Snel ontnuchteren is een procedure die de patiënt zo snel mogelijk uit een staat van intoxicatie helpt en de manifestaties van een kater-syndroom elimineert. Het omvat ontgifting en maatregelen om de functies van interne organen te herstellen. Het kan zowel in de beginfase van alcoholisme worden uitgevoerd als met eenmalige excessen bij patiënten die niet aan alcoholafhankelijkheid lijden. Het wordt alleen gebruikt voor een enkele acute vergiftiging met ethanol of voor een korte periode van alcoholgebruik. Met >

Snel ontnuchteren is een procedure die de patiënt zo snel mogelijk uit een staat van intoxicatie helpt en de manifestaties van een kater-syndroom elimineert. Het omvat ontgifting en maatregelen om de functies van interne organen te herstellen. Het kan zowel in de beginfase van alcoholisme worden uitgevoerd als met eenmalige excessen bij patiënten die niet aan alcoholafhankelijkheid lijden. Het wordt alleen gebruikt voor een enkele acute vergiftiging met ethanol of voor een korte periode van alcoholgebruik. Met >

Snel ontnuchteren is een complex van therapeutische maatregelen waarmee de effecten van intoxicatie en de effecten van acute alcoholintoxicatie binnen korte tijd kunnen worden geëlimineerd. Het duurt slechts 2-6 uur om de normale fysieke en psychologische toestand te herstellen. De methode wordt hoofdzakelijk gebruikt in afwezigheid van alcoholafhankelijkheid, hetzij in het prodrome stadium, hetzij in het eerste stadium van chronisch alcoholisme.

Bij dronken dronkenschap wordt deze procedure niet aanbevolen, omdat de patiënt na voltooiing last heeft van ontwenningsverschijnselen ; in dergelijke gevallen wordt een standaard , dubbele of diepe reiniging van het lichaam aanbevolen - >narcologie .

Indicaties en contra-indicaties

Een indicatie voor de procedure is de noodzaak om snel de somatische en psychologische toestand, mentale en fysieke prestaties te herstellen met ernstige alcoholintoxicatie of een kater na eenmalige alcoholoverschotten. Deze service wordt vaak besteld na bedrijfsfeesten, zakelijke bijeenkomsten met alcohol (bijvoorbeeld over een succesvolle transactie), op zakenreizen, alcohol drinken aan de vooravond van een werkdag, etc. - dat wil zeggen in situaties waarin de patiënt een strak schema nodig heeft zich te ontdoen van de effecten van alcohol.

Minder vaak wordt snelle ontgifting uitgevoerd na kortstondige binges die niet meer dan 2-3 dagen duren. De beslissing over de noodzaak en aanvaardbaarheid van de procedure in dergelijke gevallen wordt bepaald door de narcoloog, rekening houdend met de anamnese (de aanwezigheid van binges en de ernst van ontwenningsverschijnselen in het verleden), de aanwezigheid of afwezigheid van chronische ziekten en de algemene toestand van de patiënt. Contra-indicaties voor snel ontnuchteren zijn eetbuien die >alcoholisme . Bovendien is deze procedure gecontra-indiceerd in geval van psychische aandoeningen, neurologische aandoeningen en verminderde cardiovasculaire functie.

Verschillen tussen ontnuchtering en eliminatie van hard drinken:

  • Noodontnuchtiging wordt uitgevoerd na een enkel alcoholoverschot, verwijdering uit de eetbuien - na een eetperiode van enkele dagen tot een maand of >
  • Ontnuchteren kan zowel bij patiënten met alcoholverslaving als bij patiënten die zelden of matig alcohol gebruiken en momenteel lijden aan een per ongeluk overschrijden van hun individuele alcoholnorm. Terugtrekking uit eetbuien is alleen vereist in fasen II en III van alcoholisme.
  • Ontnuchteren in noodgevallen, in tegenstelling tot eliminatie van hard drinken, omvat niet het nemen van slaappillen en sedativa. De patiënt is altijd bij bewustzijn, er is geen medische slaap.

