Beoordelingen over de procedure "Echografie van de schildklier"

Echografie van de schildklier - een diagnostische techniek, therapeutische en dynamische controle van schildklieraandoeningen door echografie van schildklierweefsel.

28 november 2018
28/11/2018
excellent
On>
antwoord
Receptie in de kliniek "Asteri-honing op 1e Vladimirskaya"
29 mei 2018
2018/05/29
excellent
Geweldige kliniek. Attente, vriendelijke artsen - professionals. Ze had een mammoloog-oncoloog Stepanova S. op 05. 2018. Ze deed een schildklierbiopsie met een echografie (arts Udelova) Alles is schoon, steriel, zoals in de operatiekamer. Zeer tevreden.
antwoord
Receptie in de kliniek "Be Healthy on Suschevsky Val"
17 mei 2018
2018/05/17
goed
Ik wilde al >
antwoord
Receptie in de kliniek "MDC" Olympus "op Udaltsova"
24 maart 2018
2018/03/24
goed
Mijn ziekte is erfelijk, mijn vader had ook schildklier struma, dus toen ik dringend een goede arts nodig had, weigerde ik de kliniek en ging op zoek naar een goed medisch centrum. Ik ademde met moeite, er was altijd fatale vermoeidheid, en ook pijn en machteloosheid. Uit pillen en ervaringen heb ik alleen angina pectoris en tachycardie toegevoegd. Een bekende arts adviseerde me om een ​​behandeling bij Natalie-honing te ondergaan, na de tests te hebben bekeken. Dat deed ik precies. En toen ik bij de receptie kwam, besefte ik dat ik in goede handen was gevallen. Ik heb alle nodige onderzoeken ondergaan, een echografie gedaan, bloed afgenomen. En behandeling is al voorgeschreven. Na enige tijd waren de knobbeltjes op de schildklier verdwenen, het was van normale grootte en vorm. Het cardiogram en ECHO van het hart zijn ook uitstekend. Ik adem vrij, beweeg gemakkelijk, slaap gezond. Alle artsen hier zijn gewoon geweldig! Heel dankbaar!
antwoord
Receptie in de kliniek "Natalimed on Marshal Katukov"
26 februari 2018
2018/02/26
goed
Ik heb een echo van de schildklier gemaakt, ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het onderzoek, alles wordt gedetailleerd beschreven, de arts is erg zorgzaam. Alles is op het hoogste niveau.
antwoord
Receptie in de kliniek "Emerald in Krasnogorsk"
22 november 2017
22/11/2017
excellent
Ze onderging een echografie van de schildklier in het MCC op Garibaldi. De arts voerde een zeer nauwkeurig onderzoek uit, geen ongemak. Ik maakte een zeer gedetailleerde beschrijving, beantwoordde mijn vragen. Ik hield van die houding.
antwoord
Receptie in de kliniek "MCC on Garibaldi"
9 november 2017
2017/09/11
erg slecht
Duur en slechte kwaliteit. Heeft een echo van de schildklier gemaakt. De kosten waren anderhalf keer hoger dan gemiddeld. Tegelijkertijd werd de grootte van de knoop bijna half zo veel bepaald als in werkelijkheid. Ik heb op nog twee plaatsen een echo gemaakt, er was niets om te vergelijken. En de behandelingstactieken hangen fundamenteel af van de grootte! Ik denk dat het riskant is om je gezondheid te vertrouwen aan dergelijke 'specialisten'.
antwoord
Receptie in de kliniek "SM-Clinic on Volgogradsky Prospekt"
11 september 2015
2015/09/11
excellent
Ik heb een schildklierdisfunctie. Het is noodzakelijk om constant onder toezicht van een endocrinoloog te zijn, tests te ondergaan en echografie te ondergaan. Ik heb niet veel tijd om in eindeloze rijen in ons stadsziekenhuis te zitten. Ik kan gemakkelijker naar een betaalde kliniek gaan. In de praktische geneeskunde heb ik de aanbeveling van mijn vrienden aangezet. In principe is iedereen blij, bekwame artsen, de apparatuur is nieuw. De behandeling wordt altijd correct voorgeschreven. Het is natuurlijk beter om niet ziek te worden, maar als je moet, dan bieden ze altijd deskundige hulp.
antwoord
Receptie in de kliniek "MC Practical medicine on Izyumskaya"
4 augustus 2015
2015/08/04
erg slecht
1) Ik ging 3 keer naar de gynaecoloog-endocrinoloog Sharkova Svetlana Mikhailovna. Ik ben geen arts, maar ik twijfelde niet aan haar kwalificaties. Ze leek te weten wat en hoe het met haar ging. Maar de aanpak van het werk laat te wensen over!
