Over het project

Redactiebeleid

Schoonheid en geneeskunde is een informatiebron die professioneel en gemakkelijk praat over waar iedereen zich zorgen over maakt: over gezondheid en over alles wat helpt het te behouden.

We zien als onze missie het leveren van betrouwbare en relevante informatie over ziekten en symptomen, diagnose en behandeling, nieuws uit de medische wereld en de nieuwste medische ontdekkingen. Naast educatieve doelen, streven we ook een praktische taak na - om het voor de patiënt gemakkelijker te maken om de juiste arts, procedure, operatie te vinden, nuttige informatie te bieden over prijsconcurrentie op de markt van medische diensten, om beoordelingen van echte mensen te introduceren.

Inhoud wordt dagelijks bijgewerkt - elke dag in verschillende secties worden nieuwe tekstmaterialen gepubliceerd, verschijnen nieuwe medische organisaties en de huidige prijzen voor diensten.

Tegelijkertijd kan zelfs de meest complete informatie op het netwerk een persoonlijk consult met een specialist niet vervangen, daarom geven we geen advies over de behandeling van ziekten en vragen we onze lezers om een ​​arts te raadplegen bij het eerste teken van een gezondheidsprobleem.

Informatiebeleid

We eisen veel van gepubliceerde inhoud, dus alle materialen worden zorgvuldig geselecteerd en beoordeeld door medische redacteuren. Alle informatie die op de pagina's van de site "Beauty and Medicine" wordt geplaatst, moet aan de volgende criteria voldoen:

  • EXPERT. De auteurs van de materialen en projectexperts zijn artsen die de kwalificaties bevestigen door relevante diploma's en certificaten.
  • Kwaliteit Alleen gezaghebbende en competente bronnen (monografieën, medische tijdschriften, klinische aanbevelingen, proefschriften, enz.) Worden gebruikt om competente professionele inhoud te creëren.
  • Uniekheid . Alle gepubliceerde artikelen zijn specifiek geschreven voor de bron "Beauty and Medicine". We gebruiken nooit "buitenaardse" inhoud en zijn uiterst negatief over het "stelen" van onze originele materialen.
  • Verantwoording voor gebruikersverzoeken . Om de site met nieuw materiaal te vullen, monitoren en analyseren we zorgvuldig gebruikersverzoeken, reageren we snel en gevoelig op nieuwe artikelen.
  • Weigering van advies . We verwelkomen geen 'occulte' medicijnen, dus op de pagina's van onze site vindt u geen beschrijving van niet-traditionele methoden voor de behandeling van ziekten. We geven ook geen specifieke recepten en adverteren geen medicijnen.

Al het bovenstaande helpt ons om leidende posities in toonaangevende internetzoekmachines gedurende 10 jaar stevig te handhaven. Kies zelf 'Beauty and Medicine' - de beste en meest betrouwbare gids in de wereld van gezondheid!

Informatie gepubliceerd op de site,
alleen bedoeld ter referentie
en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
Raadpleeg zeker uw arts!

Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.