Gezondheidskliniek in Klimentovsky Lane

Diagnostisch en behandelcentrum
Врачи (23) Цены (442) Запись online Beoordelingen (16) Artsen (23) Prijzen (442) Neem online op
 • Alle richtingen
 • verloskunde
 • allergologie
 • andrologie
 • gastro-enterologie
 • gynaecologie
 • dermatologie
 • schoonheidsspecialiste
 • cardiologie
 • branche wetenschap van zoogdieren
 • neurologie
 • oncologie
 • otolaryngology
 • Plastische chirurgie
 • oogheelkunde
 • kindergeneeskunde
 • proctologie
 • pulmonology
 • reumatologie
 • stomatologie
 • Orthopedie Traumatologie
 • trichologie
 • urologie
 • flebologie
 • chirurgie
 • endocrinologie
 • fysiotherapie
 • diagnostiek
 • analyseert
 • consultaties
prijzen
, Adres: Moskou ,
Klimentovsky rijstrook., 6
Dichtstbijzijnde metro:
Novokuznetskaya
(m. Novokuznetskaya)
schema:
Ma - vr: 09:00 - 21:00
Za - zo: 10:00 - 18:00
Officiële website:
zdorovie-klinika.ru
telefoons:
(495) 125-22-36 ,
(495) 961-27-67 ,
(495) 951-39-09
Medlitsenziya:

In het medische centrum Clinic of Health in Klimentovsky Lane (metro Tretyakovskaya) werken hooggekwalificeerde artsen en ervaren artsen, kandidaten en artsen voor medische wetenschappen. Het be> meer ...