De arts luisterde absoluut niet naar wat ik zei en weigerde te kijken naar de oude kaarten die de ziekte beschrijven (ik probeerde haar uit te leggen dat ik sinds 15 jaar een schildklierziekte had) nam een ​​uitstrijkje en stuurde naar huis, en ontving 1.100 roebel. kwam naar haar toe met tests, ze deed een echografie, schreef Epigen voor immuniteit en lokale behandeling van dysbiose en zegt: "Afgaande op de tests, je moet nog steeds je schildklier en borst controleren" (hier schreeuw ik van het lachen - ik probeerde haar bij de eerste afspraak 15 minuten uit te leggen dat ik een zieke schildklier heb, ik behandel haar en ik moet dit combineren met haar behandeling). Met mijn toestemming raakte ze nog steeds mijn borst aan (ze keek niet of zei iets anders) en zei: “het was een afspraak met de gynaecoloog-endocrinoloog, ik moest 1300 betalen, niet 1100. (opnieuw huil ik van het lachen) Over het algemeen schreef ze me kaarsen voor en epigen van dysbiose, maar ik heb niet geprobeerd het probleem te doorgronden. Hoewel ik specifiek een gynaecoloog-endocrinoloog heb gekozen ... "Muscovy" is dichtbij, en mijn endocrinoloog is heel ver weg. Dus ik ga naar Sharkova om tests te doen en ik zeg altijd duidelijk en specifiek wat Ik heb een analyse nodig !!! (anders raakt ze haar borst aan of kijkt ze naar de pijpen y en moeten extra betalen))) En als de tests klaar zijn - gaan naar uw arts.

2) Ik hou niet van een vrouw bij de receptie (ik herinner me mijn naam niet. Van middelbare leeftijd, goed verzorgd, met een knal) kan "wacht" zeggen en 5 minuten in haar zaken hangen. Doet alles op de een of andere manier arrogant of zoiets ... het lijkt erop dat je niet naar de betaalde kliniek bent gekomen, maar probeer uit de bocht te kruipen in de stad ...

3) analyses (schildklierhormonen, gynaecologisch uitstrijkje bij Sharkova) die ik daar om de 3 maanden overhandig, net als alle regels. Aangename meisjes nemen bloed, geen klachten. Analyses zijn klaar in 2 dagen (veel andere TTG- en T4-klinieken doen ongeveer 10 dagen)
antwoord
Receptie in de kliniek "Muscovy op de 8e Tekstilshchikov"
5 mei 2015
2015/05/05
excellent
Toen ik nog op school zat, wist ik dat ik problemen had met de schildklier, ik deed echt niets. Maar de laatste tijd is acne op mijn gezicht heel zwaar bezaaid met mij, het haar begon in handenvol uit te vallen. Ik maakte me zorgen en ging naar de endocrinoloog in de Diamed Medical Clinic. Waarom precies daar? Omdat mijn man daar werd behandeld, alleen met een andere arts, van een andere oriëntatie. Hij vertelde me dat het daar heel goed is, dat de artsen het begrijpen en echt behandelen. Ik heb het aangesproken. Mijn behandelend arts was echt heel vriendelijk en beleefd tegen me. Hij vertelde me alles in detail. Hij stuurde me voor een bloedtest om te controleren of mijn hormonen in orde zijn. Gaf richting aan echografie. Nadat ik alles had doorgenomen, ging ik terug naar het medisch centrum met de resultaten. Mij ​​werd een kuur voorgeschreven, pillen drinken en regelmatig door een arts worden geobserveerd en de veranderingen op mijn gezicht en haar bekijken. Inderdaad, zoals mijn man zei, de arts is zeer verantwoordelijk en doet zijn werk. Ik vond dit centrum erg leuk. Misschien zie ik voor het eerst zo'n instelling waar ze hun patiënten zo goed en niet irritant behandelen. Ik ben blij met het werk van mijn arts en ik zie de resultaten. Heel erg bedankt aan je centrum!