medicamenteuze therapie

Het doel van noodontnuchtering is om de toestand van de patiënt op een bepaald tijdstip te normaliseren. Het behandelingsprogramma is niet ontworpen om van alcoholverslaving af te komen of ernstige schendingen van de activiteit van interne organen te elimineren. De basis van snel ontnuchteren is infusie-ontgiftingstherapie, die ontgifting (versnelde eliminatie van ethanol en zijn afbraakproducten uit het lichaam), rehydratatie (herstel van normaal vloeistofvolume), normalisatie van zuur-base en water-elektrolytbloedsamenstelling biedt.

Het be>

Plasma vervangende oplossingen kunnen ook worden gebruikt voor ontgifting. Met succes toegepaste intraveneuze druppel methadoxyl in isotone oplossing. Metadoxyl activeert de enzymen die betrokken zijn bij de afbraak van ethanol. Bovendien stimuleert dit medicijn de oxidatie van ethanol, versnelt het de uitscheiding van ethanol en zijn vervalproducten uit het lichaam, herstelt het de verhouding onverzadigde en verzadigde zuren in bloedplasma en beschermt het levercellen tegen vernietiging.

Ontgiftingstherapie wordt aangevuld met de introductie van vitamines en mineralen. Om elektrolytstoornissen te corrigeren, worden kristalloïde oplossingen gebruikt of worden insuline, panangin, kaliumchloride en andere geneesmiddelen aan de glucoseoplossing toegevoegd. Nicotinamide, B-vitamines, vitamine E en C worden samen met glucose en een isotone oplossing geïntroduceerd Vitamine B1 is betrokken bij de afbraak van alcohol, vitamine C stimuleert de vorming van glucocorticoïden en vitamine E is een antioxidant die celmembranen beschermt.

Het grootste deel van de ethanol wordt gemetaboliseerd in de lever. Om levercellen te beschermen tegen vernietiging en om hun herstel te verzekeren, worden hepatoprotectors die fosfolipiden bevatten intraveneus geïnjecteerd, waaruit vervolgens hepatocytcelmembranen worden gevormd. Bij alcoholintoxicatie door de vernietiging van glycogeen in de lever, remming van glucosevorming, verhoogde warmteoverdracht en versneld metabolisme ontwikkelt hypoglykemie - het lichaam lijdt aan een tekort aan glucose, de be>

Doe-het-zelf ontnuchterende methoden

Veel patiënten hebben de neiging om hun problemen met alcohol koste wat het kost te verbergen, dus proberen ze zelf ontnuchterende evenementen uit te voeren. Er moet aan worden herinnerd dat alleen een narcoloog in dergelijke situaties effectieve professionele hulp kan bieden. Ongekwalificeerde behandeling zonder rekening te houden met de toestand van de patiënt kan gevaarlijk zijn voor zijn leven en gezondheid, vooral in het geval van ernstige vergiftiging, chronische psychische en somatische aandoeningen en acute schendingen van de functies van vitale organen.

Het is mogelijk om zelfstandig te ontnuchteren met slechts een lichte intoxicatie, een bewuste geest, de afwezigheid van gezondheidsproblemen en het vermogen van de patiënt om zijn eigen welzijn te bewaken. Relatief veilige methoden in dergelijke situaties zijn het gebruik van actieve kool, een contrastdouche en de inname van een grote hoeveelheid vloeistof (beter dan sterke zoete thee). In andere omstandigheden is zelfmedicatie gevaarlijk en onaanvaardbaar. Het slecht doordachte gebruik van medicijnen kan leiden tot verdere schendingen van de functies van organen en systemen, daarom zijn ongecontroleerde medicatie en infusietherapie zonder deelname van een narcoloog categorisch gecontra-indiceerd bij elke patiënt.