  Gezondheidskliniek in Klimentovsky Lane - kliniek beoordelingen

  на основании 16 отзывов и 9 оценок 4.4 / 5 gebaseerd op 16 beoordelingen en 9 beoordelingen
  15 november 2018
  15/11/2018
  excellent
  Was bij de chirurg Kovaleva Julia Yuryevna. Ze naaide me een extra gaatje in mijn oor. Ik ben erg tevreden met zowel de houding als het resultaat van het werk! Een geweldige arts en alleen andere enthousiaste recensies over haar van andere patiënten! Ik ben erg blij dat ik haar heb bereikt :)
  Soloshchenko Vladimir Vladimirovich behandelde de problemen met de maag - de behandeling hielp, hij legde alles in detail uit en over de tests, waarom zijn ze nodig en waarom precies deze en niet anderen. Tegelijkertijd stond niemand erop dat ik de tests met hen deed. Ik deed de meeste tests in de kliniek en in Efis daar goedkoper, iets in de kliniek. Met betrekking tot artsen heb ik alleen positieve emoties :)
  antwoord
  0
  4 juli 2016
  2016/07/04
  excellent
  Mijn ziekte is verschrikkelijk en het is uiterst moeilijk te genezen (endometriose). Voordat er contact werd opgenomen met Kapustina, waren er nog enkele artsen, maar helaas zonder zichtbaar resultaat. Het is goed dat ze op advies van een vriend besloot om haar arts weer te veranderen en zich tot Inna Vladimirovna te wenden.
  Zeer goede specialist, beleefde en sympathieke persoon. Blij met communicatie - niet leerzaam, opbouwend, maar op gelijke voet. Daarom voelde ik me erg zelfverzekerd tijdens de bezoeken aan de arts en geloofde ik in een snelle genezing. Misschien is dit een be>
  Ik lees hier volgens Kapustin - dat ze bijna een afperser was ... Dit is mij nog nooit eens overkomen, hoeveel gingen er niet naar de receptie. Ja, de kliniek is betaald, maar u moet een echografie of CT-scan uitvoeren om een ​​nauwkeurige diagnose te stellen. Maar ik ben er klaar voor, omdat ik niet naar een gratis kliniek ga naar een weinig sprekende Oezbeekse in Oezbekistan, maar naar een ervaren arts die echt behandelt! En als uw geld niet wordt gereserveerd voor kwaliteitsbehandeling, is dit een ramp. Het blijft alleen maar om te wensen dat je het geluk hebt gehad om naar een magische arts te gaan die je zelf zal scannen en een nauwkeurige diagnose stelt ..
  antwoord
  0
  1 april 2016
  2016/04/01
  erg slecht
  Mensen! Ga niet naar dit instituut in Clement Lane 6. Ik was meteen in de war dat de kliniek zich op de begane grond bevond, net als in de kelder. Nou, het centrum van Moskou, huur is duur, ik begrijp alles. Alles is daar super! En de service en thee en koffie en comfort, MAAR !!!!!!!! Daar is niemand van plan je te behandelen, een klinker om je probleem te begrijpen en vast te pakken, om zoveel mogelijk geld te laten leeglopen. Ik las over dergelijke etablissementen, maar ik moest zelf voor het eerst onder ogen komen. Dokter Kapustina Inna Vladimirovna. - een subtiele psycholoog, handelt duidelijk, je kunt zien dat het schema al is uitgewerkt. Je hebt zo'n diagnose. In 2 dagen moet u een CT-scan, een MRI en een aantal tests hebben. We moeten duidelijk begrijpen welk behandelingsregime u moet voorschrijven, maar er is een heel kleine nuance - ze behandelen deze ziekte niet, maar ze weten waar ze me naartoe moeten sturen, en nu zijn al deze tests daarvoor nodig. Echtscheiding scheiden. Als je me hier niet kunt behandelen? Dus zeg het, nee, ze moeten ook meer geld oppompen. Vanaf de diagnose is nog niemand gestorven. En je zit in shock, denkt slecht. Gelukkig had ik geen geld bij me. Ze meldden me snel aan voor alle procedures en slaagden er zelfs in bloed te nemen, vermoedelijk dat het dringend nodig was, en zelfs dat ik eerder had gegeten en thee met koekjes een half uur eerder had gedronken, het stoorde hen niet. Deze analyses hadden niets met mijn probleem te maken. Eiwitmetabolisme in het lichaam en een indicator van hoe de nieren werken. Ik ging naar een ander centrum, namelijk ... Naar een slimme specialist met 32 ​​jaar ervaring, en ze deed niet meteen een echo thuis voor mij (ik heb er al een heleboel), heb ik de juiste diagnose gesteld. Dat gezegd hebbende: ben jij degene die je zo'n diagnose heeft gesteld, noch hCG-indicatoren, noch echografiebeelden geven dit aan. Dus denk na. om naar de gezondheidskliniek te gaan of niet.
  antwoord
  0
  Catherine
  17 april 2016
  2016/04/17
  Eugene, wat je schrijft is een absolute leugen. De kliniek behandelt en behandelt goed. De arts van Kapustin genas me van de kale en ik heb een geweldige dochter. Ja, ik ging voor CT-onderzoek en had er geen spijt van - de diagnose werd nauwkeurig en correct gesteld. En ik zal me niet verontschuldigen voor het feit dat ik geld heb voor een goede gynaecoloog! En het feit dat je de diagnose niet kon stellen - God verbied het je, dat je geen ernstige ziekte zou hebben en dat je de echografie echt zou kosten. Dus ik vind je recensie oneerlijk, vooral met betrekking tot Kapustina.
  0
  antwoord
  13 augustus 2015
  2015/08/13
  excellent
  Ik wil de chirurg Abdulin Rinat Yuratovich bedanken! Onze familie kent hem al enkele jaren en we wenden ons altijd alleen tot hem, al als huisarts. Competente, eersteklas specialist, handen van God !!! We raden het altijd aan aan onze vrienden en familie. Ik wil de kliniek meer van dergelijke artsen wensen, op wiens schouders het prestige van de kliniek rust!
  antwoord
  0
  2 april 2015
  2015/04/02
  excellent
  Mijn moeder werd constant gekweld met een maag, ze wendden zich tot de Health Clinic op Tretyakovskaya. In overleg met een arts, geslaagd voor tests, kreeg mama de diagnose maagzweer, voorgeschreven de noodzakelijke behandeling, geadviseerd wat voor soort voeding nodig is bij deze diagnose. Nadat ze alle aanbevelingen had opgevolgd, begon ze zich beter te voelen, maar we gaan door met de behandeling tot volledig herstel. Met dank aan de artsen van het centrum.
  antwoord
  0
  12 augustus 2014
  2014/08/12
  Een volledige Xsite, en geen kliniek, is op zijn zachtst gezegd: "Productie voor het pompen van geld" - dit is de meest nauwkeurige definitie. Ze schrijven alles voor wat je te binnen schiet, betaal alleen. Met de kenmerken van de toestand van elke patiënt wordt geen rekening gehouden, ondanks het feit dat je alle documenten, uittreksels, etc. verstrekt.
  antwoord
  0
  21 juli 2014
  2014/07/21
  excellent
  Leed aan een onregelmatige menstruatiecyclus en elke menstruatie was erg pijnlijk, er was veel bloed, de gezondheidstoestand was verschrikkelijk. Ik probeerde te verdragen, zat op analgetica, maar de laatste keer kon ik zelfs drie dagen niet uit bed komen. Ik werd sterk aangeraden om een ​​gynaecoloog te raadplegen, hoewel ik niet dacht dat ze me konden helpen, geloofde ik dat dit geen ziekte was, maar de kenmerken van het lichaam. Toen ik me tot de Clinic of Health center wendde tot de gynaecoloog Smirnova Oksana Valerevna. Ik snap het. Waarmee kan ik helpen? Deze gynaecoloog schreef me medicijnen voor die niet alleen mijn menstruatie gemakkelijker maakten, maar ook de cyclus reguleerden.
  antwoord
  0
  15 juli 2014
  2014/07/15
  excellent
  >
  antwoord
  0
  30 juni 2014
  2014/06/30
  excellent
  Ik zal alleen voor mezelf spreken, omdat God genade heeft, ga ik zelden naar artsen. Maar toen moest ik en ik was tevreden met het resultaat, hoewel ik niet echt hoopte op een snel herstel. Mavrin Yuri Filippovich genas me van pyelonefritis. Snel en tegelijkertijd zonder onnodige kosten voor onnodige pillen en supplementen, zoals nu meestal het geval is in klinieken. Hij is uiterst verantwoordelijk voor het werk, je kunt volledig vertrouwen, het leek me tenminste als een voorbeeld.
  antwoord
  0
  18 juni 2014
  2014/06/18
  excellent
  Sinds enkele jaren leed hij aan een hernia tussen de wervels. On>
  antwoord
  0
  2 juni 2014
  2014/06/02
  excellent

