GMTClinic op Novinsky Boulevard

Multidisciplinair medisch centrum
Врачи (22) Цены (558) Запись online Beoordelingen (73) Artsen (22) Prijzen (558) Neem online op
 • Alle richtingen
 • schoonheidsspecialiste
 • verloskunde
 • Plastische chirurgie
 • allergologie
 • andrologie
 • Schoonheidssalons
 • geslachtsziekten
 • gastro-enterologie
 • gynaecologie
 • dermatologie
 • cardiologie
 • branche wetenschap van zoogdieren
 • oncologie
 • otolaryngology
 • trichologie
 • urologie
 • flebologie
 • endocrinologie
 • fysiotherapie
 • diagnostiek
 • analyses
 • consultaties
prijzen
, Adres: Moskou ,
Novinsky Boulevard, d.20A, p.9
Dichtstbijzijnde metro:
barricade
(m. Barrikadnaya)
schema:
Ma - zo: 09:00 - 21:00
Officiële website:
gmt-clinic.ru
telefoons:
(499) 290-00-29
Medlitsenziya:

De GMTClinic Duitse Medical Technology Clinic op Novinsky Boulevard (metrostation Barrikadnaya) is een multidisciplinair centrum van geavanceerde anti-age geneeskunde in de categorie luxe lifestyle en biedt patiënten het maximale bereik van de meest effectieve anti-verouderingsmethoden van de wereld vandaag. Een breed scala aan antiverouderingsgeneesmiddelen bij GMTClinic wordt omlijst door een harmonieuze combinatie van medische, wellness- en fitnessprogramma's. GMTClinic is gespecialiseerd in plastische chirurgie, cosmetologie, gynaecologie, urologie-andrologie, flebologie, trichologie, podologie, dermatologie, lichaamsvorming. De kliniek heeft de beste specialisten en huisartsen in dienst die u op Europees niveau van dienst zullen zijn.

meer ...