lees meer
р. Prijzen: vanaf 4900 p. р. tot 20.000 p.
цен, средняя цена 10422р. 25 adressen, 25 prijzen, gemiddelde prijs 10422r.
25 prijzen, zie 10422 RUB., 25 adres
Vliegtuig motor
Avtozavodskaya
academische
Alexander Garden
Alekseevskaya
Alma-Ata
Altufyevo
Andronovka
Annino
Arbat
luchthaven
Babushkinskaya
Bagrationovskaya
Oostzee
barricade
Bauman
jogging
Witte steen
witte Zee
belarusian
Belyaevo
Bibirevo
Bibliotheek vernoemd naar Lenin
Bitsevsky-park
Borisov
Borovitskaya
Borovskoe snelweg
Botanische tuin
Bratislava
Admiraal Ushakov Boulevard
Dmitry Donskoy Boulevard
Rokossovsky Boulevard
Bunin Alley
Butyrskaya
Warschau
ENEA
Bovenste ketels
Boven Likhobory
Vladykino
Water Stadium
Voikovskaya
Volgograd Prospect
Volzhskaya
Volokolamskaya
Sparrow Hills
tentoonstelling
Expositiecentrum
Vyhino
Govorovo
Zakencentrum
dynamo
Dmitrovskaya
Dobryninskaya
Domodedovo
Dostoyevskaya
Dubrovka
Zhulebino
ZIL
Sorge
Zyablikovo
Izmailovo
Izmailovskaya
Kaluga
Kantemirovskaya
Kakhovskaya
Kashira
Kiev
China Town
Kozhukhovskaya
Kolomna
Kommunarka
Komsomolskaya
Konkovo
Koptevo
Koshino
Boilermakers
Krasnogvardeyskaya
Krasnopresnenskaya
Krasnoselskaya
Rode poort
Boer buitenpost
Kropotkinskaya
Krylatskoye
Krim
Kuznetsk-brug
Kuzminki
Kuntsevskaya
Kursk
Kutuzovskaya
Leninsky Prospekt
Lermontov Avenue
Bospark
Likhobory
locomotief
Lomonosov Avenue
Lubyanka
Luzhniki
Luhmanovskaya
Lublin
marxistische
Marina Grove
Marino
Mayakovskaya
Medvedkovo
internationale
Mendeleevskaya
Minsk
Mitino
Michurinsky Prospekt
jeugd
Myakinino
Nagatinskaja
preek
Nakhimovsky Prospect
Nekrasovka
Nizhny Novgorod
Novogireevo
Novokosino
Novokuznetskaya
Novoperedelkino
Novoslobodskaya
Novokhokhlovskaya
Novoyasenevskaya
Nieuwe Cheryomushki
meer
de wijk
oktober
October Field
els
walnoot
welkom
Okhotny Ryad
Paveletskaya
Panfilovskaya
Cultuurpark
Victory Park
guerrilla
Meidag
Perovo
Petrovsky-park
Tepliy
printers
pionier
zweefvliegtuig
Gagarin-plein
Ilyich Square
Revolutieplein
Polezhaevskaya
Glade
Praag
Preobrazhenskaya-plein
Prokshino
proletarische
Prospect Vernadsky
Vooruitzicht Mira
Vakbond
Pushkinskaya
Pyatnitskoe snelweg
Ramenky
Een verhaal
Rivierstation
Riga
Romeins
Rostokino
Rumyantsevo
Ryazan Avenue
Savelovskaya
Salaryevo
Sviblovo
Sevastopol
Seligerskaya
Semyonovskaya
Serpukhovskaya
Slavische Boulevard
Smolensk
valk
Falcon Mountain
Sokolniki
Solntsevo
Spartacus
sport-
Sretensky Boulevard
streshnevo
Strogino
student
Suharevskaya
Skhodnenskaya
Taganskaya
Tverskaya
theater
Textiel werknemers
Telecenter
Teply Stan
Technopark
Timiryazevskaya
Tretyakov
Troparevo
pijp
Tula