  Ik had een ernstig hormonaal falen als gevolg van medicijnen die ik >
  antwoord
  0
  15 mei 2014
  2014/05/15
  excellent
  Ik heb me aangemeld voor een tweede consult bij Maximova Marina Petrovna, dit is een arts van de kliniek "Health Clinic", ze bestelde tests, luisterde, beantwoordde alle vragen, een zeer gevoelige en attente arts. Na een gesprek met haar voelde ik me beter, ze gaf aanbevelingen die ik al was begonnen uit te voeren. Het is te zien dat de arts geïnteresseerd is in het oplossen van het probleem van de patiënt. Heel erg bedankt voor het heerlijke dieet)
  antwoord
  0
  26 februari 2014
  2014/02/26
  onderging behandeling met bloedzuigers bij Aleinik V.N. met betrekking tot een wervelhernia. Super! De pijn ging weg na 3 behandelingen. Wachtte met afgrijzen op menstruatie, omdat mijn rug begint pijn te doen, maar ik was verrast dat mijn verwachtingen tevergeefs waren. Victoria Nikolaevna Arts met een hoofdletter! Ja, op een MRI-hernia daalde met 4 mm en was 8.
  antwoord
  0
  17 februari 2014
  2014/02/17
  Marina Petrovna, respect en respect! Uw recept voor gewichtsverlies werkt, dat een mond naar de sluis is niet alles wat endocrinologen kunnen doen! Hormonen zijn kracht! gewichtsverlies en testosteron verhoogd en het gewicht keert niet terug. Ik zal je iedereen aanbevelen!
  antwoord
  0
  13 februari 2014
  2014/02/13
  excellent
  goedemiddag! Ik wil Solovieva, Yana Alekseevna, een endocrinoloog die heeft toegelaten tot de gezondheidskliniek op Tretyakovskaya, hartelijk bedanken, ze zeiden constant dat ik problemen had met de schildklier, ik had grote ogen, ik besloot het te controleren voor het geval ik geslaagd was voor tests, een echografie maakte, niets onthulde, er werden geen aanvullende procedures voorgeschreven. De receptie kost 1000 roebel, de kliniek is zeer gunstig gelegen, echt op 3 minuten lopen van het metrostation Tretyakovskaya, vriendelijk personeel, attente beheerders, zusters doen tests goed. Heel erg bedankt, ik zal contact opnemen met andere specialisten van deze kliniek en iedereen adviseren!
  antwoord
  0

  Andere klinieken

  Informatie gepubliceerd op de site,
  alleen bedoeld ter referentie
  en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
  Raadpleeg zeker uw arts!

  Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.