het opnieuw doen en extra betalen als ze niet weten wat er op het formulier staat. Wat betreft het feit dat de analyses naar de e-mail zijn verzonden, moet u er elke keer aan worden herinnerd. Voor 2 weken heb ik me aangemeld voor een specifieke tijd bij de echografie, dus het bleek dat er op dit moment een andere persoon werd opgenomen, terwijl ze wachtte, stuurde de gynaecoloog me haar "vrienden". Als gevolg daarvan kwam ik pas na 45 minuten bij de echografie, ook gezien het feit dat de dokter te laat was. Ik raad aan dat beheerders de handelsregels lezen en dat de kosten van de procedures moeten worden geuit en niet alleen een kaart nemen en zeggen "voer een pincode in", anders moest ik vragen hoeveel elke procedure kostte, waarop ze niet antwoordden: "maak je geen zorgen, we nemen niet teveel" . En ze stinken allemaal naar tabak. Deze eindeloze reizen naar de rookruimte ... Mensen! Dit is een medische faciliteit!
  antwoord
  0
  4 april 2016
  2016/04/04
  goed
  Uroloog Samusevich Valeria - een uitstekende specialist! Heel serieus, gericht op het resultaat, terwijl heel be>
  antwoord
  0
  30 maart 2016
  2016/03/30
  excellent
  Een stuk tand brak af, op vakantie - ik kauwde op noten en ik voel iets volledig solide - ik denk dat de steen kan - ik haal een kleine witte hoek van de tand - nou ja, in ieder geval van de verre tand, die onzichtbaar is ... ik vlieg naar huis en ga direct naar de tandarts. Ik ga al >
  antwoord
  0
  23 maart 2016
  2016/03/23
  goed
  Ik onderga de behandeling bij de endocrinoloog en ik wil een beoordeling achterlaten om je te bedanken. Voor het eerst in vele jaren van behandeling is het resultaat zichtbaar en voelbaar ... we kunnen zeggen dat het leven voor onze ogen verandert, en eindelijk is er hoop dat we afvallen. Bedankt! Ik raad iedereen aan om hormonen te controleren en in het algemeen hun gezondheid te controleren. Als u professionele hulp nodig heeft)
  antwoord
  0
  3 mei 2015
  2015/05/03
  excellent
  Met klachten van constante pijn onder het linker schouderblad wendde ze zich tot een cardioloog in het medisch centrum Professional Care. Maar hartproblemen werden niet geïdentificeerd. Verzonden naar de neuroloog. De diagnose is neuralgie van de cervicale wervelkolom. En de pijn klonk al onder het schouderblad. Alles ging weg in weken van therapie. Ik was echt bang dat mijn hart begon te rotzooien. Op mijn leeftijd zou het niet verwonderlijk zijn. Dank aan de artsen voor hun aandacht en kennis. Anderen zouden het hart kunnen genezen, niet uitvinden wat wat is
  antwoord
  0
  23 oktober 2014
  23/10/2014
  De arts van de schoonheidsspecialiste werkt vreselijk slecht, verwijderde het papilloma op het onderste ooglid gedurende 2 weken, mijn ogen deden pijn en rook, ze verwijderde nog steeds niet alles. Ik kwam weer, dus ze zou niets zien, alles was goed gedaan naar haar mening. hij zag dat de snee niet volledig was verwijderd. Een dergelijke onbeduidende procedure kon ook niet worden uitgevoerd. Een enorm minpunt en ik raad af om contact op te nemen met een dergelijke schoonheidsspecialist en zelfs onbeleefd is, kan zijn fout niet toegeven.
  antwoord
  0
  5 februari 2014
  2014/05/02
  excellent
  Ik had een dermatocosmetoloog, ik wil er goed uitzien in het voorjaar. Ze boden hardware-reiniging met microstromen en fonoforese, zeer goed, daarna mesotherapie en fractionele verjonging. Verjongd minstens 5-7 jaar. Zeer tevreden. Ik ga waarschijnlijk op een draadje. Met dank aan Elena Valeryevna. Mooie handen Tatyana Vokhrusheva
  antwoord
  0
  14 januari 2014
  2014/01/14
  Geweldig personeel. Dus negatieve feedback over jezelf wordt op een kwaliteitsvolle manier overschreven! Ze schrijven over zichzelf, prijzen zichzelf, onvermoeibaar. Nog steeds als professioneel behandeld. Scheur af naar de draad en gooi het weg. Wees voorzichtig gecontroleerd.
  antwoord
  0
  22 december 2013
  22/12/2013
  excellent
  Ik heb ook de hele zwangerschap doorgemaakt, alleen onder toezicht van Olga Kruzhalova, en nu groeit mijn Varka onder het tranenvrije oog van Tatyana Vladimirovna Dubrovina en Natalya Yuryevna Mayer. Heel erg bedankt en met de komst !!!!!!!!
  antwoord
  0
  12 december 2013
  2013/12/12
  excellent
  Oksana Aleksandrovna, Vakhtang Vasilievich en Tatyana Vladimirovna en natuurlijk de hoogste kwalificatie zijn vooral echografieartsen. Daarom feliciteren we iedereen met de komst. Veel succes. De familie Kondratyev.
  antwoord
  0
  6 oktober 2013
  2013/06/10
  excellent
  Ik ben het daar ook mee eens. Geld moet natuurlijk worden betaald, maar tenminste voor de oorzaak, bijvoorbeeld, Mayer was bij me, toen Irina Vladimirovna (ik weet mijn achternaam niet meer) 32 weken. neem alles alsof met notities. Geld is geen medelijden.
  antwoord
  0
  4 oktober 2013
  2013/04/10
  Ik was op zoek naar een kliniek. waar het mogelijk zou zijn om met de analyses anoniem in de bloedtest te komen en een behandelingsregime te krijgen. Ik snap het! Het was leuk dat de arts (Rustam) rekening hield met mijn gezondheidstoestand (versleten lever, nieren, maag) en zelfs werk. Ik was erg blij met het bezoek en de tweede recensie van mij. wanneer ik zal herstellen :)
  antwoord
  0

  Andere klinieken

  Informatie gepubliceerd op de site,
  alleen bedoeld ter referentie
  en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
  Raadpleeg zeker uw arts!

  Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.