Turgenevskaya
Tushinskaya
Ugreshskaya
1905 straat
Academicus Korolev Street
Academicus Yangel Street
Gorchakova straat
Dmitrievsky Street
Milashenkova-straat
Sergei Eisenstein Street
Skobelevskaya straat
Starokachalovskaya straat
universiteit
Filatov weide
Filevsky Park
feely
Fonvizinskaya
Frunze
Hovrino
Khoroshevo
Horoshovskaya
Khoroshevskaya
Tsaritsyno
Tsvetnoy Boulevard
CSKA
CHerkizovskaja
Chertanovskaya
Cech
Chistye Prudy
Chkalovskaya
Shabolovskaya
Shelepiha
Shipilovskaya
Enthousiaste snelweg
Shchelkovskaya
Schukinskaya
Electrozavodskaya
Southwest
zuiden
Yasenevo
Moskou districten
academische
Alexis
Altufievsky
Arbat
luchthaven
Babushkinskiy
Basmanny
running
Beskudnikovo
Bibirevo
Biryulevo East
Biryulovo-West
Bogorodskoe
Brateevo
butyrsky
Oesterzwammen
Voykovskiy
East Degunino
Izmailovo East
East Village
Vykhino-Zhulebino
Gagarin
Golovin
Golyanovo
Danilovsky
Dmitrov
Don
Dorogomilovo
Zamoskvorechye
Western Degunino
Zyuzino
Zyablikovo
Ivanovo
Izmailovo
Kapotnya
China Town
Konkovo
Koptevo
Kosino-Ukhtomsky
Kotlovka
Krasnoselsky
Krylatskoye
Kryukovo
Kuzminki
Kuntsevo
Kurkino
linker-bank
Lefortovo
Lianozovo
Lomonosov
Losinoostrovsky
Lublin
Marfino
Marina Grove
Marino
Matushkino
Metro stad
Filistijn
Mitino
Mozhajskij
Molzhaninovsky
Moskvorechie-Saburovo
Nagatino Gardeners
Nagatinsky binnenwater
hoogland
Nekrasovka
Nizhny Novgorod
Novo-Peredelkino
Novogireevo
Novokosino
Obruchevsky
Noord-Orekhovo-Borisovo
Zuid-Orekhovo-Borisovo
Ostankino
welkom
Ochakovo en Matveevskoe
Ochakovo-Matveevskoe
Peredelkino
Perovo
printers
Pokrovskoye-streshnevo
Preobrazhenskoe
Presnensky
Prospect Vernadsky
Ramenky
Rostokino
Ryazan
Savelki
Savelovsky
Sviblovo
Noord-Butovo
Noord Izmailovo
Noord-Medvedkovo
Noord-Tushino
noordelijk
Silino
valk
Falcon Mountain
Sokolniki
Solntsevo
Oude Kryukovo
Strogino
Tagansky
Tver
Textiel werknemers
Tyoply Stan
Timiryazevskiy
Troparevo en Nikulino
Troparevo-Nikulino
Filevsky-park
Fili en Davydkovo
Fili Davydkovo
Khamovniki
Hovrino
Khoroshevo-Mnevniki
Khoroshevsky
Tsaritsyno
Cheryomushki
Zuid-Chertanovo
Chertanovo-Noord
Chertanovo-Central
Shchukino
Zuid-Butovo
Zuid-Medvedkovo
Zuid-Tushino
South Port
Yakimanka
Yaroslavl
Yasenevo
Nieuw Moskou
Vnukovo
Vnukovo
raaf
Voskresensk
Desonovskoe
Kiev
esdoorns
Kokoshkino
Rode Vinger
Marushkina
Mihaylovo-Yartsevskaya
Moskou
Mosrentgen
Novofodorovskoe
Meidag
Rogovo
Riasanovsky
Sosensky
Troitsk
Filimonkovskoe
Shchapovo
Shcherbinka
Regio Moskou
Balashikha
Bronnitsy
Vlasikha
Volokolamsk
Voskresensk
zonsopgang
Dzerzhinsky
Dmitrov
Dolgoprudny
Domodedovo
Dubna
Egorevsk
spoorweg