antwoord
Receptie in de kliniek "Diamed op Shchelkovo snelweg"
9 december 2014
2014/09/12
excellent
Schildklier echografie gevallen voor 1000 roebel van een arts Madina Kimovna Gudushauri. Dit is een fenomeen onder artsen, een wonder van intelligentie en charme.
antwoord
Receptie in de kliniek "Clinic + 1 on Bolshaya Ordynka"
23 september 2014
2014/09/23
excellent
Toen de districtsarts een vergrote 'schildklier' bij haar moeder opmerkte, meldde ze zonder proces of onderzoek dat 'onze zaken slecht zijn'. Ik was verontwaardigd, maar analyses? En ze grijnsde gewoon en zei dat alles zo duidelijk is. Mama is in paniek en ik wendde me tot de endocrinoloog in het Diamed Medical Center. Hij nodigde zijn moeder uit voor een afspraak, na het onderzoek stuurde hij een echografie en punctie, en zei toen dat er geen kwaadaardige neoplasmata waren, en dit is be>
antwoord
Receptie in de kliniek "Diamed on Sheremetyevo"
23 juni 2014
2014/06/23
Goede dag allemaal! Ik wil waarschuwen en vertellen over mijn ervaring met het bezoeken van de SM-kliniek, omdat ze alleen maar bedanken op hun website! Ik ging naar een gynaecoloog ... uiteindelijk, bij de kassa die dag gaf ik 20.000 roebel! Ik was bang zoals iedereen na het onderzoek, ze namen 28 testen en voorgeschreven 4 echografieën (van het bekken, buikholte, borstklieren, schildklier). Ik maakte 3 van de geweigerde schildklier, zoals ik het zes maanden geleden deed. De dokter SALOMATINA ELENA YURYEVNA waarschuwde me niet voor prijzen, wat uitstrijkjes en wat ze neemt! Ja, het is handig om te controleren, maar ik wilde onderzoeken en PCR, en ze namen alles van me af, zoals hier iets roods, iets als erosie, maar ik moet controleren (tijdens de inspectie vertelden ze me niet wat ze aan het doen waren, ik ben alleen dan bij de controle keek naar de details)! Ik was niet te lui en nam de resultaten van mijn analyses voor een dag, begon informatie te graven, alles te bestuderen wat daar staat. Het te smalle kader van normale waarden trok mijn aandacht, als de norm van 10 tot 20 is IN ANDERE LABORATORIA (bijvoorbeeld bloedonderzoek, cast), dan is in de SM de norm van 14 tot 18, en probeer hier te komen !!! Natuurlijk ging er iets buiten het bereik van de SM. Bij de tweede afspraak schudde SALOMATINA ELENA YURYEVNA haar hoofd voor elk van mijn analyses, en PCR toonde aan dat ze dysbacteriose van de vagina had, maar er werd niet aangegeven hoeveel werd overschreden, maar werd eenvoudig gedetecteerd. MAAR! SALOMATINA ELENA YURYEVNA bleef aandringen dat ik erosie moest dichtschroeien (niet bevallen!), Bloedbestraling doen (VLOK is nieuwe apparatuur, ze koken het actief!), 20 fysiotherapieprocedures ondergaan! Ze wilden me weer koppig op een stoel zetten voor nieuwe uitstrijkjes en ze overhandigen aan de homoloog, endocrinoloog en gastro-enteroloog (laat ze ook de interne organen controleren). Wel, wat een onzin! Toen ik zei - pillen voorschrijven, zetpillen voor dysbacteriose, die IEDEREEN uit synthetisch ondergoed kan ontstaan ​​uit het zwembad (WAT IK HIER NOG GEEN SYMTOMEN HEBT), antwoordde Salomatina Elena Yuryevna - dit wordt alleen voorgeschreven in gratis consulten. Het gevoel van echtscheiding op de kop, patiënten zijn toegestaan ​​in een cirkel onder elkaar. Terwijl ik op kantoor zat, kwam de endocrinoloog half fluisterend binnen: "kijk naar mijn Ivanova. Het gaat goed met haar, nou ... nou ... check ook kort", het antwoord was "dank je wel, natuurlijk." WAT VOOR HET VERKOOPPLAN! Ik ben in shock, maar de wachtrij! Ik kwam op een weekendochtend en stond in de rij bij de receptie! Mensen, kom tot bezinning! Ik ben nog nooit in mijn gratis kliniek geweest, hoewel ik in Krylatskoye woon, lijkt het een goed gebied, nou, omdat mijn zenuwen zo trillen en met mijn salaris van 40 ton vis, 20.000 roebel voor een arts ZEER essentieel voor mij is, is het beter als ze verdrinken ook maar gratis !!!!)))) Zes maanden geleden was 5-8 duizend betalen in de SM Clinic duur, maar wat nu ?? 