  GMTClinic op Novinsky Boulevard - beoordelingen van klinieken

  на основании 73 отзывов и 64 оценок 4.5 / 5 gebaseerd op 73 beoordelingen en 64 beoordelingen
  9 september 2019
  2019/09/09
  excellent
  Ik hou van deze kliniek voor een rustige en vriendelijke sfeer, gecombineerd met de professionaliteit van het personeel, het is een geweldige combinatie) Ik ga naar Kravtsova voor hardwareverjonging, maar anderen stelden niet teleur, de beheerders zijn ook vriendelijk en attent. Wat betreft de kwaliteit van de dienstverlening waren er in twee jaar geen klachten, en dit is een behoorlijke tijd, dus mijn cijfer voor hun werk is vijf punten. De conditie van de huid bevestigt dit alleen, zonder valse bescheidenheid - stond zelfs niet in de buurt op zijn leeftijd))
  antwoord
  0
  6 juli 2019
  2019/06/07
  excellent
  Ik heb een paar maanden geleden blepharoplastiek gedaan in de GMT-kliniek in de buurt van Salivjanov Anvar. Een goede plastisch chirurg, ik heb geen klachten over zijn werk, alles is heel netjes en mooi. De revalidatieperiode is nog niet helemaal afgelopen, maar de naden zijn bijna onzichtbaar, ik zie het effect al, dat me verrukt. Meisjes, mijn advies aan jou: zoek een goede dokter, kliniek en doe het!
  antwoord
  0
  02 juli 2019
  2019/02/07
  excellent
  Natalya Markina, een geweldige schoonheidsspecialiste, wil ik bedanken voor de echt effectieve verjonging met behulp van Alter Systems. Dat is zeker geavanceerde technologie, een eens voor een >
  antwoord
  0
  21 maart 2019
  2019/03/21
  goed
  Ik gebruikte altijd goede dure cosmetica en massages om de jeugdigheid van mijn gezichtshuid te ondersteunen, maar na de geboorte vonden er wereldwijde veranderingen plaats en realiseerde ik me dat ik het niet alleen kon verdragen. Op advies van haar zus ging ze naar GMT-klinieken en maakte een thermage. Het effect werd getroffen, rimpels werden minder merkbaar en dat was een grote verrassing voor mij - de tweede kin verdween) Ik kon mijn ogen niet geloven, maar er zijn zulke prachtige procedures. Zeer dankbaar voor de kliniek, de beste specialisten zijn hier.
  antwoord
  0
  15 maart 2019
  2019/03/15
  goed
  Ik ben altijd een tegenstander van Botox geweest, dus ik zocht naar andere opties toen er rimpels op mijn voorhoofd verschenen. Voorheen was er niets anders dan Botox, maar nu is cosmetologie al vooruitgegaan en zijn bijvoorbeeld dysport en xeomin verschenen. Ik koos Xeomin als het meest geavanceerde medicijn. Ik ben al een paar injecties naar de schoonheidsspecialist van de GMT-kliniek geweest en ik kan zeggen dat ik tot nu toe alleen de profs zie. Ten eerste kan er geen allergie voor Xeomin zijn. Ten tweede verlaat Xeomin de gevoeligheid van het gezicht (d.w.z. het gezicht ziet er niet uit steen en pop, zoals bij Botox). Ten derde, lage prijs. Ik ben erg tevreden met het resultaat en zal de schoonheidsspecialiste in de toekomst blijven bezoeken.
  antwoord
  0
  25 januari 2019
  2019/01/25
  goed
  Thermage is natuurlijk een goede procedure als het wordt uitgevoerd door een competente specialist. Ik vind het resultaat van hem erg leuk, ik heb het een half jaar geleden gedaan bij GMT-clinic, een collega adviseerde me over deze clinic, waarvoor ik haar heel erg bedank. Hier zijn de beste specialisten die om hun patiënten geven. De procedure werd op het hoogste niveau uitgevoerd, het effect is prachtig, ik was enkele jaren jonger. Alles verliep soepel en snel, zonder ingewikkelde revalidatieperiode. Sieraden werken, bedankt!
  antwoord
  0
  16 januari 2019
  2019/01/16
  goed
  Deze keer besloot ik om iets nieuws te proberen voor verjonging, raadpleegde mijn schoonheidsspecialiste en ze bood me injecties met endoretgel aan. De technologie is interessant, maar ik vond de actie leuk, het effect is niet slechter dan van de meso, of misschien beter, er is geen herstel, het effect is cumulatief, de cursus is klein, drie sessies en ik ben een komkommer.
  antwoord
  0
  18 december 2018
  2018/12/18
  goed
  Thermage is on>
  antwoord
  0
  12 december 2018
  2018/12/12
  goed
  In de GMT-kliniek werd ik geadviseerd door een goede specialist in contouren - Ekaterina Luchina, ze deed plastic jukbeenderen. Alles is perfect verlopen, ik vind het resultaat erg leuk, het volume is zoals het hoort, niet meer, niet minder. Voorzichtig, symmetrisch, zonder al te veel opgeblazen gevoel, kwamen de oude contouren eenvoudig terug, mijn gezicht was jonger, ik was opgetogen.
  antwoord
  0
  03 december 2018
  2018/03/12
  goed
  Ik heb de pigmentatie gereinigd met mesotherapie, natuurlijk niet ik, maar mijn schoonheidsspecialiste bij GMT-kliniek, Irina Kravtsova. Hij prikte een verhelderende cocktail in probleemgebieden en de luipaardkleur was volledig verdwenen. Artsen hier zijn klasse, kwalificaties zijn nodig, ik ga al enkele jaren, er zijn nooit teleurstellingen geweest, mijn gezicht is goed verzorgd, alle problemen zijn vakkundig opgelost en de prijzen zijn niet neergehaald.
  antwoord
  0
  27 november 2018
  2018/11/27
  goed
  Ik had er >
  antwoord
  0
  22 november 2018
  2018/11/22
  goed
  In GMT bezoek ik een schoonheidssalon, voornamelijk verzorging en reiniging. Ze doen beide van zeer hoge kwaliteit, reinigen diep en zorgvuldig. Hardware-reiniging, plus cosmetica, was aanvankelijk nog mechanisch, nu doe ik het regelmatig, dus de behoefte is verdwenen. De aanwezigheid van een ultrasone machine is erg prettig, het verwijdert echt alle onnodige en tegelijkertijd is het helemaal niet traumatisch
  antwoord
  0
  9 november 2018
  2018/09/11
  excellent
  On>
  antwoord
  0
  18 oktober 2018
  2018/10/18
  excellent
  Ik wil een beoordeling achterlaten over de service "schone huid" in GMTClinic. De cursus bestaat uit 4 procedures, kosten 19800. Elke procedure duurt 1 uur, anesthesie is niet vereist, er zijn geen aangename sensaties. Ik merkte echt het effect na de eerste procedure. De huid wordt glad, couperose is heel erg afgenomen, kleine rimpels. Hier is een direct merkbaar effect. Na 4 behandelingen was het gezicht volledig getransformeerd! Het blijft om te controleren hoe >
  antwoord
  0
  10 oktober 2018
  2018/10/10
  goed
  GMT-kliniek werd mij geadviseerd door een collega die Timur Khaidarov persoonlijk kende. Ik heb er >
  antwoord
  0

  Andere klinieken

  Informatie gepubliceerd op de site,
  alleen bedoeld ter referentie
  en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
  Raadpleeg zeker uw arts!

  Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.