Zhukovsky
Zaraysk
Sterrenstad
Zvenigorod
Ivanteevka
Istra
Kashira
Klimovsk
wig
Kolomna
Korolev
Boilermakers
Krasnoarmeysk
Krasnogorsk
Krasnoznamensk
Leninsky-district
Lobnya
Losino-Petrovsky
Lotoshino
Lukhovitsy
Lytkarino
Lyubertsy
Mozhaisk
jeugd
Mytishchi
Naro-Fominsk
Noginsk
Odintsovo
Ozery
Nut-Zuevo
Pavlovsky Posad
Podolsk
Protvino
Pushkino
Pushchino
Ramenskoye
Reutov
Roshal
Ruza
Sergiev Posad
Zilveren vijvers
Serpukhov
Solnechnogorsk
Stupino
Taldom
Fryazino
Khimki
Chernogolovka
Tsjechen
Shatura
Shahovskaya
Shchelkovo
Elektrogorsk
elektrisch staal
Standaard lichaamsreiniging
Dubbele reiniging van het lichaam
Diepe reiniging van het lichaam
Snel nuchter
Eliminatie van hard drinken thuis
filter:
Nu open
Werkwijze
sortering
op de classificatie
Volgens beoordelingen
Met recensies
Werkwijze
sortering
op de classificatie
Volgens beoordelingen
Met recensies
filter resetten
Gevonden 25 centra
Filter verbergen
Unica plus op Priorova
Str. Priorova, d. 24, p.2
Str. Priorova, d. 24, p.2
niet slecht
Ontnuchterende noodsituaties tot 3 druppelaars
7000 p.
AlcoSpas in Shenkursky-passage
Shenkursky pr-d, 3B
Shenkursky pr-d, 3B
niet slecht
Snel (nood) ontnuchterend
10000 r.
Medic Group op Lavochkina
Str. Lavochkina, overleden 23
Str. Lavochkina, overleden 23
niet slecht
Intramurale intensive care (snel nuchter)
6000 p.
Hippocrates MC op Klyuchevaya
Str. Klyuchevnaya, 24, gebouw 1
Str. Klyuchevnaya, 24, gebouw 1
niet slecht
Noodgeval ontnuchterend
8000 p.
Geactiveerd op Mikhalkovskaya
Str. Mikhalkovskaya, 63B, geb. 2
Str. Mikhalkovskaya, 63B, geb. 2
niet slecht
NOODRICHTING
8000 p.
MC Korsakov op 3rd Cherkizovskaya
Str. 3e Cherkizovskaya, d.14
Str. 3e Cherkizovskaya, d.14
secundair
Snel nuchter
10000 r.
MC Korsakov in Mytishchi
Mytishchi (regio Moskou), st. Rabochaya, d. 6
Mytishchi (regio Moskou), st. Rabochaya, d. 6
niet slecht
Druppelaars "NOOD DRINKEN"
10000 r.
FreeLife in Lenino
der. Lenino (regio Moskou), st. Pittoresk, d. 120
der. Lenino (regio Moskou), st. Pittoresk, d. 120
niet slecht
Snel nuchter
12000 p.
Bruggematigdheid in Zavodsky-passage
Factory Ave., d. 23
(499) ... weergeven
(499) 519-37-25
Factory Ave., d. 23
excellent
Snel nuchter
10000 r.
Moskou Arts op Koktebel
Str. Koktebel, 2, gebouw. 1
(499) ... weergeven
(499) 519-36-94
Str. Koktebel, 2, gebouw. 1
niet slecht
Snel nuchter
15000 p.
Kliniek Ugodie op Taiga
Str. Taiga, d. 1
(495) ... weergeven
(495) 152-58-65
Str. Taiga, d. 1
niet slecht
Noodgeval ontnuchterend
8000 p.
Moskou arts op Balaklava Avenue
5 Balaklava Ave.
(499) ... weergeven
(499) 519-37-07