20 duizend is zo ... onderzoek en overleg. GA NIET NAAR DE KLINISCHE SM EN IN HET BIJZONDER NAAR GYNECOLOGIST SALOMATINA ELENA YURIEVNA, ik kan geen recensie schrijven op hun website omdat het toch niet zal worden gepubliceerd, ik zal informatie op de forums verspreiden. PS Bij de receptie vertelden ze me dat het laboratorium niet genoeg bloed had en dat ik het OOK NOGMAALS moest betalen voor een van de testen! Zelfs op kantoor zag Solomatina dat ik nerveus was, weigerde alles en stelde een aantal verschillende vragen die haar niet uitkwamen, en vroeg me al om op twee plaatsen op de kaart te tekenen, ze was bang voor iets ....!
antwoord
Receptie in de kliniek "SM-Clinic on Yartsevskaya"
13 februari 2014
2014/02/13
excellent
goedemiddag! Ik wil Solovieva, Yana Alekseevna, een endocrinoloog die heeft toegelaten tot de gezondheidskliniek op Tretyakovskaya, hartelijk bedanken, ze zeiden constant dat ik problemen had met de schildklier, ik had grote ogen, ik besloot het te controleren voor het geval ik geslaagd was voor tests, een echografie maakte, niets onthulde, er werden geen aanvullende procedures voorgeschreven. De receptie kost 1000 roebel, de kliniek is zeer gunstig gelegen, echt op 3 minuten lopen van het metrostation Tretyakovskaya, vriendelijk personeel, attente beheerders, zusters doen tests goed. Heel erg bedankt, ik zal contact opnemen met andere specialisten van deze kliniek en iedereen adviseren!
antwoord
Receptie in de kliniek "Health Clinic in Klimentovsky Lane"
24 november 2013
24/11/2013
De kliniek bezocht voor de coupon van Biglion. Voor meer dan 900 roebel, een volledig echografisch onderzoek van het lichaam. In de regel trekken kliniekcoupons nieuwe klanten aan door ze extra diensten te verkopen tijdens de "goedkope" service. Blijkbaar is dezelfde kliniek opgezet voor een eenvoudig 'kapsel' van geld, zonder verdere plannen voor de toekomst. Echografie moet ik opnieuw doen op een andere plaats. Wat de heer Uzist deed, hij is een massagetherapeut, hij is ook een uroloog is absoluut onverteerbaar, in een reguliere gemeentelijke kliniek is de kwaliteit van de beschrijving VERPLICHT beter. Een volledig echografisch onderzoek samen met de beschrijving duurde precies 15 minuten. Beschrijving UIT HAND, in een onleesbaar handschrift, moest ik vragen om foto's te nemen, het volume van de schildklier werd niet berekend, er was geen beschrijving van de problemen - de afmetingen van cysten, stenen, alleen een vermelding dat ze aanwezig zijn. De kwaliteit van de afbeeldingen is de meest onduidelijke die ik in de loop der jaren heb gezien - blijkbaar is de ultrasone machine niet erg modern. Sorry voor de tijd die ik heb doorgebracht.
antwoord
Receptie in de kliniek "Miralmed op Khodynsky Boulevard"
16 september 2013
2013/09/16
excellent
Ze maakte een echografie van de schildklier in de kliniek van Medinnov in Ektova Tatyana Valerevna. Ik hield echt van haar - ze keek me aandachtig en aandachtig aan, dicteerde toen iets en toen legde ik me nog steeds uit wat wat was. Mijn man moet ook een echografie ondergaan, maar de buikholte - ik zal hem alleen naar haar sturen.
antwoord
Receptie in de kliniek "Medinova na Gilyarovskogo"
10 augustus 2013
2013/08/10
Voor de verzekering bezocht Alpha Insurance een gynaecoloog bij MEDSI in Polyanka. Ik vond alles leuk!