5 Balaklava Ave.
niet slecht
Snel nuchter
14000 p.
Alkoklinik op Altufevskoe snelweg
Altufevskoe snelweg, 28
(495) ... weergeven
(495) 152-58-90
Altufevskoe snelweg, 28
niet slecht
Noodgeval ontnuchterend
4900 p.
Helper op Taiga
Str. Taiga, d. 1
(499) ... weergeven
(499) 519-39-17
Str. Taiga, d. 1
niet slecht
Snel nuchter
12000 p.
De eerste stap op de snelweg Khoroshevskoye
Khoroshevskoe snelweg, 82
(499) ... weergeven
(499) 519-37-51
Khoroshevskoe snelweg, 82
niet slecht
Noodgeval ontnuchterend
4900 p.
Kliniek van de Centrale Unie op Gilyarovsky
Str. Gilyarovsky d. 57
(499) ... weergeven
(499) 519-36-82
Str. Gilyarovsky d. 57
normaal
Alcoholisme (CITO-ontgifting)
5250 p.
12ST in de onderste velden
Str. Lagere velden, d. 21
(495) ... weergeven
(495) 152-58-90
Str. Lagere velden, d. 21
normaal
Ontnuchterende noodsituaties tot 3 druppelaars
7000 p.
Uw geschenk voor vrijheid
Str. Liberty, d. 3
(495) ... weergeven
(495) 152-58-54
Str. Liberty, d. 3
normaal
Noodgeval tot nu toe in een ziekenhuis, tot 3 druppelaars
8000 p.
GEZICHT van moderne geneeskunde in de passage van Lugovoy
Lugovoi ave., D. 5, gebouw. 1
(499) ... weergeven
(499) 519-39-17
Lugovoi ave., D. 5, gebouw. 1
normaal
"Ontnuchteren in noodgevallen" - een procedure waarbij ontnuchteren 1 tot 6 uur duurt. Met deze methode verdwijnt het ver>
11000 p.
Alcoholhulp op Shaturskaya
Str. Shaturskaya, d. 1
(499) ... weergeven
(499) 519-37-04
Str. Shaturskaya, d. 1
normaal
Noodgeval ontnuchterend
8000 p.
MC Solution op Serpukhov Val
Str. Serpukhov Val, d. 7
(499) ... weergeven
(499) 116-79-74
Str. Serpukhov Val, d. 7
normaal
Noodgeval ontnuchterend
6000 p.
Botkin-verslavingscentrum in het 2e Botkin
2e Botkinsky-passage, 8
(499) ... weergeven
(499) 519-33-83
2e Botkinsky-passage, 8
slecht
Poliklinische snelle detox
20.000 p.
RusNarcologist in Mytishchi
Mytishchi (regio Moskou), Furazhniy pr-d, ow. 4, p.2
(495) ... weergeven
(495) 152-58-90
Mytishchi (regio Moskou), Furazhniy pr-d, ow. 4, p.2
niet slecht
Noodgeval ontnuchterend
12000 p.
Gezondheidshoning in Odintsovo
Odintsovo (regio Moskou), st. Jeugd, overleden 18A
(495) ... weergeven
(495) 152-59-85
Odintsovo (regio Moskou), st. Jeugd, overleden 18A
secundair
Snel (nood) ontnuchterend
7500 p.
MC Sober kijk in Bering passage
3 Beringov pr-d
(499) ... weergeven
(499) 519-39-17
3 Beringov pr-d
normaal
Snel nuchter
8000 p.
Informatie gepubliceerd op de site,
alleen bedoeld ter referentie
en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
Raadpleeg zeker uw arts!

Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.