Ik was 20 minuten te laat voor een afspraak, het meisje bij de receptie belde de arts Stupina Galina Vasilyevna en vroeg of ze me zou accepteren. Kreeg een bevestigend antwoord in 5 minuten. gaf me een kaart. Op dit moment verliet de patiënt de arts en ging ik naar de afspraak.
De receptie duurde 1 uur (vanwege mijn vertraging, moest de volgende patiënt 30 minuten wachten op haar beurt, waarvoor ik me heel erg schaamde).
Het doel van mijn bezoek is om een ​​kind te plannen. Sinds 2010 ging ik naar de gynaecoloog in een betaalde kliniek, waar ze me gewoon niet behandelden (ik sneed de vloer van de apotheek af van antibiotica tot immunostimulantia en hormonen, deed periodiek een echografie en nam tests op).
Stupina Galina Vasilyevna vroeg kalm en gedetailleerd naar alles met betrekking tot mijn gezondheid, erfelijke aandoeningen, eerdere behandelingen, keek naar het spermogram van haar man, vroeg naar zijn behandeling en voerde alle gegevens in de computer in.
Bij mij had ik de resultaten van alle tests en afspraken van de voorgaande 3 jaar, de arts keek naar alles met betrekking tot het afgelopen jaar.
Vervolgens voerde Galina een volledig gynaecologisch onderzoek uit, colposcopie en nam een ​​uitstrijkje op de flora, een cytologietest (erosie werd een half jaar geleden verbrand) en een HPV-test om het type virus te bepalen (het is niet inbegrepen in de verzekering, dus de arts vroeg of ik ermee instemde om 560 te betalen roebel naar de kassa).
Aan het einde van de afspraak voerde de arts een palpatieonderzoek uit van de eierstokken, de baarmoeder en de borstklieren. Benoemd om hormonen te nemen: voor TORCH-infecties, schildklier, prolactine, progesteron, LH, FSH, estradiol, DHEA, cortisol, fibrinogeen, antitrombine, protrombine, APTT, trombinetijd, D-dimeer en een algemene bloedtest. Ze schilderde op welke dagen van de cyclus het nodig is om te nemen.
Resultaat: beleefde en snelle service bij de receptie (ik heb nog steeds een e-mailadres achtergelaten en gevraagd om de testresultaten te verzenden), een zeer gedetailleerd onderzoek door een arts (Galina Vasilyevna nam subtiel uitstrijkjes, legde alles gedetailleerd uit, beantwoordde mijn vragen, aangemoedigd).
Na de afspraak meldde ik me aan voor het volgende bezoek 10 dagen later (wanneer de testresultaten klaar zijn), en ook op 3 september - bij de endocrinoloog Solodovnikova, die na de vakantie wordt vrijgelaten, en een echografie van de schildklier.
Veel dank aan Stupina Galina Vasilyevna en de meisjes bij de receptie! Ik hoop dat ik binnenkort moeder word!
antwoord
Receptie in de kliniek "MEDSI op Polyanka"
2 februari 2013
2013/02/02
excellent
Handig! Centrum van Moskou. Echografie van de schildklier en bloedvaten. Endocrinoloog. De volgende dag analyse. De volgende is een afspraak met een endocrinoloog en een neuroloog. Treatment. Apotheek daar. We kijken uit naar het volgende bezoek voor controle. Bedankt! Ga zo door!
antwoord
14 augustus 2012
14.08.2012
In de klinieken zie ik een endocrinoloog vanwege de aanwezigheid van een kleine knobbel in de schildklier. Een paar jaar geleden begon ik ongemak in de keel te voelen, deed een echografie, vond deze bundel. In het begin schreef de arts een behandeling voor, zelfs een uitstrijkje met zalf. Nu zei ze net een keer per jaar om echografie te ondergaan.
antwoord
Uw beoordeling
Uw beoordeling:
Uw beoordeling
We publiceren geen beoordelingen die beledigingen of godslastering bevatten
Informatie gepubliceerd op de site,
alleen bedoeld ter referentie
en vervangt geen gekwalificeerde medische zorg.
Raadpleeg zeker uw arts!

Bij gebruik van de sitematerialen is een actieve link vereist.